Перейти до змісту

Продам HaiPai I9220, три дні у використанні!

creative0design

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня всім! Заказав апарат за кордоном, 3 дні покористувався і вирішив продати, тому що не думав що він такий великий! В загалом телефон задовільняв по всьому функціоналу, але трохи мені завеликий, надумав взяти собі 4,3 дюйма! Цей апарат буде дуже корисний хто хоче пограти в ігри, музику, подивитися фільм. Дуже зручно працювати в інтеренті, 3g на Utel - 2,5 Мбіт/сек, а і дуже цікаву можливість має Wifi роутера (роздача інтернету на ноутбук або планшет)!

Щоб ви переконалися що я ним користувався 3 дні даю вам трек номер поштового відправлення, RB469485891HK!

Також подана заява для внесення телефону в Білий список!

_________________________________________________________________________________________

HaiPai I9220!!!!

haipai-i9220-53-5-points-multi-touch-mtk6575-android-40-os-3g-smart-phone-smartphone-w-wifi-cpup05-s922.jpg?t=1340091098

T21wNVXc4cXXXXXXXX_183120351.jpg?t=1340876467

T2yaeHXk8aXXXXXXXX_89749358.jpg?t=1340876472

Новая модель смартфона с 5.3 дюймовым экраном.i9220+ MTK6575 — новый смартфон в стиле Note.

2 сим карты.GSM 850/900/1800/1900MHz 3G WCDMA 900/2100MHz

Смартфон поддерживает работу GSM+GSM, или GSM+WCDMA

Операционная система: Android 4.03

Процессор: MTK6575 1GHz (С возможностью разгона до 1,4 - 1,9GHz - но при большой потребляемость батареи) CPU Cortex A9 + SGX531 GPU ускоритель графики,

GPUs

400M

!

Память-RAM: 512мБ оперативной памяти, + 512мб для хранения системы! ROM: 2гб встроенной памяти.С возможностью расширения до 32ГБ

Дисплей: 5.3, 480×800 емкостной, мультитач 5 точек .16млн.цветов.

Камера-8.0МР,автофокус,вспышка.Фронтальная 0.3мр

FM Радио,Bluetooth A2DP, GPS с голосовыми подсказками,WIFI:802.11b/g

Программы-Android Market Place, Social Networking, Gaming, MS Office ,Gmail, Mail exchanger, etc

Функции: Смартфон на процессоре МТК 6575 Haipai i9220

Органайзер и дополнительные функции: Facebook, MSN, Twitter, Youtube, Калькулятор, Мировое время, Будильник, Игры

Использование телефона в качестве флеш-накопителя

Поддержка приложений и игр для Android (.apk)

Видеосъемка: 720p (1280 × 720,30 кадров/с)

Датчики: света, приближения, гравитации

Скайп с поддержкой видео звонков.

Видео-AVI, MP4, FLV, 3GP, MOV, ASF, MPEG, RMVB и т. д.

Аудио-MP3, AAC, WAV и т.д. / 3,5 мм аудио разъем.

Аудиовыход: встроенный динамик / выход для наушников 3.5мм

Питание: Батареи емкостью 2800мач.(2 шт) - Чесные!

Размеры: 147*83*9.7 мм. Вес с аккумулятором: 175г

Время работы в режиме ожидания: до 120-150 часов (в зависимости от сети)

Время работы в режиме разговора: до 3-4 часов (в зависимости от сети)

Новое поколение процессора MTK 6575 1ГГц (Cortex A9) с современной архитектурой ARM v7, процессор произведен по технологии 40nm (низкое энергоптребление). Все это означает полную поддержку Flash и видеовызовов Skype, еще большую скорость обработки интернет ресурсов и конечно же обеспечивает работу требовательных современных 3D игр

Разогнанный 3D ускоритель PowerVR SGX 531T обеспечивает высокую производительность графики в играх и в графических интерфейсах

Объем встроенной памяти увеличен до 4Гб, а для хранения мультимедиа файлов есть поддержка microSD до 32 Гб

Поддержка двух сим карт в режиме GSM+GSM или WCDMA+GSM

Телефон 1 шт. Зарядное устройство 1 шт. Аккумуляторная батарея 2 шт. по 2800 мач Наушники 1 шт. USB кабель 1 шт. Защитная пленка 1 шт. Коробка 1 шт.

________________________________________________________________________________

Встановлені права root (Суперкористувача), Багато системних програм просять телефон з root правами!

Цена 1650 грн.

