Jack Опубліковано 15 Травня, 2013 в 15:50 Поділитися #126 Опубліковано 15 Травня, 2013 в 15:50 Т2 тюнер 550 грн десь, ну і плюс антена хай 100 грн, а звичайно можна використати і ту що є. Т2 в такому виді як зараз нічим не краще за супутник. що і треба було встановити, беру супутник)))))) 590 грн супутникове обладнання з тюнером за 250 грн в комплекті решта "навар бариг" з Ринку соррі Базару ставив за проханням співробітника тут ріг Січової та Гетьмана Сагайдачного антену та налаштовував показує відмінно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 17:04 Поділитися #127 Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 17:04 що краще? Т2, супутникове чі iptv???хороше запитання, однозначної відповіді на нього нажаль немає. ОДнозначно, що не Т2 в його сьогоднішньому виді. IPTV на сьогодні в зародковому стані, Нацрада не поспішає видавати ліцензії (видається дуже мало і крупні гравці до сих пір ліцензії не отримали). Також не відомо скільки буде коштувати контент і чи буде в змозі населення оплачувати його. 2012 рік не показав суттєвого росту споживання послуг платного телебачення в нашій державі.Як на мене, то на сьогоднішній день альтернативи супутниковому телебаченню немає. Як на мене то torrent-tv краще. Підключив ноут до плазми і насолоджуюсь. Єдиний мінус, що канали треба на ноуті перемикати. Зате вибір каналів широкий. У моїх колег тарілки таке не показують..якщо плазма використовується як екран і є бездротова мишка, то прям на плазмі можна і переходити з одного каналу на інший (з допомогою мишки) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 20:11 Поділитися #128 Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 20:11 так є на андроид програма для перемикання Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vitali Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 20:20 Поділитися #129 Опубліковано 21 Листопада, 2013 в 20:20 нещодавно виникла проблема з кам-модулями на деяких моделях телевізорів --- хто стикався та як вирішили? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 19:15 Поділитися #130 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 19:15 Купив сьогодні просту антену за 75 грн, російську, дециметрову, без підсилювача і CAM-модуль T2 Strong... Телевізор 40". Антена зовнішня, стоїть просто на підвіконнику. Якість класна.Але однозначно гірша ніж з youtube дивитися роліки стандарту FullHD чи через нет ці канали http://torrent-tv.ru/hd_channels.php їх тут доречі аж ЦІЛИХ 18 штук і на халяву :-)Показує якщо навіть антену на підлозі в квартирі ставив і кріпив до ножки табурета :-) Цілком задоволений.Тільки чомусь CAM-модуль в телевізорі пишеться не Strong а Neotion, не знаю чому так... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Panek Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 23:03 Поділитися #131 Опубліковано 27 Листопада, 2013 в 23:03 BARAKUDA Irdeto Strong CI+ Irdeto Neotion CI+ 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 10:41 Поділитися #132 Опубліковано 28 Листопада, 2013 в 10:41 ну, в мене такий як зверху... але в телевізорі пише Neotion :-( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 08:22 Поділитися #133 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 08:22 Напевне китайці наклейки перепутали, або прошивки. ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 08:57 Поділитися #134 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 08:57 в когось китайські тюнери працюють? придбав на таобао за 160грн, зараз буду шаманити з бубном... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vitali Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 16:49 Поділитися #135 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 16:49 в когось китайські тюнери працюють? придбав на таобао за 160грн, зараз буду шаманити з бубном...п"ятий мультиплекс(региональні канали) пробуйте - там некодоване мовлення, а інші закодовані в Irdeto Cloacked . удачі! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vitali Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 17:28 Поділитися #136 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 17:28 Тільки чомусь CAM-модуль в телевізорі пишеться не Strong а Neotion, не знаю чому так... Компания «NEOTION» - высокотехнологичная французская компания, квалифицирующаяся на разработке инновационных решений на рынке цифрового телевидения в секторе модулей условного доступа (CAM). За время своей работы на рынке платного доступа к цифровому телевидению, компания NEOTION спроектировала и реализовала широчайший спектр процессоров, являющихся основой CAM-модулей стандарта DVB-CI и CI Plus. а компанії "СТРОНГ" Інструкція та компанії "РОМСАТ" Інструкція, продають їх у нас Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 18:00 Поділитися #137 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 18:00 vitaliа у них є принципова відмінність між собою ???