SunSeth Опубліковано 16 Листопада, 2017 в 15:11 #401 Опубліковано 16 Листопада, 2017 в 15:11 6 хвилин тому, westboiuu сказано: може хто підкаже чи можливо в андроіді перенести чорний список на інший телефон Можна, якщо це Xiaomi і був підключений Mi Cloud.
westboiuu Опубліковано 16 Листопада, 2017 в 15:19 #402 Опубліковано 16 Листопада, 2017 в 15:19 а на леново це можливо
Orfey Опубліковано 16 Листопада, 2017 в 15:23 #403 Опубліковано 16 Листопада, 2017 в 15:23 а якщо створити з цього списку групу в контактах?
Ukrainec Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 08:36 #404 Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 08:36 Якщо телефони з картки були перенесені в гугл профіль і він же був активований на новому то все гуд переноситься. Навіть куплені проги не треба заново купувати. Перевірено
SunSeth Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 08:40 #405 Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 08:40 @Ukrainec і чорний список?
Ukrainec Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 08:52 #406 Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 08:52 Ну на рахунок чорно списку не знаю, в мене там нікого немає, але логічно що теж має, якщо телефон був внесений в книгу і в ній заблокований.
SunSeth Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 08:57 #407 Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 08:57 4 хвилин тому, Ukrainec сказано: Ну на рахунок чорно списку не знаю А питання було якраз про нього. 4 хвилин тому, Ukrainec сказано: але логічно що теж має, якщо телефон був внесений в книгу і в ній заблокований А от і ніфіга і не логічно. Фігню, коротше, ти нарадив.
Ukrainec Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 09:08 #408 Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 09:08 (змінено) Якраз все правильно я нарадив https://support.google.com/phoneapp/answer/6325463?visit_id=1-636465927611142265-1385730935&rd=1 Треба просто навчитись користуватись пошуком за стільки часу, в такому віці Змінено 18 Листопада, 2017 в 09:14 користувачем Ukrainec
SunSeth Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 09:23 #409 Опубліковано 18 Листопада, 2017 в 09:23 Ну і як це все переноситься? З Леново на Самсунг з ВанПлюс на Хуавей? Знайди в списку на https://contacts.google.com/ якісь заблоковані контакти )
Saddy Опубліковано 23 Липня, 2018 в 17:57 #410 Опубліковано 23 Липня, 2018 в 17:57 порадьте якийсь толковий блокувальник реклами в додатках та хромі. перейшов зі свого старенького Леново (кастомна прошивка Lewa, в яку був вбудований блокувальник реклами) - так він блокував мох і болото. Виявляється в додатках купа реклами.....
bormotuha Опубліковано 23 Липня, 2018 в 19:19 #411 Опубліковано 23 Липня, 2018 в 19:19 (змінено) 1 година тому, Saddy сказано: порадьте якийсь толковий блокувальник реклами в додатках та хромі. перейшов зі свого старенького Леново (кастомна прошивка Lewa, в яку був вбудований блокувальник реклами) - так він блокував мох і болото. Виявляється в додатках купа реклами..... При наявності рут-прав ріжу рекламу у додатках LuckyPatcher, а також AdAway, також перепаковую програми APK Permission Remover, але треба пробувати, бо іноді прога не запускається, основне, це заборонити програмам доступ в інтернет (тим, які не потребують, типу калькулятор та інші), або модуль Xposed Advanced Permission Manager Хоча на моєму Huawei Nova (Андроїд 7) в налаштуваннях у розділі мобільний інтернет - мережеві програми можна зняти дозволи для доступу в інтернет через мобільні дані або Wi-Fi. Змінено 23 Липня, 2018 в 19:26 користувачем bormotuha 1
Saddy Опубліковано 25 Липня, 2018 в 20:41 #412 Опубліковано 25 Липня, 2018 в 20:41 @bormotuha дякую. рут немає. тож пройшлося шукати дієвий і водночас простий спосіб. В Хромі блокувати рекламу не так і важко, цікавило питання блоку саме в додатках. встановив Blokada - безкоштовний додаток, справляється із завданнями на ура
