Перейти до змісту

ЧС - 2014

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Гра забудеться (особливо хочеться забути перший тайм),а результат залишиться. Якщо говорити про саму гру,то за виключенням 1-2 моментів, справжня небезпека почала виникати після виходу Марко. Зозуля - так,боровся, але вчепитись, розвернутись і віддати не виходило взагалі. Кращий в матчі-Хачеріді, забирав все. В центрі провал повний, Ротань-дуууже слабо.

Організатори матчу "подбали" про недопущення ситуацій, як у Львові. Доходило до маразму (заборона розгорнути прапор з будь-яким! написом, конфіскація запальничок при вході на стадіон). Після довгих словесних перепалок з стюардами,прапор з "Луцьком" все ж таки майорів, і попав в кадр трансляції:) Махали і червоно-чорними, незважаючм на такий суворий контроль. Правда були повністю відсутні фаєри і петарди- тут вболівальникам респект.

Залишається здобути очікувану перемогу в Сан-Маріно і готуватись до матчів плей-оф. Ну не вірю я, що Англія не візьме своє з поляками. Тому треба ламати традицію програшів стикових матчів, і їхати в Бразилію! Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

До речі, приємно було бачити на матчі український прапор із написом "Луцьк".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився вчора циганка, під час інтерв'ю з Коноплянкою - повзав.

А бразіла гімн вочевидь все ж забув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивився вчора циганка, під час інтерв'ю з Коноплянкою - повзав.

Дивився сьогдні - аналогічно, а ж сльозу пустив))))) Ну чудак))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побратими дорогі,сусіди поляки

Наші дружні почуття від самої ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гг, цікаво 10 буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україна вперед!!!)

Але щось немає бажання такий футбол дивитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлюсь два матчі одночасно - очі розбігаються. )))) Польща-Англія, звичайно, цікавіший, але і наших теж цікаво глянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Naprzód, Polska! Ukraina podtrzymuje ciebie!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да-да, Рома )))) :

996629_665309190160519_1135137512_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саш, а матч то який! Не віриться, що ми бачили цю збірну Англію в Києві! Вони ж літають! Поляки відбиваються, як можуть, стараються, молодці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А -Хорватия

Б - Ця група не гратиме в плей-офф, мало очок набрали.

С - Швеция

Д - Турция, Румунія (я думаю вони) і дуже маленькі шанси у Венгрії

Е - Ісландія, Словенія (Словенія на виїзді з Швейцарцями, які вже вийшли з групи. Ісландія з друзями Норвежцями яким вже нічого не світить в Ісландії +1 очко.)

Ф - Португалія (я так зрозумів Росія собі застовбила 1 місце, там єдина умова якщо Азербайджан закине парочку голів і Португалія теж виграє з великим рахунком).

Г - Боснія-Герцоговина, Греція (в обох команд по 22 очка, Греція грає з Ліхтенштейном, Боснія з Литвою на виїзді. Боснійцям потрібна будь-яка перемога, але перемога, а грекам аби не залежати від Боснійців всього навсього треба забити 20 голів.)

Х -

І - Франція мабуть (у них шансів взяти 1 місце практично не має.)

По суті вже все ясно наразі (крім нашої групи!!!!).

А -Хорватия

Б - Ця група не гратиме в плей-офф, мало очок набрали. Але у Датчан друге місце

С - Швеция

Д - Румунія. Так як я і думав.

Е - Ісландія. Я так і думав.

Ф - Португалія

Г - Греція

Х -

І - Франція мабуть (у них шансів взяти 1 місце практично не має.). А тепер шансів ще менше.

Які там умови жеребкування? Сіяні та несіяні. Чи всі в одній "банці" будем крутиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви бачите що молдавани з монтенеграми роблять ? :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви бачите що молдавани з монтенеграми роблять ? :0159:

саме прикольно коменти читати як людям ставки похєрились. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На яких каналах інші матчі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молдова - Чорногорія 5-1 :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

привіт прей-офф.. :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, нас чекають Швеція, Греція, Португалія та Хорватія. Хотілося б шведів - як в матчі на Євро в минулому році. Чекаємо на 21 жовтня, коли відбудеться жеребкування.

Виправляю сам себе: нас чекають - Франція, Швеція, Румунія, Ісландія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отже, що ми маємо в плей-офф.

Сіяні:

Хорватія (10)

Португалія (11)

Греція (12)

Швеція (22)

Несіяні:

Франція (25)

Україна (26)

Румунія (31)

Ісландія (54)

Це все за жовтневим рейтингом ФІФА. 17 листопада буде оновлення. Є теоретичні шанси обійти шведів, ми відстаємо від них на 37 балів. Шведи обіграли австрійців 2:1 та програли сьогодні німцям 3:5, у нас же дві перемоги.... Але перед нами ще французи теліпаються...

Якщо загалом оцінити відбір, то в такій групі друге місце це гарний результат. Про нього ми лише могли мріяти на початку року і ним ми незадоволені зараз... Кого не хотілось би в плей-офф, то це португальців, з іншими шанси хороші.

Ще ось що хочеться відмітити... Фоменко... Його призначення не критикував лише лінивий, діфірамбів зараз йому не співають лише німі... Людина на яку я надіюсь більше ніж на лідерів нашої збірної. Людина, яка досягла потрібного результату в усіх іграх. Якщо згадати гру з Англією, то він і НЕ ГРАВ на перемогу. Його влаштовувала нічия - він її і отримав...

Йому потрібен пропуск в Бразилію - він його і отримає. Принаймні я в це вірю)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, таблицю свіжу з коефіцієнтами нарив по сіяним/несіяним:

SnimokJPG_3847743_9389858.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми сіяні!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дякуємо шведам!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Украина - 871

Франция - 870

ого!

В принципі, пофіг. Ми в плей-офф вилітали від кого хочеш - від словенії до німців. Нас не змогла перемогти Англія, які ще питання? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...