Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні ніби останній день агітації, так?

Я зі своїм вибором визначився.

По списках це

"Свобода". Це зрозуміло. Багато розповідати не буду.

Звісно, як і в кожної політичної сили, у "Свободи" є певні негативи. Однак у порівнянні з іншими партіями цих негативів найменше.

По мажоритарних кандидатах у Луцьку

у Луцьку я підтримаю Віктор Федосюк

Чому:

1. З моральної точки зору до Федосюка у мене найменше застережень. Або, якщо бути точнішим, їх взагалі нема. Я люблю голосувати по совісті, незалежно від рейтингів.

2. Якби проти Федосюка щось серйозне мали, то цю інфу би вже запустили в хід.

Щодо іншого "рейтингового" непровладного кандидата, то я йому не довіряю, бо вважаю, що це готова тушка. Її залишилось лише трішки підсмалити, і вона вже подана регіоналам на стіл.

3. Федосюк православний християнин. Підтримував і підтримує УПЦ Київського Патріархату.

4. Цей кандидат є націоналістом, тобто людиною, яка сповідує подібні мені політичні погляди. Вважаю, що Федосюк ні за яких обставин не підтримає антиукраїнські закони.

Він - один із перших рухівців на Волині. Це для мене багато говорить.

5. Віталій Федосюк благодійник у хорошому і справжньому значенні цього слова. Знаю з розповідей багатьох товаришів-громадських активістів, як він підтримує громадські та мистецькі заходи.

"Бандерштат", джазові фести, квартирники - це лише те, що я особисто можу згадати. Без таких речей (з їх позитивами і негативами) Луцьк би взагалі перетворився у цілковиту діру на культурній мапі України.

При цьому він свою благодійність не підганяє під вибори, як дехто, і часто залишається анонімним. Як для кандидата така сором'язливість зайва. Як для людини і християнина - це похвально.

6. Федосюк очолює видавництво "Ініціал". Там випускаються хороші і ЯКІСНІ україномовні книги, часто патріотичного спрямування.

При нинішньому стані українського книговидавництва та, загалом, читання, в парламенті потрібні люди, які розбираються у цій темі, які бачать проблеми і здатні запропонувати шляхи їх вирішення.

7. Виборча кампанія Федосюка була не такою масовою, як у основних конкурентів, але якісною і цікавою водночас. Там були нестандартні ходи.

Він називав речі своїми іменами, відкрито критикував опонентів. При цьому не ховаючись за анонімними цидулками і подібного роду продукцією. Це мені нагадує принцип князя Святослава "Іду на Ви".

8. Восьмий аргумент. Для мене останній, хоча у суспільному сприйнятті на ньому насамперед акцентують увагу. Віталій Федосюк - козак.

Я у свій час був трошки заангажований у сучасне козацтво, тому знаю ситуацію зсередини. Федосюк разом із товаришами створили Козацьке стрілецьке братство.

Їх охайні чорні однострої і гармати стали окрасою багатьох свят у Луцьку і не лише. Братчики реконструювали Чорних запорожців - військову формацію доби УНР.

Як на мене, то це стало своєрідною революцією у сучасному козацтві. До того це було або шароварщина із горілкою і тужливими піснями, або а-ля ментівські мундири з величезними зірками генерал-прапорщиків і, навіть "маршалів". Генералів і маршалів практично без війська.

До речі, з Федосюка конкуренти стібалися, мовляв, це козацький генерал. Насправді його чин, як я з'ясував, значно нижчий - сотник. Доволі скромно, як для сучасних козацьких отаманів. Думаю, стати генералом чи полковником козацтва для Федосюка - не проблема. Але він, мабуть, тверезо оцінює кількість свого війська і тому не ганяється за званнями.

Я чомусь теж не за №20 агітую...

Опубліковано

напевно представниця другої сім"ї, про яку не говорить... :)

хоча треба попитатися

бо я якось налаштувався голосувати за нього, але як побачив того шалаша і паплюження пам'яті козацтва - то якось аж завагався.

Опубліковано
Уклали договір. Термін було перевищено втричі, ціна виросла теж. Обгрунтування вирослої ціни: "Так ми ж так довго працювали над продукцією!"

Зазвичай, якщо укладають договір, то там вказуть і терміни і ціну і межі їх відхилиння! Якщо хтось їх порушує - може гарно "влетіти"!

Опубліковано
Зарплата на Ініціалі завжди була аж надто скромна в порівнянні з цінами на продукцію для замовників.

Хм, не знаю як зараз, а колись я там отримував по 400-500$ щомісяця.

Має дві сім*ї - говорить лише про одну.

Звісно це слабенький контраргумент, але цікаво, а що там у приватному житті його конкурентів? Хто з них таскає дівчат по саунах а в кого гонорея ;)?

З першою дружиною він розлучений давним-давно якщо ви не в курсі.

Наведу один приклад. Було замовлено продукцію: зробити в певний термін за певну ціну. Уклали договір. Термін було перевищено втричі, ціна виросла теж. Обгрунтування вирослої ціни: "Так ми ж так довго працювали над продукцією!"

Голослівно аргументуєте. Не раз стикалися з таким що замовник хоче щось переробити в останній момент? Тут не подобається а там очєпятка а ти переробляй власним коштом і ночами щоб вкластися у строк. І так кожне третє замовлення. Woman7 якщо хочете про це поговорити - пишіть в ПП бо тут це троха офтоп.

Опубліковано
Зарплата на Ініціалі завжди була аж надто скромна в порівнянні з цінами на продукцію для замовників.

Хм, не знаю як зараз, а колись я там отримував по 400-500$ щомісяця.

Має дві сім*ї - говорить лише про одну.