За будь-якою інформацію звертайтесь за телефоном (050)685 12 95 - Діма

Опубліковано

так і я ціну не з пальця висмоктав, чи по ссилці перейти ніяк не виходить,а тим паче 3 дні це вже бу,

Опубліковано

eleKtrik :naezd: а лівіше ціна яка ? якщо у Вас проблеми із монітором то ось Bezymiannyi_500.jpgi.gif і всього навсього 2 тижні зачекати.

томі запропоновану ціну вважаю обгрунтовоною, тим паче что продавець купував із-за кордону, а отже без накрутки бариг. Та ще й питання гарантії відкрите.

Опубліковано

eleKtrik :naezd: а лівіше ціна яка ? якщо у Вас проблеми із монітором то ось

i.gif

Я вибачаюсь, мо де непобачив напису фрішип біля 1350?

ЗІІІ... Не у мене проблеми з монітором, а у вас із аргументуванням...

i.gif і всього навсього 2 тижні зачекати.

в даному випадку у наявності...

Опубліковано

Щось автора не чути, та й інших пропозиції нема.... Пане eleKtrik, із Вами дискуссію вважаю марнотратною, адже ні пропозицій по продажу чи купівлі від Вас не поступае. і так чисто для роздумів http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14424-mtk6577-newman-n1.html + 20уо доставка і того 1565 грн, і начинка значно цікавіша.

Опубліковано

Пане eleKtrik, із Вами дискуссію вважаю марнотратною, адже ні пропозицій по продажу чи купівлі від Вас не поступае.

Я лише показав голослівність ваших аргументів!

Опубліковано

Пане eleKtrik, із Вами дискуссію вважаю марнотратною, адже ні пропозицій по продажу чи купівлі від Вас не поступае.

Я лише показав голослівність ваших аргументів!

1324750769_30.jpgi.gif

Опубліковано

щось не дуже віриться що продаєте через те що завеликий екран, знали що замовляли... напевно чергова китайська "фігня"

Опубліковано

Щось автора не чути, та й інших пропозиції нема.... Пане eleKtrik, із Вами дискуссію вважаю марнотратною, адже ні пропозицій по продажу чи купівлі від Вас не поступае. і так чисто для роздумів http://www.tmallbox....-newman-n1.html + 20уо доставка і того 1565 грн, і начинка значно цікавіша.

maxxis777 То чьому тоді розводите флуд коли там порівняно халява ???

Опубліковано

За 1300 грн готовий забрати, подальші розмови не з топікстартером вести не бачу доцільності

Опубліковано

Запропоную 1300грн аргумент http://china-phone.p...axy-note-i9220/

Не аргумент

tft.jpg

Телефон не цей! Ви мені скинули Star I9220! Я його заказав на ebay! 250$ + 32$ доставка, а це що Ви мені скинули це фуфло! Мій i9220 модифыкований компаныэю IGOLD є можливість розгону до 1.9 Ghz, + root права + IPS матриця!

Доречі, в дешевших Star I9220 є навіть TV і стилус, але наскільки якісна зборка його, не впевнений ....!!!

Дякую всім за увагу, продано 1620грн! Тему закрито!

Опубліковано

Щось автора не чути, та й інших пропозиції нема.... Пане eleKtrik, із Вами дискуссію вважаю марнотратною, адже ні пропозицій по продажу чи купівлі від Вас не поступае. і так чисто для роздумів http://www.tmallbox....-newman-n1.html + 20уо доставка і того 1565 грн, і начинка значно цікавіша.

Ви напевно взагалі не стикалися з китайскими телефонами! Як може у IPS матриці бути 260К!!!???? До китайського опису телефону потрібно підходити дуже прискіпливо!

Опубліковано

на правах офтоп:

я про такі штуки китайськи читаю завжди тут. далеко не все китайське є гівном, у товариша такий, каже що за свої гроші не дуже поступається іменитим брендам. :)

Опубліковано

Запропоную 1300грн аргумент http://china-phone.p...axy-note-i9220/

Не аргумент

tft.jpg

Телефон не цей! Ви мені скинули Star I9220! Я його заказав на ebay! 250$ + 32$ доставка, а це що Ви мені скинули це фуфло! Мій i9220 модифыкований компаныэю IGOLD є можливість розгону до 1.9 Ghz, + root права + IPS матриця!

Доречі, в дешевших Star I9220 є навіть TV і стилус, але наскільки якісна зборка його, не впевнений ....!!!

Дякую всім за увагу, продано 1620грн! Тему закрито!

Не дуріть людей IPS-сом там і не пахне

http://habrahabr.ru/post/147194/

Опубліковано

ВІд себе добавлю 5 коп: є тільки 3 нормальних дійсно якісних і продуманих брендів китайських мобільних телефонів: Lenovo, Zopo, Meizu.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...