Бо з вашого посту це не зрозуміло, як і не зрозуміло чому один модуль ТВ бачить, як інший ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vitali Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 19:05 Поділитися #138 Опубліковано 29 Листопада, 2013 в 19:05 а у них є принципова відмінність між собою ???Бо з вашого посту це не зрозуміло, як і не зрозуміло чому один модуль ТВ бачить, як інший ...озвучте марку телевізора та прошивку,проблеми з підтримкою модулей у деяких телевізорів вирішувалися на софтовому рівні виробниками телевізорів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 30 Листопада, 2013 в 11:46 Поділитися #139 Опубліковано 30 Листопада, 2013 в 11:46 в когось китайські тюнери працюють? придбав на таобао за 160грн, зараз буду шаманити з бубном...п"ятий мультиплекс(региональні канали) пробуйте - там некодоване мовлення, а інші закодовані в Irdeto Cloacked . удачі!пишу я тому китайцю що потрібно Irdeto Cloacked, він мені на англійському пише нема проблем, але тюнер буде без блока живлення та корпусу, я кажу ок...саме так зловило інтер та ще якісь, і пише подзвоніть по номеру(киїівський номер), дзвоню кажу придбав тюнер непрацює, і кажу код з тюнера який придбав в ельдорадо, і вуаля запрацювало.виходить можна обійти цю систему?але є одне но, цей китаєць за тюнери в корпусі і з блоком хоче з доставкою 360грн, і мінімальна партія 500шт. і потрібні будуть ці коди як на сертифікованих тюнерах.і ще одне, після вимкнення тюнера потрібно знову дзвонити та говорити реєстраційний код з ліцензійного.ліцензійний працює прекрасно.щось в цьому є... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vitali Опубліковано 30 Листопада, 2013 в 13:27 Поділитися #140 Опубліковано 30 Листопада, 2013 в 13:27 пишу я тому китайцю що потрібно Irdeto Cloacked, він мені на англійському пише нема проблем, але тюнер буде без блока живлення та корпусу, я кажу ок...дайте ссилку на нього(можна в лічку) - цікавить чи хтось ще з Украхни його купив?саме так зловило інтер та ще якісь, і пише подзвоніть по номеру(киїівський номер), дзвоню кажу придбав тюнер непрацює, і кажу код з тюнера який придбав в ельдорадо, і вуаля запрацювало.які ще канали крім Інтера показує, всі 32?і ще одне, після вимкнення тюнера потрібно знову дзвонити та говорити реєстраційний код з ліцензійного.ліцензійний працює прекрасно.то в вас два тюнери - один ліцензійний офіційний, а другий той "китаєць"?і ви користуєтесь одним кодом на дві коробочки одночасно?виходить можна обійти цю систему?цю систему кодування обійти не можливо! - просто робиться все як завжди через то саме...ще, цей тюнер може оновлювати софт, є підтримка?офіційні коробочки оновлюються самі через ефір, якщо є в тому необхідність. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 13:16 Поділитися #141 Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 13:16 Сьогодні в одному з електромаркетів хотів для тещі в село придбати Т2-тюнер, але в магазині знайомий продавець повідав, що з 10 січня на цифрове ТБ буде встановлено плату через картки умовного доступу (вставляються в щілинку тюнера). Порився в інеті, нічого такого не знайшов, і на базарі ніхто такого не чув.Може хтось з бордівчан щось знає, а то шкода зараз викинути 5 сотен, а потім теща (читати "мама") буде постійно турбувати: не показує, поповни, привези картку і т.п. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Веселий Перець Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 14:05 Поділитися #142 Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 14:05 Базовий пакет (32 канали) повинен бути завжди безкоштовним (Як мінімум, до прийняття відповідного закону, або підзаконного акту). Наразі такого закону (рішення, розпорядження, і т. д.),який би встановлював плату за користування Базовим пакетом цифрового телебачення Т2 прийнято не було. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vitali Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 14:45 Поділитися #143 Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 14:45 ефірку аналогову вже хочуть відключати: Аналоговое телевидение в 2014 году исчезнет из эфираНациональный совет Украины по вопросам телевидения и радиовещания констатирует в своем решении, что с целью распространения 32 телепрограмм для публичного приема без абонентской платы создана общенациональная сеть цифрового телевещания в стандарте DVB-Т2 (MPEG-4), состоящая из четырех цифровых многоканальных телесетей: МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5. Теперь на очереди — принятие Национальным советом Украины по вопросам телевидения и радиовещания предложений от лицензиатов относительно отключения средств аналогового наземного телевещания (I квартал 2014 года), подготовка плана поэтапного отключения средств аналогового наземного телевещания с привлечением органов государственной власти (по согласию) на основании предоставленных лицензиатами предложений с учетом уровня обеспечения населения преобразователями цифрового сигнала (II, III кварталы 2014 