Перейти до змісту

Цифрове телебачення Т2 Луцьк

oldman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 30.12.2015 в 11:38, ForZa сказав:

Gojira сказав:

А хтось вже користувався интернет тв від кс

А тут хіба тема про інтернет? Читати не пробували назви тем?!

Кс позиціонує своє интернет тв, як заміну кабельному. Ось мені і стало цікаво, що кажуть люди про це

• -1 6
Опубліковано

Таке питання чи реально вловити канал плюс плюс на т2, та підкажіть хто петрає, що дає оновлення прошивкі, Trimax tr 2012 hd

Опубліковано
  В 09.01.2016 в 15:48, Ura сказав:

Таке питання чи реально вловити канал плюс плюс на т2, та підкажіть хто петрає, що дає оновлення прошивкі, Trimax tr 2012 hd

ні

перелік каналів http://www.efirt2.tv/perech_telekanali_rus.html

Опубліковано
  Antiphase сказав:

теленеделя, напевно, але це москальский проект...
А хто ж забороняє своїм, українським робити свій "проект" для глядачів?!
Опубліковано
  ForZa сказав:

А хто ж забороняє своїм, українським робити свій "проект" для глядачів?!

та ніхто, зробіть і буде Вам бізнес, я друковані змі вже давно не купую

Опубліковано

На телевізорі Philips 40PFT4319/12 список каналів починається з 1.Тоніс 2. Банк .......... 8.Слово Волині 9. Мега....... і т.д.  

Проте на іншому телевізорі (LG) 1.Інтер 2.Україна ..... і т.д. У батьків приймач  Romsat rs300, так на ньому нумерація в порядковості як на LG, і я так розумію, що  остання послідовність каналів є правильною для нашого регіону (Луцьк).

Таке враження, що Philips починає сканувати канали в іншому діапазоні і першим знаходить 4-ий мультиплекс.

Може хто знає як у  Philips налаштувати канали у стандартному порядку?

Опубліковано
  В 17.01.2016 в 16:17, Rubak сказав:

Таке враження, що Philips починає сканувати канали в іншому діапазоні і першим знаходить 4-ий мультиплекс.

Показати  

НУ абсолютно не розумію...  а для чого ? )))

В минулі вихідні до мене звернулись родичі - каравул, пропали на супутнику хороші канали (ну ви в курсі які).

Думаю зроблю добре діло  перепрошию, а виявилось користувачі хочуть не просто повернути канали а ще й поставити їх в тому ж порядку як вони до них звикли - бо вони вже знають що Інтер на 32-му каналі а  Новий на 17-му і т.д. Я їм кажу це ж абсурд запам"ятовувати стільки каналів на пам"ять коли досить натиснути кнопку Ок і з"явиться весь список налалів - вибирай що заманеться.

В кінці кінців прийшлось мені ставити канали так як хоче господар )))

А по темі : в меню телевізора повинно бути або перемикач - список каналів по транспондерах або по алфафіту і друге повинен буди редактор каналів який дозволить  "совати" канали так як вам заманеться. Але чи є така муля у Філіпсі хто зна, доречі Філіпс Філіпсу велика різниця.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
  В 17.01.2016 в 16:17, Rubak сказав:

Показати  

Ну в кожному ТВ є сортування каналів... Ось перша силка яку гугл сказав

Настройка и сортировка каналов на телевизорах Philips ;)

В 18.01.2016 в 07:28, Otto Kreer сказав:

НУ абсолютно не розумію...  а для чого ? )))

Показати  

Такі вже є, я теж мушу налаштовувати канали в залежності від популярності і дома і в тещі і в батька.

Звичка велика сила :)

Змінено користувачем Antiphase
Опубліковано
  В 20.01.2016 в 14:48, Antiphase сказав:

я теж мушу налаштовувати канали в залежності від популярності і дома і в тещі і в батька.

Звичка велика сила :)

Показати  

ви неуважні )))

я сам скрізь сортую канали по свому смаку і це рахую нормально, а шановний Rubak хоче поставити канали "по правильному для нашого регіону" 

Опубліковано
  В 21.01.2016 в 10:50, Otto Kreer сказав:

ви неуважні )))

Показати  

Та нє ) я зрозумів))

Ось пропоную, нехай руцями переставить ті нещасні 30 каналів у правильному порядку )))

Опубліковано
  В 12.01.2016 в 19:36, Sefirot сказав:

Чи існує паперова газета (журнал) з програмою на усі телеканали Т2?

