Перейти до змісту

Етика висловлювання на форумі.

zanj

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні модератори і адміни! Велике прохання розібратись з форумчанами у яких рівень інтелекту не надто високий, оскільки дозволяють собі висловлювати своє невдоволення в доволі неетичній (просто навіть туповатій) формі.

http://board.lutsk.ua/forums/index.php?showreputation=52

Опубліковано

Анонімно, думаю вряд чи. Той кому необхідно знає хто-що написав.

Діти, не діти. А за теке можна і по голові получити.

Опубліковано

Не варто - це ж діти, що на них ображатися? :) (зараз почнуть ображатися що їх дітьми називають :) )

Було таке не раз і буде не раз.

тому- приймай як є.

Опубліковано
:) Може коли вже виростуть дітлахи, то їм по голові настукають інші дяді.... :)
Опубліковано

Свободно можно найти того кто написал... и желательно наказать его за это. Админ имеет полную возможность сделать это. Наказать! :)

Опубліковано
Свободно можно найти того кто написал... и желательно наказать его за это. Админ имеет полную возможность сделать это. Наказать! :)

Я також за те щоб знайти і наказати ,бо так сказать я також косвенно постраждав (і мінусика мені поставили і ще й подумали що то я куйньой займаюся) і оте анонімус треба убрати ,що не подобається скажи відкрито, а не займатися тихенько мелькіми пакостями,ну дитячий садок бля.post-533-1183760547.gif

Опубліковано
Діти, не діти. А за теке можна і по голові получити.

той хто образи віртуальні переносить у реальний світ показує свою обмеженість, imho

не вступай у суперечку з дурнем, бо не буде помітно різниці між вами

Опубліковано

Я вже давно пропонував відключити анонімне голосуваня в топіку Репутация в 4.0

ЗІ. воно дозволене користувачам у яких кількість постів перевищує 100, треба цей ліміт підвіщити, або відключити таку можливість взагалі

Свободно можно найти того кто написал... и желательно наказать его за это. Админ имеет полную возможность сделать это. Наказать! :excl:

Якщо мені не зраджує склероз то адмін може видаляти репутацію (як плюси так і мінуси), а от чи може бачити хто ставив анонімні це вже питання... хоча було б цікаво побачити нік анонімуса, що так яросно захищає АМД)

Опубліковано

ЫЫ, думаю знаю кто написал. Ну вроде и не ребенок, работает уже человек. Мож достал ты его уж очень... что он такое те наштамповал.

PS Я уже писал как можно посмотреть кто те репутацию изменил, даже если анонимно :excl:. Поищи этот мой пост. Правда времени только 10-15 мин чтоб узнать).

Опубліковано
той хто образи віртуальні переносить у реальний світ показує свою обмеженість, imho

не вступай у суперечку з дурнем, бо не буде помітно різниці між вами

respect

Опубліковано

Вибач, алея не прихильник підстав другу щоку.

Навпаки око за око. Це життя.

Опубліковано

якби це було в моєму форумі, то забанив би за неповагу до інших учасників форуму. А поскільки Artem-87 вже далеко не один раз отримував попередження, то бан був би надовго...

Опубліковано

ГГ..

Доречі прикольний глюк в репі хітмена

ecieved :: Member hitman14: 64 [ +58 | -6 | 74 total votes ]

Я не матиматик але рахує прикольно

ЗІ раслєдовання показало що не тік у хітмена

Опубліковано
А можно узнать если не сложно.. кто мне последний минус поставил)) ?? просто интерестно кто это такой умный..))

то що, в нас вже практикують мінуси з різних логінів, тіпа два мінуса зразу :blink:

Опубліковано

Народ, у нас завелась КРЫСА, она тырит репу и ситечки порой...

2 Торик - а можна узнать, кто мне две подряд анонимных репы добавил...

Хотя шрамы и украшают мужчину - тут немного дурно пахнет :)

Опубліковано
Хотя шрамы и украшают мужчину - тут немного дурно пахнет :)

я открутил. скомментариями к посту.

в отличии от тебя, когда ты как детсадовец поставил мне минус в ответ на мой.

причем объяснения этому я требую по сих пор!

и чмырить тебя за это буду до тех пор, пока ты не объяснишь коммент "Шура, мне жаль, но при встрече я определенно запомнюсь тебе надолго" в топике про выбор видеокамеры!

Опубліковано

Интересно, как ты собираешься "чмырить" меня из Киева. В среде нормальных людей за базар отвечают, и ты ответишь :). Всему свое время. Легко тебе создавать шум на таком расстоянии от меня...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...