Перейти до змісту

Arden

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, westboiuu сказано:

може хто підкаже чи можливо в андроіді перенести чорний список на інший телефон

Можна, якщо це Xiaomi і був підключений Mi Cloud.

Опубліковано

Якщо телефони з картки були перенесені в гугл профіль і він же був активований на новому то все гуд переноситься. Навіть куплені проги не треба заново купувати. Перевірено

Опубліковано

Ну на рахунок чорно списку не знаю, в мене там нікого немає, але логічно що теж має, якщо телефон був внесений в книгу і в ній заблокований.

Опубліковано
4 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ну на рахунок чорно списку не знаю

А питання було якраз про нього.

4 хвилин тому, Ukrainec сказано:

але логічно що теж має, якщо телефон був внесений в книгу і в ній заблокований

А от і ніфіга і не логічно. Фігню, коротше, ти нарадив.

Опубліковано (змінено)

Якраз все правильно я нарадив https://support.google.com/phoneapp/answer/6325463?visit_id=1-636465927611142265-1385730935&rd=1

Треба просто навчитись користуватись пошуком за стільки часу, в такому віці

Змінено користувачем Ukrainec
  • 8 місяців потому...
Опубліковано

порадьте якийсь толковий блокувальник реклами в додатках та хромі.

перейшов зі свого старенького Леново (кастомна прошивка Lewa, в яку був вбудований блокувальник реклами) - так він блокував мох і болото. Виявляється в додатках купа реклами.....

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Saddy сказано:

порадьте якийсь толковий блокувальник реклами в додатках та хромі.

перейшов зі свого старенького Леново (кастомна прошивка Lewa, в яку був вбудований блокувальник реклами) - так він блокував мох і болото. Виявляється в додатках купа реклами.....

При наявності рут-прав ріжу рекламу у додатках LuckyPatcher, а також AdAway, також перепаковую програми APK Permission Remover, але треба пробувати, бо іноді прога не запускається, основне, це заборонити програмам доступ в інтернет (тим, які не потребують, типу калькулятор та інші), або модуль Xposed Advanced Permission Manager

Хоча на моєму Huawei Nova (Андроїд 7) в налаштуваннях у розділі мобільний інтернет - мережеві програми можна зняти дозволи для доступу в інтернет через мобільні дані або Wi-Fi.

Змінено користувачем bormotuha
  • Дякую! 1
Опубліковано

@bormotuha дякую.

рут немає.

тож пройшлося шукати дієвий і водночас простий спосіб. В Хромі блокувати рекламу не так і важко, цікавило питання блоку саме в додатках.

встановив Blokada - безкоштовний додаток, справляється із завданнями на ура

• 1 рік потому...
Опубліковано (змінено)

Підкажіть як можна приховати на Андроід ТВ боксі рядок сповіщень, той що з часами угорі? Юзав Мегого для тв боксів і горя не знав, поки не поставив Мегого для Андроід телевізора. Прифігів від різниці у функціоналі і хочу залишитися  на цій версії, але дратуэ статусбар. Пробував Fullscreen immersive та GMD Full Screen Immersive Mode але вони працюють лише поки запущені. Варто запустити Мегого, як статусбар вилазить. Статусбар в приставці прихований, але деякі програми його викликають і Мегого для тв також, хоча мав би навпаки приховувати. Чим можна полікувати? Бокс не рутований, андроід 7.1.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано (змінено)

Чи існує на Андроїді програма, яка по gps-координатах малює схеми?

Наприклад: став на одному місці - зафіксував координати, відійшов 10 кроків - знов зафіксував.

І бажано щоб показувало висоту, абсолютну або відносну.

Змінено користувачем host1303
доповнення
  • 10 місяців потому...
Опубліковано

Від сьогодні маю +1 до скіллу друку на Android.

А ви знали, що в Google Клавіатурі курсор можна переміщувати свайпом по пробілу?)

Опубліковано
1 година тому, MaestroA сказано:

А ви знали, що в Google Клавіатурі курсор можна переміщувати свайпом по пробілу?)

Знали, знали, щей свайпом друкувати :0143:

• 3 місяця потому...
Опубліковано

В кого перестав працювати Viber, Gmail чи інші додатки, видаляйте нахрєн оновлення Chrome. Я свій відразу скинув до заводських налаштувань, а сьогодні принесли телефон з такими ж проблемами і я зрозумів, що щось не те. Видалив оновлення, як в статті радили і запрацювало все.

Спойлер

Пользователи Android жалуются на вылеты, сбои и закрытие приложений без причины — непонятно, у кого конкретно они вылетают и при каких обстоятельствах, но проблема очень массовая. Google уже обратила внимание на происходящее и сообщила, что проблема заключается в обновлении приложении-компонента WebView в системе, которое приводит к сбоям программ.

1980611

Если вы столкнулись с проблемой, что приложения на любом Android-смартфоне начали вылетать или закрываться без причины, то есть простой способ это исправить. Для этого нужно зайти в «Настройки» → «Приложения» → в меню с тремя точками включить отображения системных приложений → в поиске найти Android System Webview → нажать «Удалить обновления».