nickel Опубліковано 1 Лютого, 2020 в 18:46 #413 Опубліковано 1 Лютого, 2020 в 18:46 (змінено) Підкажіть як можна приховати на Андроід ТВ боксі рядок сповіщень, той що з часами угорі? Юзав Мегого для тв боксів і горя не знав, поки не поставив Мегого для Андроід телевізора. Прифігів від різниці у функціоналі і хочу залишитися на цій версії, але дратуэ статусбар. Пробував Fullscreen immersive та GMD Full Screen Immersive Mode але вони працюють лише поки запущені. Варто запустити Мегого, як статусбар вилазить. Статусбар в приставці прихований, але деякі програми його викликають і Мегого для тв також, хоча мав би навпаки приховувати. Чим можна полікувати? Бокс не рутований, андроід 7.1. Змінено 1 Лютого, 2020 в 18:48 користувачем nickel
host1303 Опубліковано 3 Лютого, 2020 в 12:11 #415 Опубліковано 3 Лютого, 2020 в 12:11 (змінено) Чи існує на Андроїді програма, яка по gps-координатах малює схеми? Наприклад: став на одному місці - зафіксував координати, відійшов 10 кроків - знов зафіксував. І бажано щоб показувало висоту, абсолютну або відносну. Змінено 3 Лютого, 2020 в 12:22 користувачем host1303 доповнення
MaestroA Опубліковано 19 Грудня, 2020 в 18:06 #416 Опубліковано 19 Грудня, 2020 в 18:06 Від сьогодні маю +1 до скіллу друку на Android. А ви знали, що в Google Клавіатурі курсор можна переміщувати свайпом по пробілу?)
bormotuha Опубліковано 19 Грудня, 2020 в 19:07 #417 Опубліковано 19 Грудня, 2020 в 19:07 1 година тому, MaestroA сказано: А ви знали, що в Google Клавіатурі курсор можна переміщувати свайпом по пробілу?) Знали, знали, щей свайпом друкувати
nickel Опубліковано 23 Березня, 2021 в 07:10 #418 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 07:10 В кого перестав працювати Viber, Gmail чи інші додатки, видаляйте нахрєн оновлення Chrome. Я свій відразу скинув до заводських налаштувань, а сьогодні принесли телефон з такими ж проблемами і я зрозумів, що щось не те. Видалив оновлення, як в статті радили і запрацювало все. Спойлер Пользователи Android жалуются на вылеты, сбои и закрытие приложений без причины — непонятно, у кого конкретно они вылетают и при каких обстоятельствах, но проблема очень массовая. Google уже обратила внимание на происходящее и сообщила, что проблема заключается в обновлении приложении-компонента WebView в системе, которое приводит к сбоям программ. Если вы столкнулись с проблемой, что приложения на любом Android-смартфоне начали вылетать или закрываться без причины, то есть простой способ это исправить. Для этого нужно зайти в «Настройки» → «Приложения» → в меню с тремя точками включить отображения системных приложений → в поиске найти Android System Webview → нажать «Удалить обновления». У некоторых пользователей отсутствует кнопка для удаления обновления WebView или это просто не помогает, в таком случае можно попробовать удалить и заново установить браузер Chrome. Google уже работает над исправлением проблемы, чтобы быстро выпустить исправленное обновление для компонента Webview, об этом сообщает The Verge. Сколько на это уйдет времени — неизвестно. Судя по жалобам в интернете, чаще всего вылетает приложение Gmail, мобильные игры и другие программы с подключением к интернету. Проблемы встречаются независимо от бренда и модели смартфона, версии Android и других параметров. 1
pasha1207 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 07:29 #419 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 07:29 17 минут назад, nickel сказал: В кого перестав працювати Viber, Gmail чи інші додатки, видаляйте нахрєн оновлення Chrome. Я свій відразу скинув до заводських налаштувань, а сьогодні принесли телефон з такими ж проблемами і я зрозумів, що щось не те. Видалив оновлення, як в статті радили і запрацювало все. Щойно колега приносила телефон. Теж були трабли з Viber'ом. Перевстановив, тепер працює. І от зараз наткнувся на цей пост. Візьму на замітку 1
SergLutsk Опубліковано 23 Березня, 2021 в 08:10 #420 Опубліковано 23 Березня, 2021 в 08:10 А в мене останні кілька днів проблеми з отриманням пошти з gmail. Ні в браузері, ні в поштовому клієнті, чомусь не може отримати вхідні. Заходжу в пошту без проблем, а вона не приймає вхідні. Хз куди копати.