Звісно це слабенький контраргумент, але цікаво, а що там у приватному житті його конкурентів? Хто з них таскає дівчат по саунах а в кого гонорея ;)?

З першою дружиною він розлучений давним-давно якщо ви не в курсі.

Наведу один приклад. Було замовлено продукцію: зробити в певний термін за певну ціну. Уклали договір. Термін було перевищено втричі, ціна виросла теж. Обгрунтування вирослої ціни: "Так ми ж так довго працювали над продукцією!"

Голослівно аргументуєте. Не раз стикалися з таким що замовник хоче щось переробити в останній момент? Тут не подобається а там очєпятка а ти переробляй власним коштом і ночами щоб вкластися у строк. І так кожне третє замовлення. Woman7 якщо хочете про це поговорити - пишіть в ПП бо тут це троха офтоп.

Чесно - говорити не хочу. В курсі багато чого, в т. ч. і про Марусю (орденоноску Московського Патріархату :) ). Мовчала, доки терпіння ставало. Висловила свою ВЛАСНУ думку, про що попередила.

Мій досвід дозволяє мені стверджувати написане вище. Задля збереження анонімності не називаю дійових осіб. На цьому в темі "Про Федосюка" більше участі не беру.

Соррі за оффтоп.

Опубліковано

В курсі багато чого, в т. ч. і про Марусю (орденоноску Московського Патріархату :) ).

Уточніть на останок, що ж це за Маруся :) ?

І. між іншим, те що ви писали аж ніяк не вважаю оффтопом. Ми обговорюємо вибори до ВР, а це означає, що обговорюємо і кандидатів. При чому їх моральне обличчя повинно цікавити виборців не менше ніж політичне чи ще якесь.

Опубліковано
Уточніть на останок, що ж це за Маруся ?

Який же ти цікавий (рос. любопыный)! Що не тема то від тебе тільки питання, коли ж сам почнеш щось цікаве розповідати?

ЗІ. Порпатися в чужій спідній білизні - негарно.

Опубліковано

ЗІ. Порпатися в чужій спідній білизні - негарно.

Якби мова йшла про звичайного громадянина - я б погодився. Але мова йде про людину, яка хоче керувати нами. А це вже серйозно. Хочеться знати кому ж ми довіряємо бути "у руля". Хоча на відповіді не наполягаю. Якщо є причина промовчати, хай поки що це залишиться в таємниці. Рано чи пізно все рівно все таємне стає явним ...

Опубліковано

Я от собі подумав так (чи прочитав десь :) ): якщо Батьківщина може бути обраною в ВРУ за рахунок голосів на зх, центрі, пвд та пвн України, то Свобода - тільки за рахунок західних голосів. А крім того, ТРЕБА "нову кров" в ВРУ. Тому - ТІЛЬКИ СВОБОДА.

З мажоритаркою важче, але, методом виключення, - Федосюк.

Опубліковано

ТІЛЬКИ СВОБОДА.

Погоджуюся повністю. Задля перемоги над ТимКогоНеМожнаНазивати\ТимХтоВСкеліСидить, вважаю за необхідне не розпорошувати мажоритарні голоси на ударників\самовисуванців, а (усвідомлюючи можливі проколи) голосувати за представника ОбОп. ІМХО

Опубліковано

Не знаю як ви, а я так вже дочекатись не могла суботнього мовчання!

Ота агітація, банальні гасла на білбордах, в поштових скринях, в ЗМІ була вже настільки огидною і надокучливою :dont:

Тому для мене ця тиша - маленька радість :D

Опубліковано

Про щось подібне,теж хотів написати.

Через не можливість слухати якусь іншу радіостанцію,слухаю завжди СІД/Перець ФМ.Так от.Пол. реклама,якогось там В.Красулі з його зальопаним гуртом "Брати В.Красулі (аля Гринджоли)" відверто -ДІСТАЛИ!!!

Не хочеться розвивати тему,але дуже добре,що завтра настає "день тиші".Жодної реклами,жоднї Біг-морди.

Опубліковано

ТІЛЬКИ СВОБОДА.

Погоджуюся повністю. Задля перемоги над ТимКогоНеМожнаНазивати\ТимХтоВСкеліСидить, вважаю за необхідне не розпорошувати мажоритарні голоси на ударників\самовисуванців, а (усвідомлюючи можливі проколи) голосувати за представника ОбОп. ІМХО

Юліє Петрівно, Ви пропонуєте голосувати за п'ятидесятника?

Опубліковано

Юліє Петрівно, Ви пропонуєте голосувати за п'ятидесятника?

Не можу втриматись від спокуси і не запитати, чому Юлія Петрівна не може запропонувати голосувати за пятидесятника? І взагалі чим погано. якщо у ВР пройде пятидесятник чи представник якоїсь іншої релігійної конфесії?

Опубліковано

Ви пропонуєте голосувати за ......?

АК88, Ви порушуєте Закон України "Про вибори народних депутатів України", продовжуючи агітацію від 0 год 00 хвилин суботи, 27 жовтня 2012 року.

Попустіться, ніц не варте нервів. :)

Опубліковано
А можна глянути на фото цього рахунку?

Фоткав на пачку соку :)

26102012_800.jpgi.gif

Cудячи з р/рахунку і МФО банку, люди, які робили той рахунок не бельмеса не розуміються на тих же р/рахунках і МФО. Такі, як там вказані в природі не існують.

п.с. пачка соку зветься Nokia 5700? ;)

Опубліковано

Cудячи з р/рахунку і МФО банку, люди, які робили той рахунок не бельмеса не розуміються на тих же р/рахунках і МФО. Такі, як там вказані в природі не існують.

Так, думаю, спеціально так і робили, щоб деякі совісні часом не поспішили заплатити)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...