Перейти до змісту

Добрі справи для міста

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Помітив на пр. Волі кілька свіжих (встановлені переважно на зупинках тролейбусів і маршруток) лавочок з логотипом одніє фірми, яка, я так розумію, виступила спонсором цієї доброї справи. Респкт і повага. Добрий приклад іншим фірмам і політиканам.

post-6584-0-83949500-1342887307_thumb.jp post-6584-0-58931400-1342887349_thumb.jp

Опубліковано

Хороша ідея. Най ліпше ставлять лавочки, садять дерева, ремонтують дороги, і на зробленому малюють яку хоч рекламу, аніж оті жахливі бігборди і сітілайти...

Опубліковано

абы это небыло эхом выборов...

На лавочках емблема фірми-виробника морозива.

Навіть якщо вони були б пов"язані з виборами, вибори пройдуть, рекламні щити (у які вгахають страшні гроші) почистять і переклеють, а лавочки лишаться.

Тому маркетологам фірм, політтехнологам різних партій рекомендую наслідувати добрий почин. Люди це помічають і позитивно схвалюють (гадаю форумчани зі мною погодяться).

Опубліковано

Хороша ідея. Най ліпше ставлять лавочки, садять дерева, ремонтують дороги, і на зробленому малюють яку хоч рекламу, аніж оті жахливі бігборди і сітілайти...

нажаль ці лавочки якраз і є дозволом бігбордів, сітілайтів і т.п. там де їх ставити не можна.

Як скверик ім. Київстара на вулиці Лесі Українки.

Всіх ви**али за банери на вулиці. Псує вигляд, не вписується, корочше заборонено і все тут. І лише в Київстара красується біля магазину.

так що... вірте у добро далі :)

Опубліковано

мене така альтернатива бігбордів цілком влаштовує.

А ви вважаєте, що ліпше тих лавочок не ставили б взагалі, і скверик біля галереї мистецтв ліпше лишався б в стані "поломані лавочки, розбиті доріжки"?

Опубліковано

А моя думка що ті лавки не з добра з'явились. Імхо, є таким собі компромісом між міською владою та Ажуром.

Опубліковано

А моя думка що ті лавки не з добра з'явились. Імхо, є таким собі компромісом між міською владою та Ажуром.

Помітила лавки в п*ятницю і подумала: "Це ж як треба було нагнути "Ажур", щоби стільки лавок понаставили..." Не вірю в доброту міської ради. :(

Опубліковано

Песимісти ви :)

Якби за якийсь зальот Ажур суто дав хабара кому треба і на тому все б скінчилося - так було б краще?

А так пару лавочок маєм :)

Опубліковано
"Це ж як треба було нагнути "Ажур"
за якийсь зальот Ажур суто дав хабара кому треба і на тому все б скінчилося - так було б краще?

ну да, а так скінчилось хабарем+лавочки... Vampirich, а про Континіум що скажете? теж нагнули? ))) ліхтарі по вул. Л.Українки.

post-7467-0-15315100-1342903224_thumb.jp

Опубліковано

Чого ви мене питаєте? :)

Я абсолютно не знаю мотивації тих фірм. Я здогадуюся, що вірогідність того, що вони просто вирішили зробити подарунок місту мізерна.

Але чим би вони не керувалися, встановлюючи лавки-ліхтарі, все одно мене тішить думка, що в якомусь куточку наше місто стало трішки гарнішим

Опубліковано

Звичайно у кожного своя мотивація. Ажур вирішив таким чином популяризувати свою марку. Все досить грамотно. Літо, люди гуляють містом, жарко, маленька рекламна табличка нагадає про морозиво. Є правда питання, як довго протримаються ті таблички. Але це не наша справа. Нам аби лавочки довго послужили.

А ми цією дискусією привернули увагу до фірми (свого роду подякували). То ж гадаю не буде соромно похвалити, навіть подякувати на форумі фірмі, яка профінансує ремонт спортивного майданчика, освітлення котроїсь з вулиць, модернізацію фонтану, встановлення велопарковок, влаштування (ремонт якого з міських годинників) чи якусь іншу добру справу. Також пропоную у цій темі скласти такий собі список добрих справ, які могли б зробити фірми чи політики. Вони будуть підказками як сподобатися міським жителям. Впевнений, що форум читають люди, від яких залежить прийняття таких рішень.

Опубліковано
Також пропоную у цій темі скласти такий собі список добрих справ, які могли б зробити фірми чи політики. Вони будуть підказками як сподобатися міським жителям. Впевнений, що форум читають люди, від яких залежить прийняття таких рішень.

і яка вірогідність того, що просто прочитавши наші бажання-побажання на цьому форумі у цій темі, ці люди-фірми так само просто, від доброти душевної та щирої, самовідданої любові до міста та до нас з вами, все-таки щось да зроблять? )

Опубліковано

Ну тоді нехай Палиця за пару тисяч додаткових голосів Сапалаївку почистить :)

І поставить таблички - "Русло почищено за підтримки _________"

Опубліковано

Лавки це добре.Але було б ще краще,аби біля кожної ще урну для сміття поставили.А то інколи приходиться додому нести обгортку від того ж морозива,щоб викинути.

Опубліковано

Бачив сьогодні одну таку лавочку. Перейняли досвід київстара.

Наявність лавочок в плюсі однозначно. А от дизайн... не могли вони свій лого якось під стиль лавочки зробити. Якось "по нашому" все вийшло і лого кричить до людей. А хотілось шоб легко мовило...

Опубліковано

Ще б якась фірма додумалася зробити гарні дошки чи тумби для оголошень. А то ЛЦН та їм подобні ліплять свої оголошення скрізь.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

на минулих вихідних гуляв з племяшками в парку біля 2-ої лікарні....респект за лавочки!!! Ще б ті всі, чия реклама вже достала (скоріше б вже пройшли ті вибори) робили хоч щось подібне!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...