У некоторых пользователей отсутствует кнопка для удаления обновления WebView или это просто не помогает, в таком случае можно попробовать удалить и заново установить браузер Chrome.

Google уже работает над исправлением проблемы, чтобы быстро выпустить исправленное обновление для компонента Webview, об этом сообщает The Verge. Сколько на это уйдет времени — неизвестно.

Судя по жалобам в интернете, чаще всего вылетает приложение Gmail, мобильные игры и другие программы с подключением к интернету. Проблемы встречаются независимо от бренда и модели смартфона, версии Android и других параметров.

• +1 1
Опубліковано
17 минут назад, nickel сказал:

В кого перестав працювати Viber, Gmail чи інші додатки, видаляйте нахрєн оновлення Chrome. Я свій відразу скинув до заводських налаштувань, а сьогодні принесли телефон з такими ж проблемами і я зрозумів, що щось не те. Видалив оновлення, як в статті радили і запрацювало все.

Щойно колега приносила телефон. Теж були трабли з Viber'ом. Перевстановив, тепер працює. І от зараз наткнувся на цей пост. Візьму на замітку

• +1 1
Опубліковано

А в мене останні кілька днів проблеми з отриманням пошти з gmail. Ні в браузері, ні в поштовому клієнті, чомусь не може отримати вхідні. Заходжу в пошту без проблем, а вона не приймає вхідні. Хз куди копати.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

В малого перестав регулюватися звук качелькою, після того як телефон блокується FamilyLink (батьківський контроль) і його розблокувати. Навіть не знаю після чого таке почалося, можливо навіть після якогось оновлення. Допомагає перегрузити телефон, але іноді і без перегрузки качелька починає працювати. В налаштуваннях звук нормально регулюється. Видаляти ФеміліЛінк чи замінити чимось іншим, не пропонуйте. Де можна поколупати, що качелька працювала?

Redmi 5+, MIUI 11

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

В малого перестав регулюватися звук качелькою, після того як телефон блокується FamilyLink (батьківський контроль) і його розблокувати. Навіть не знаю після чого таке почалося, можливо навіть після якогось оновлення. Допомагає перегрузити телефон, але іноді і без перегрузки качелька починає працювати. В налаштуваннях звук нормально регулюється. Видаляти ФеміліЛінк чи замінити чимось іншим, не пропонуйте. Де можна поколупати, що качелька працювала?

Redmi 5+, MIUI 11

Хто ж тобі віддалено зможе вичислити які там залежності від чого стались. А не допускаєш що там банально фізична проблема, тобто наприклад набився бруд і поганий контакт ? В порядку складності я би спробував першим ділом розібрати і якоюсь зубочисткою там почистити біля неї, подивитись чи кнопки нормально прилягають ну і т.д. Це по аналогії як часто рекомендують почистити гніздо юсб-зарядки від "моху" коли  починаються трабли із заряджанням. Друге рішення по об"єму геморою і роботи - скидати до заводських із видаленням всіх оновлень. Ну і третє, найбільш радикальне, але зате часто дуже дієве - повна чиста перепрошивка, можливо навіть на якусь кастомну прошивку. Якщо ж жоден з цих варіантів не підходить, тоді терпіти, спостерігати залежності, коли трабл виникає а коли нє, і надіятись що вичислиш колись ту проблему.

• +1 1
Опубліковано
В 08.05.2021 в 20:24, SergLutsk сказал:

Хто ж тобі віддалено зможе вичислити які там залежності від чого стались.

Ти собі навіть не уявляєш скільки різних питань я вирішив, отримуючи віддалену консультацію, в тому числі на Борді. І це не найскладніше питання, яке я задавав.

А не допускаєш що там банально фізична проблема, тобто наприклад набився бруд і поганий контакт ?

Не допускаю. Фізична проблема не лікується перезавантаженням телефону.

В порядку складності я би спробував першим ділом розібрати і якоюсь зубочисткою там почистити біля неї, подивитись чи кнопки нормально прилягають ну і т.д. Це по аналогії як часто рекомендують почистити гніздо юсб-зарядки від "моху" коли  починаються трабли із заряджанням. Друге рішення по об"єму геморою і роботи - скидати до заводських із видаленням всіх оновлень. Ну і третє, найбільш радикальне, але зате часто дуже дієве - повна чиста перепрошивка, можливо навіть на якусь кастомну прошивку. Якщо ж жоден з цих варіантів не підходить, тоді терпіти, спостерігати залежності, коли трабл виникає а коли нє, і надіятись що вичислиш колись ту проблему.

Дивно, що не порадив телефон викинути.

Опубліковано
1 минуту назад, SergLutsk сказал:

Не обов"язково було доводити мені, які мої поради недолугі і бесполєзні тобі, можеш просто не користуватись

Не обов'язково було давати недолугі і бесполєзні поради, міг би просто промовчати.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...