года), высвобождение радиочастотного ресурса. Полный переход от аналогового к цифровому формату телевещания на всей территории государства предлагается в 2015 году. Решение Национального совета Украины по вопросам телевидения и радиовещания от 11.12.2013 г. № 2338 а закодовану цифру ще зробити платним? - ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 14:59 Поділитися #144 Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 14:59 Сьогодні в одному з електромаркетів хотів для тещі в село придбати Т2-тюнер, але в магазині знайомий продавець повідав, що з 10 січня на цифрове ТБ буде встановлено плату через картки умовного доступу (вставляються в щілинку тюнера). Порився в інеті, нічого такого не знайшов, і на базарі ніхто такого не чув.Може хтось з бордівчан щось знає, а то шкода зараз викинути 5 сотен, а потім теща (читати "мама") буде постійно турбувати: не показує, поповни, привези картку і т.п.Думаю, звіздять, щоб продавати якийсь Віасат, від якого мають невеличкий відкат. Мене вже заіпали ідіоти, що бігають по під"їздах і розказують що з нового року все телебачення буде платним, і переконують підключатись до Віасату. При чому такий брєд плетуть, що аж страшно. Не знаю чи їх якийсь дибіл інструктує, чи вони самі, в силу відсутності елементарної освіти і словникового запасу, так передають інформацію в власній інтерпретації, але вже кілька цих задротів з папками були послані дуже далеко. ))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Panek Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 16:42 Поділитися #145 Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 16:42 (змінено) Я навіть знаю в якому "електромаркеті" - "Ельдорадо"! Сам чув сьогодні,як один з консультантів "вішав лапшу" якомусь дядькові,що Т2 стане платним та пропонував супутникове за 800 грн. Розводять тих "затурканих" людей як тільки можна! Налаштування планшети чи смартфона-400 грн. Змінено 26 Грудня, 2013 в 16:44 користувачем Panek 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vitali Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 16:47 Поділитися #146 Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 16:47 Розводять тих "затурканих" людей як тільки можна! Налаштування планшети чи смартфона-400 грн. 600грн - поставити безкоштовні програми/іграшки з маркета!!!!!!! 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gorik Опубліковано 28 Грудня, 2013 в 09:20 Поділитися #147 Опубліковано 28 Грудня, 2013 в 09:20 Хтось знає чи є сигнал Т2 в Маяках? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Panek Опубліковано 28 Грудня, 2013 в 09:32 Поділитися #148 Опубліковано 28 Грудня, 2013 в 09:32 (змінено) Хтось знає чи є сигнал Т2 в Маяках?Задеклароване покриття-95% території України,не думаю,що Маяки входять до 5% Змінено 28 Грудня, 2013 в 09:43 користувачем Panek 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
omnia0099 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 20:04 Поділитися #149 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 20:04 Проживаю в районі балки 5 поверх,телевізор Samsung UE-39F5300 без CAM-модуля,антенна X-Digital DIN 236(Частотный диапазон: 87.5–230 МГц / 470-862 МГц) зловив з цифрових тільки МЕГА.Поставив звичайну польську МЕГА неволить,зловив з цифрових АВЕРС,Вибір,Голдберрі,Нова Волинь,Слово Волині.Хто знає яким способом добитися нормального прийому всіх цифрових каналів,тобто який варіант антенни можливо використати,супутникое і кабельне тв не пропонувати.Дякую. . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
andrik_w Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 21:45 Поділитися #150 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 21:45 Проживаю в районі балки 5 поверх,телевізор Samsung UE-39F5300 без CAM-модуля,антенна X-Digital DIN 236(Частотный диапазон: 87.5–230 МГц / 470-862 МГц) зловив з цифрових тільки МЕГА.Поставив звичайну польську МЕГА неволить,зловив з цифрових АВЕРС,Вибір,Голдберрі,Нова Волинь,Слово Волині.Хто знає яким способом добитися нормального прийому всіх цифрових каналів,тобто який варіант антенни можливо використати,супутникое і кабельне тв не пропонувати.Дякую..Щоб на польську антену приймати сигнал Т2 потрібно: поставити сильну плату-підсилювач (як варіант SWA-9999) з блоком живлення 12В, напрямок на с.Підгайці Луцького району (для різних регіонів напрямок різний, найближчий передатчик шукати тут і направити антену якомога точніше на нього). Перед антеною не повинно бути перешкод (багатоповерхівок і т.д.). При необхідності поміняти кабель (якщо старий).Цифрові приймачі потребують сильного сигналу, і якщо на середньому сигналі аналогове погано але показує то цифрове говорить зразу "нет сигнала".Телевізори з вмонтованим цифровим тюнером DVB-T2 без CAM-модуля ловлять ті ж самі 32 канали (при умові хорошого сигналу), але тільки 4-5 з них не закодовані. Для перегляду закодованих каналів потрібний модуль. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти