Перейти до змісту

як вибрати удилище

лучанин

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я би на базар не поспішав... В Луцьку купа спеціальзованих мазазинів, де працюють більш довідчені продавці та консультанти. Це наприклад магазин "Золота рибка", "Кльово", "Поплавець"... І на рахунок вибору удилища рекомендую звертатися вже безпосередньо до них

Опубліковано

а на яких виробниках слід зупинитись????

порадьтеся з професіоналами. Знаю точно, що у "золотій рибці" підкажуть, я там снасті брав і друг скуповується завжди там.

Опубліковано

Все дуже просто:

1 - ідеш в спец магазин (ціни такі самі що й на базарі, але не завжди зроблять знижку), або на базар (товар той самий що й в магазинах, але в меншому ассортименті)

2 - кажеш бюджет і що бажаєш ловити

3 - платиш у 1,5-2 рази більше за бюджет

4 - їдеш довольний на рибалку :)

Опубліковано

А я би на базар не поспішав... В Луцьку купа спеціальзованих мазазинів, де працюють більш довідчені продавці та консультанти. Це наприклад магазин "Золота рибка", "Кльово", "Поплавець"... І на рахунок вибору удилища рекомендую звертатися вже безпосередньо до них

А магазин "Кльово" звідки взявся? - з базару, там й до сьогодні є їхні контейнери на Варшавці тільки з меншим асортиментом

Опубліковано

Вчора товариш шукав фідера. Кльво чи рибка ( Китайські фідери) був тільки "Шаман" , але він стоїть 1500 грн. Купив в адреналіні кльового фідера "Джексон" за 300 рубасів (польща) Я особисто собі брав на Варшавці , там є одна точка з кльовими фідерами фірми "Мікадо" (польща) - варте уваги

Не дивись на телескопи ( прошлый век) бери штекірне

Опубліковано

а на яких виробниках слід зупинитись????

як для риболова-початківця не радив би одразу брати дорогі удилища... Малий досвід у риболовлі може привести до його же поломки... Вам 400 грн вистачить аби купити 2 чудових, не дорогих удилища, да ще й якщо повезе то катушками. У Луцьку був в багатьох риболовних магазинах, та асортимент удилищ, мені здається, найбільший у магазині "Кльово"...

Опубліковано

Зайдіть в Мисливець на Л.Українки. Я там взяв штекерне вудилище за 180 грн. Уже пару раз їздив на рибалку, карась, карпік, чудово ловиться. Такий самий в друга-рибака, він уже третій рік користується.

Сватали по рибних магазинах по 250грн. і більше. Чуть бува вже не купив за 320 Шимановський. А так ще й до катухи Тіновської доложив (катуха за 145 грн.).

Опубліковано

лучанин, не знаю хто в тебе є, дружина, чи дівчина, ЗАПАМ"ЯТАЙ, не признавайся їй про ціни навіть під дулом автомата :0167:!!!чеки зразу викидай, коли вийдеш з рибмагазину. Ціни тримай в голові. На питання "І скікі воно стоїть??? :0156:", відповідай твердо і впевнено (шоб і глаз не моргнув) "50 ГРН. не більше". І тіко десь там на рибалці, смакуючи юшку можеш поділитися враженнями від походу в рибмагазин з друзями-рибаками, адже зрозуміти і, головне, мовчати зможуть тільки вони! :friday:

Опубліковано

"Поплавець"

Це той шо на північному ринку. Більш туда ніколи не зайду, чисто принципово. Вже рік туда не хожу.

Вибирав якось собі катушку на ультралайт. Кажу продавцю покажи катушку, той у відповідь будеш купляти, то покажу. Кажу йому кілька слів у відповідь і чую не хоч мож до мене не заходити. А ви кажете в магазині можуть порадити щось. Да можуть но не в Поплавкові.

Опубліковано

"Поплавець"

Це той шо на північному ринку. Більш туда ніколи не зайду, чисто принципово. Вже рік туда не хожу.

Вибирав якось собі катушку на ультралайт. Кажу продавцю покажи катушку, той у відповідь будеш купляти, то покажу. Кажу йому кілька слів у відповідь і чую не хоч мож до мене не заходити. А ви кажете в магазині можуть порадити щось. Да можуть но не в Поплавкові.

Я давно звідти звалив :_12:

Опубліковано

Ночной кошмар рыбака : ему снится, что он умер, а жена продаёт его снасти по той цене, что он ей называл %)

Сори за офф

Опубліковано

чеки зразу викидай, коли вийдеш з рибмагазину. Ціни тримай в голові.

Не надто розумно, бо на все є гарантія, а без чеку гарантії вже нема, тому чек чи інший документ який підтверджує покупку радив би залишити собі. На пам'ять продавців ("А памя'таєте я у вас катушку/удилище купував 2 місяці тому...") не варто надіятись, бо таких покупців в них щодня десятки.

Опубліковано

Якщо асортимент усіх луцьких магазинів скласти в один, то це й буде асортимент "Рибалки". Проте, якщо хочеш вибрати собі "інструмент", то не слухай нікого, а в магазині береш усе по-черзі в руку, починаючи від найдешевшого, - покрути, потряси, помняцкай,... Вибирай як дівку!.. Сам для себе!

Опубліковано

А як щодо магазину Рибалка на Кравчука????

Власника звати Саша, коли точка була на базарі в нього і брав. Покаже, розкаже і не жадний. Відкрив магазин, напевне такого в Луцьке ще немає. Вітрина як у кращих магазинах столиці. Ціни різні, як на мене не високі. Асортимент відповідний і досить всього багато. Зрозуміло все привести-виставити на продаж не можливо. Якщо щось треба на замовлення - питайте, заказуйте. Зайдіть і самі переконайтеся.

П.С. Поки набирав, то вже одна відповідь є. Приєднуюсь до попереднього.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...