nickel Опубліковано 8 Травня, 2021 в 14:47 #421 Опубліковано 8 Травня, 2021 в 14:47 В малого перестав регулюватися звук качелькою, після того як телефон блокується FamilyLink (батьківський контроль) і його розблокувати. Навіть не знаю після чого таке почалося, можливо навіть після якогось оновлення. Допомагає перегрузити телефон, але іноді і без перегрузки качелька починає працювати. В налаштуваннях звук нормально регулюється. Видаляти ФеміліЛінк чи замінити чимось іншим, не пропонуйте. Де можна поколупати, що качелька працювала? Redmi 5+, MIUI 11
SergLutsk Опубліковано 8 Травня, 2021 в 17:24 #422 Опубліковано 8 Травня, 2021 в 17:24 2 годин тому, nickel сказано: В малого перестав регулюватися звук качелькою, після того як телефон блокується FamilyLink (батьківський контроль) і його розблокувати. Навіть не знаю після чого таке почалося, можливо навіть після якогось оновлення. Допомагає перегрузити телефон, але іноді і без перегрузки качелька починає працювати. В налаштуваннях звук нормально регулюється. Видаляти ФеміліЛінк чи замінити чимось іншим, не пропонуйте. Де можна поколупати, що качелька працювала? Redmi 5+, MIUI 11 Хто ж тобі віддалено зможе вичислити які там залежності від чого стались. А не допускаєш що там банально фізична проблема, тобто наприклад набився бруд і поганий контакт ? В порядку складності я би спробував першим ділом розібрати і якоюсь зубочисткою там почистити біля неї, подивитись чи кнопки нормально прилягають ну і т.д. Це по аналогії як часто рекомендують почистити гніздо юсб-зарядки від "моху" коли починаються трабли із заряджанням. Друге рішення по об"єму геморою і роботи - скидати до заводських із видаленням всіх оновлень. Ну і третє, найбільш радикальне, але зате часто дуже дієве - повна чиста перепрошивка, можливо навіть на якусь кастомну прошивку. Якщо ж жоден з цих варіантів не підходить, тоді терпіти, спостерігати залежності, коли трабл виникає а коли нє, і надіятись що вичислиш колись ту проблему. 1
nickel Опубліковано 11 Травня, 2021 в 09:52 #423 Опубліковано 11 Травня, 2021 в 09:52 В 08.05.2021 в 20:24, SergLutsk сказал: Хто ж тобі віддалено зможе вичислити які там залежності від чого стались. Ти собі навіть не уявляєш скільки різних питань я вирішив, отримуючи віддалену консультацію, в тому числі на Борді. І це не найскладніше питання, яке я задавав. В 08.05.2021 в 20:24, SergLutsk сказал: А не допускаєш що там банально фізична проблема, тобто наприклад набився бруд і поганий контакт ? Не допускаю. Фізична проблема не лікується перезавантаженням телефону. В 08.05.2021 в 20:24, SergLutsk сказал: В порядку складності я би спробував першим ділом розібрати і якоюсь зубочисткою там почистити біля неї, подивитись чи кнопки нормально прилягають ну і т.д. Це по аналогії як часто рекомендують почистити гніздо юсб-зарядки від "моху" коли починаються трабли із заряджанням. Друге рішення по об"єму геморою і роботи - скидати до заводських із видаленням всіх оновлень. Ну і третє, найбільш радикальне, але зате часто дуже дієве - повна чиста перепрошивка, можливо навіть на якусь кастомну прошивку. Якщо ж жоден з цих варіантів не підходить, тоді терпіти, спостерігати залежності, коли трабл виникає а коли нє, і надіятись що вичислиш колись ту проблему. Дивно, що не порадив телефон викинути.
SergLutsk Опубліковано 11 Травня, 2021 в 10:01 #424 Опубліковано 11 Травня, 2021 в 10:01 Не обов"язково було доводити мені, які мої поради недолугі і бесполєзні тобі, можеш просто не користуватись
nickel Опубліковано 11 Травня, 2021 в 10:04 #425 Опубліковано 11 Травня, 2021 в 10:04 1 минуту назад, SergLutsk сказал: Не обов"язково було доводити мені, які мої поради недолугі і бесполєзні тобі, можеш просто не користуватись Не обов'язково було давати недолугі і бесполєзні поради, міг би просто промовчати. 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти