Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт, друзі! Можливо в когось більше досвіду і ви знаєте, які не доліки у квартирі на 9 поверсі? Я читала, що може затоплювати, але що реально? Мене зацікавив монолітний будинок на Іващенка. дякую

Тиск водопроводу, робота ліфта.

А що з ліфтом? Поганий тиск води(

Опубліковано

Привіт, друзі! Можливо в когось більше досвіду і ви знаєте, які не доліки у квартирі на 9 поверсі? Я читала, що може затоплювати, але що реально? Мене зацікавив монолітний будинок на Іващенка. дякую

Тобто можуть бути проблеми з недостатнім тиском води (казали знайомі з новобудови на Кравчука, особливо ввечері та вночі).

Ліфт - це ж як пощастить. В будинках ЛСМ вони трохи глючні.

Опубліковано

Тобто можуть бути проблеми з недостатнім тиском води (казали знайомі з новобудови на Кравчука, особливо ввечері та вночі).

Ліфт - це ж як пощастить. В будинках ЛСМ вони трохи глючні.

Дякую,дуже цінна інформація. І часто поламки з ліфтом бувають? Води зовсім не буває чи просто маленький напор?

Опубліковано

Планування в 1-му підїзді дуже вдале, вікна виходять на церкву в деяких квартирах, з часом там буде стояти собор, пяні компанії не бігатимуть, затишно..

post-158-0-84877300-1398118419_thumb.jpg

я мабуть чогось не розумію

Опубліковано (змінено)

Планування в 1-му підїзді дуже вдале, вікна виходять на церкву в деяких квартирах, з часом там буде стояти собор, пяні компанії не бігатимуть, затишно..

post-158-0-84877300-1398118419_thumb.jpg

я мабуть чогось не розумію

Зараз там церква святого миколая, але прямо за нею вже вирита яма і покладений фундамент для набагато вищої споруди з куполами . На сайті житлобуд-2 є план як воно буде все в майбутньому. на разі за церквушкою видно тільки новобудову, де зведено вже 5-ть поверхів

Стосовно 9-го поверху, великий плюс що немає сусідів зверху, менше звуків з вулиці, чистіше повітря. Мінуси самі знаєте.

Змінено користувачем purepower2
Опубліковано (змінено)

Зараз там церква святого миколая, але прямо за нею вже вирита яма і покладений фундамент для набагато вищої споруди з куполами . На сайті житлобуд-2 є план як воно буде все в майбутньому. на разі за церквушкою видно тільки новобудову, де зведено вже 5-ть поверхів

Стосовно 9-го поверху, великий плюс що немає сусідів зверху, менше звуків з вулиці, чистіше повітря. Мінуси самі знаєте.

На рахунок сусідів зверху, то не будьте так категоричні, в мене, на 9-му, ще є офіс надімною, чокнутись можна від галдєжа. На рахунок чистіше повітря, теж мимо, коли сусіди знизу починають курити весь дим з 8, 9, 7,6 поверхів летить до мене, так що провітрювати кімнати можна тільки вночі, та й пилюки менше, ніж коли я жив на 6-му, не стало. З тиском води все гаразд, Ліфт дійсно періодично не працює, хоча і досить новий. А от звукоізоляція в новобудинках хрєноватінька.

Змінено користувачем vaz75
Опубліковано

1. Офіс на 9-му - це круто! (Певно "конторка", що зняла на місяць-два квартирку для... )

2. Щодо курців - згідно законодавства ніхто не має права курити в громадських місцях (а під"їзд - це той випадок). Вживайте законних заходів. (Я у мами в під"їзді, де була така сама ситуйовіна, вже навчив усіх, що в під"їзді курити незаконно, обійшлося навіть без дільничого, вистачило поговорити).

Опубліковано

1. Офіс на 9-му - це круто! (Певно "конторка", що зняла на місяць-два квартирку для... )

Ні, я на 9-му, вони на так званому, технічному поверсі

Опубліковано (змінено)

На рахунок сусідів зверху, то не будьте так категоричні, в мене, на 9-му, ще є офіс надімною, чокнутись можна від галдєжа. На рахунок чистіше повітря, теж мимо, коли сусіди знизу починають курити весь дим з 8, 9, 7,6 поверхів летить до мене, так що провітрювати кімнати можна тільки вночі, та й пилюки менше, ніж коли я жив на 6-му, не стало. З тиском води все гаразд, Ліфт дійсно періодично не працює, хоча і досить новий. А от звукоізоляція в новобудинках хрєноватінька.

Дивно! До цього часу я був впевнений що технічний поверх, а саме його частина яка знаходиться над квартирою, належить в більшості випадків квартирі, яка знаходиться під ним. Знаю ситуацію коли один сусід мого знайомого, захватив так званий технічний поверх і поставив на території технічного поверха сусідської квартири перегородку з дверима з намірами зробити двохрівневу. квартиру Сусід прийшов з молотком і виламав то всьо безобразіє. Далі суди, архітектори які йому робили "дозвола" . Кінчилось все тим що архітекторів взгрєли, а перегородку сусід вимушений був демонтувати і "підсунутусь на кілька метрів до території своєї квартири. А у вас там сплошна окупація як в Криму __)) !

Опубліковано

я в тому плані, що ви чули як в церкві дзвони дзвонять ? а за декілька метрів ? а якщо завважити, що це щонеділі та в свята ? Про яке *затишно* може йти мова ?

• +1 1
Опубліковано (змінено)

я в тому плані, що ви чули як в церкві дзвони дзвонять ? а за декілька метрів ? а якщо завважити, що це щонеділі та в свята ? Про яке *затишно* може йти мова ?

Чув ) саме тому й не вибрав панорамну квартиру з вікнами прямо на неї , мої вікна всі в двір і на бік будинку . Як звони будуть, чути канешн теж буде, але не так сильно) . Це для мене не критично, я грішний, може хоч якийсь шанс буде до раю попасти коли молитви повивчаю ))))) Поживемо побачимо.

А хто що скаже про Небосхил на Ковельській, як вам той будиночок?

6800 грн ціна, ось його сайт - http://nebos-hill.com.ua зробелний дуже навіть непогано, був я там і дивився, основний мінус - шоссе і гул машин, решта все + .

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Про той що ви запитали і написав, на вул. Ковельська він, навпроти ПАККО .

Опубліковано

класний будинок. Якість хороша. Стіни рівненькі, як на мене - то можна вже відразу клеїти обої, стяжка також. Розетки вже стоять. Будинок дуже теплий. Ремонт має бути недорогий. Ціни за кв.м. різні: від 6600 до 7000 (в залежності від кі-ті кімнат). І, доречі, зявилась нормальна кредитна програма http://nebos-hill.com.ua/

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

класний будинок. Якість хороша. Стіни рівненькі, як на мене - то можна вже відразу клеїти обої, стяжка також. Розетки вже стоять. Будинок дуже теплий. Ремонт має бути недорогий. Ціни за кв.м. різні: від 6600 до 7000 (в залежності від кі-ті кімнат). І, доречі, зявилась нормальна кредитна програма http://nebos-hill.com.ua/

Забули написати, стоянка таксі, де політикі кричать всю ніч( до 9 поверху онлайн сесія забезпечена) і зупинка поряд,зранку класно слухати тормозні колодкі "ВСІХ" маршруток,просто супер!!! і саме головне "трансформаторна будка" біля дитячого майданчика, ви що? саме гірше що можна спланувати, хочя я не проти, якби ціна була б ............

• +1 1
Опубліковано

Забули написати, стоянка таксі, де політикі кричать всю ніч( до 9 поверху онлайн сесія забезпечена) і зупинка поряд,зранку класно слухати тормозні колодкі "ВСІХ" маршруток,просто супер!!! і саме головне "трансформаторна будка" біля дитячого майданчика, ви що? саме гірше що можна спланувати, хочя я не проти, якби ціна була б ............

Ну, райончик, мені також не подобається... визнаю. але все інше вроді - нормально.ps треба напевно дивитися на квартири які виходять в двір (на стирь)

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Дивились цей на ковельській будинок, в середині сподобалось все, от та будка в дворі то якось лякає і двір як на мене для такого будинку замаленький...Місце трохи поганеньке а так все ок :0155:

• +1 1
Опубліковано

Небосхил - дозволь собі життя на дорозі, вже сьогодні

на рахунок дороги... Я ніколи не думала що це проблема. Сама живу в будинку, який в 10 метрах від проспекта, але в мене кімнати виходять в двір - ніколи я не відчавувала дискомфорту від дороги (тільки від сусідів :_07: ). Як буде з шумом в небосхилі не знаю. Але менеджер говорив що в підлозі під стяжкою є шумоізоляція, а за стіни ми не запитали....

О, згадала ще один, як не мене, недолік в квартирах, з виглядом на суд - балкони... Ну вони дуже стрёмні, там і дорослому страшно (про дітей вже взагалі мовчу). Якщо, вони не дозволять робити щось з тими балконами - то це великий мінус...

• +1 1
Опубліковано

Мені та сторона на суд якраз і сподобалася, тільки у дворі трансформаторна будка лякає((( і ціа трохи дорогувато)))

Опубліковано

Мені та сторона на суд якраз і сподобалася, тільки у дворі трансформаторна будка лякає((( і ціа трохи дорогувато)))

6800 - це ще дуже дешево повірте. ВАМС на рівненській вже 700 баксів за метр не менше, на сландо ціни скажені теж.

Опубліковано

Саме зараз знімаю квартиру майже навпроти Небосхила. Ну що я можу сказати...

Переселився туди весною минулого року з Колізею, що на Кравчука. Перші пару тижнів заснути не міг. Тролейбуси, фури, які постійно курсують маршрутом не давали. Навіть при зачинених вікнах. Потім звик, людина звикає до всього.

Інфраструктура не налогоджена. Практично після 23-00 майже нереально на маршрутці потрапити від Там Таму без пересадок.

Основна проблема - Інтернет. Тільки Телеком. Ейрбайтс та Датагруп відсутні практично.

Якщо з часом в дворі Небосхилу буде те саме, що в нас - навіть за 1000 грн. за квадрат не хочу там жити.

Опубліковано

Там за 1 кімнатну якраз 7000грн кв.м а від 2 кімнатної менша ціна...

Я знаю що таке жити над дорогою,зараз живу :0157: але думаю зі сторони банку та суду на вищих поверхах може було би і непогано, як гадаєте?

Там за 1 кімнатну якраз 7000грн кв.м а від 2 кімнатної менша ціна...

Я знаю що таке жити над дорогою,зараз живу :0157: але думаю зі сторони банку та суду на вищих поверхах може було би і непогано, як гадаєте?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...