Показати  

надрукуйте самі собі,  вибираєте списки каналів і друкуєте,  сервісів достатньо

Опубліковано

колеги, порадьте кімнатну антену до Т2 з оптимальним ціна/якість/ккд

розташування - Липини, підгаєцький напрямок вроді як нічим не перекритий

Опубліковано

Підскажіть хто знає. Чи можна зловити на звичайну "польську" антену цифровий сигнал Т2, якщо в аналоговому режимі телевізор (LG 42LF652V) на ту ж антену ловить 16 каналів і 5 з них показують нормально а решта майже в режимі "білого шуму". Якшо не зовсім коректно висловився сильно не копайте)) просто я не дуже компетентний в цій галузі.

Опубліковано

Ти про Ківерці? Я ловлю на стареньку "полячку", якій десь 20 років. Головне, правильний підсилювач. Сигнал 93-99%.

Опубліковано
  В 26.01.2016 в 15:59, b0rg сказав:

колеги, порадьте кімнатну антену до Т2 з оптимальним ціна/якість/ккд

розташування - Липини, підгаєцький напрямок вроді як нічим не перекритий

Показати  

користуюсь для прийому Квант-Эфир ARU-01

В 27.01.2016 в 10:53, Litovets сказав:

Підскажіть хто знає. Чи можна зловити на звичайну "польську" антену цифровий сигнал Т2, якщо в аналоговому режимі телевізор (LG 42LF652V) на ту ж антену ловить 16 каналів і 5 з них показують нормально а решта майже в режимі "білого шуму". Якшо не зовсім коректно висловився сильно не копайте)) просто я не дуже компетентний в цій галузі.

Показати  

нещодавно в Любомльському р-ні налаштовував Т2 з такою ж антеною (аналоговий сигнал був поганої якості) так в цифрі ловить 32 канали з Ковеля, 32 - з Шацька, 24  - з Польщі та 8 теле + 1 радіоканал з Білорусії.

І що характерно - якість та потужність сигналів польських та білоруських каналів значно вища за українські, хоча є вибір з двох телевеж (Шацьк та Ковель).

• +1 1
Опубліковано
  В 27.01.2016 в 11:45, LANser сказав:

користуюсь для прийому Квант-Эфир ARU-01

Показати  

оу, вона ще й не дорога, дякую замовив

а то мені тут якісь космічні варіанти з кріпленням на тв за півтори тисячі радили ))

Опубліковано

Проблема в тому що 

В 27.01.2016 в 11:32, Basil сказав:

Ти про Ківерці? Я ловлю на стареньку "полячку", якій десь 20 років. Головне, правильний підсилювач. Сигнал 93-99%.

Показати  

Так, про Ківерці.

Проблема в тому що телевізор (у знайомих) аналогові канали знаходить, а цифрові не хоче. Пробував навідь вказувати вручну цифрові канали які транслює Підгаєцька вишка - сигналу нема. Аналогічна ситуація і в мене вдома на приставці Стронг 8500 і з іншою антеною (направлена на луцьк)

Які підсилювачі стоять в антенах я не знаю.

Опубліковано
  В 27.01.2016 в 13:23, b0rg сказав:

а то мені тут якісь космічні варіанти з кріпленням на тв за півтори тисячі радили ))

Показати  

Розкажеш після встановлення як працює 

Опубліковано
  В 27.01.2016 в 13:23, b0rg сказав:

Показати  

Як на мене за неї хочуть забагато враховуючи те що там є всередині http://weblance.com.ua/blog/104-kvant-efir-aru-01-zaglyanem-vnutr.html

• +1 2
Опубліковано
  В 27.01.2016 в 18:41, Maniko сказав:

Як на мене за неї хочуть забагато враховуючи те що там є всередині

Показати  

Фєєрічно ))) 

Вже краще самому таке зробити ))))

image074.jpg

Опубліковано
  В 27.01.2016 в 15:03, Litovets сказав:

Проблема в тому що 

Так, про Ківерці.

Проблема в тому що телевізор (у знайомих) аналогові канали знаходить, а цифрові не хоче. Пробував навідь вказувати вручну цифрові канали які транслює Підгаєцька вишка - сигналу нема. Аналогічна ситуація і в мене вдома на приставці Стронг 8500 і з іншою антеною (направлена на луцьк)

Які підсилювачі стоять в антенах я не знаю. 

Показати  

скажіть будь-ласка а ви пробували повертати антену в напрямку підгайців?

Опубліковано
  В 29.01.2016 в 14:51, PPArhangel сказав:

скажіть будь-ласка а ви пробували повертати антену в напрямку підгайців?

Показати  

Так, поставив приблизно у напрямку на Підгайці.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...