Перейти до змісту

Вибираю телефон. Що порадите?

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

One X Black 3 900 грн

І не погоджуйся на менше.

ого, а де то такі ціни?)

а взагалі можна і Galaxy Note II чи S3, але для гарної звонилки, то троха забагацько грн ІМХО.

Так очевидно де такі ціни. Той хто запостив це повідомлення, у підпису має ссилку на напевно свій інтернет магазин. А продавець зацікавлений продати апарат дорожче)

Опубліковано

як говориться, апетит приходить під час їжі...

вже придивлююся до HTC One S, але даний телефон має два мінуси як на мене: перше, це немає підтримки карт пам’яті, а друге - відносно слабкий аккумулятор.

от нема ідельного телефона, кожному не хватає якоїсь дрібниці.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Ось вирішив підняти тему, бо знову шукаю телефон (смартфон). Але трохи змінилися пріоритети.

Що треба (в порядку зменшення вимогливості):

1. Моноблок. Смартфон

2. GPS (з можливістю писати треки за день та підраховувати відстань і щоб міг працювати без інету) - це головна вимога

3. Прийнятна камера 5-8 Мегапікселів (бажано спалах, деколи потрібно оперативно щось пофотографувати)

4. Wi-Fi (тра по роботі, щоб ноут не совати)

5. 3G UMTS 2100 (WCDMA) телефон і модем HSDPA (не обов"язково, але і не зашкодить)

6. Великий гарний екран

7 Хороша батарея (хоча з пару діб щоб тримала, розумію, що не сумісно з п. 6, але всеж)

8. Дві сім-карти не потрібні, але якщо будуть, то не критично.

До ОС особливих вимог немає, але наскільки зрозумів, то альтернатив дві: або Андроїд, або ВінМобайл. Головне, щоб не висла і програм було б вдосталь під неї...

Бюджет невеликий, в районі 800 грн., тому розглядаються б/в варіанти ...

Опубліковано
то альтернатив дві: або Андроїд, або ВінМобайл
візьми сімбиан і не пар мозги хламом на зразок усілякого вінмобайла чи відра, тим більше що і в ціну вкладешься і з функціоналом буде все гаразд.
Опубліковано

Ось вирішив підняти тему, бо знову шукаю телефон (смартфон). Але трохи змінилися пріоритети.

Що треба (в порядку зменшення вимогливості):

1. Моноблок. Смартфон

2. GPS (з можливістю писати треки за день та підраховувати відстань і щоб міг працювати без інету) - це головна вимога

3. Прийнятна камера 5-8 Мегапікселів (бажано спалах, деколи потрібно оперативно щось пофотографувати)

4. Wi-Fi (тра по роботі, щоб ноут не совати)

5. 3G UMTS 2100 (WCDMA) телефон і модем HSDPA (не обов"язково, але і не зашкодить)

6. Великий гарний екран

7 Хороша батарея (хоча з пару діб щоб тримала, розумію, що не сумісно з п. 6, але всеж)

8. Дві сім-карти не потрібні, але якщо будуть, то не критично.

До ОС особливих вимог немає, але наскільки зрозумів, то альтернатив дві: або Андроїд, або ВінМобайл. Головне, щоб не висла і програм було б вдосталь під неї...

http://board.lutsk.u...+продам +gsmart
Опубліковано

візьми сімбиан і не пар мозги хламом на зразок усілякого вінмобайла чи відра, тим більше що і в ціну вкладешься і з функціоналом буде все гаразд.

тільки потім не стидайся його на людях дістати ;)

Опубліковано
то альтернатив дві: або Андроїд, або ВінМобайл

що саме на симбіані порадите?

рік назад мене тут яросно від ЖеСмартів відмовляли. невже ситуація з ними змінилась?

хоча пропозиція заманлива....

Опубліковано

о, я недавно поміняв телефон, можу порадити. після всієї Н-ої кількості смартів андроїдів і іншої лабуди довго шукав телефон, навіть так ТЕЛЕФОН я б сказав

ось він, мій новий апарат мрії :)

phones-1-xl.jpg

Опубліковано

А ось мій:

18.jpg.jpg

але я шукаю апарат трохи для інших цілей, де функція телефону буде використовуватись ну майже в останню чергу... в якості резервного каналу зв"язку..

Опубліковано

китайця не хоч?

Опубліковано

китайця не хоч?

поки думаю... а що за китайця хош запропонувати?

Опубліковано

а що за китайця хош запропонувати?

я не продаю телефонів

просто ти міг би за ці гроші замовити собі з Китаю телефон

щось типу цього

http://www.pandawill.com/simdo-d98-smartphone-mtk6577-dual-core-android-40-45-inch-qhd-screen-4g-tf-card-white-p76921.html

Опубліковано

тільки потім не стидайся його на людях дістати ;)

вибачте але таке ляпнути може якесь "школото зомбоване", потрібно понтанутись перед такими ж школоло так купи гейфон-огризок та й понтуйся, мій старічок симбіан нокіа н-8 по тих функціях що мені необхідні натягне всіх ваших гейфонів та дроїдів разом.
Опубліковано
що саме на симбіані порадите?

щось конкретне радити не берусь, всіх не юзав особисто, зараз маю нокіа н-8 цілком влаштовує. походи по форуму http://allnokia.ru/ подивись на актуальні моделі, хоча й багато уже знятих з виробництва проте на функціонал це не впливає, а ціна буде нижчою. почитай теми про кожен смарт - відгуків маса, моди, патчі, вобщем там можна знайти абсолютно все що знадобиться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...