Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 07:33, jeck сказав:

як би Ви бачили як це "чудо на Конякіна" будували то ніхто не захотів би там жити

main.jpg

Дешевий сир самі знаете де, Торік дивився цей будинок , з тих пір нічого не змінилось. Чи варто платити гроші навіть 5000грн, якщо вона буде побудована через 100500 років.
Опубліковано

....

Цитата
Зразу видно що ви людина з Агенства, ))) Тут всім зрозуміло що ціна невисока, питання ЧОМУ вона така? Ті балкони потім на голову не попадають мешканцям ? )) Бо щось так хрупко зроблено , їх навыть не засклиш, а зліва ще взагалі не балкони а бетонні плити стирчать..Те що будинок біля шоссе де машини туди-сюди 24/7 теж його не прикрашае, невже тому 5000?..))

Агентство тут ні до чого. Просто дійсно, жодного разу у тому будинку не був., про якість будівництва судити не можу (хіба з викладеного фото).

А щодо дешевого сиру... Я знаю квартири де й по 4500 грн. за метр можна взяти.... Але не раджу.

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 18:48, Volyniaka сказав:

А щодо дешевого сиру... Я знаю квартири де й по 4500 грн. за метр можна взяти.... Але не раджу.

то що так важко попередити людей, форумчан?

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 18:53, Skorpio76 сказав:
  В 18.12.2012 в 18:48, Volyniaka сказав:

то що так важко попередити людей, форумчан?

Не питання. Будинок, що на Чернишевського в р-ні міліцейського госпіталю, вже "будується" років більше трьох і ще невідомо коли буде буде зданий в експлуатацію.

(хоча має він і певні "плюси" - непогане планування, гарне розташування і,головне, наявність серед інвесторів держави - там плануються квартири для МНС-ників, що вселяє надію, що будинок таки "доб"ють".)

Опубліковано
  В 18.12.2012 в 19:16, Volyniaka сказав:

Не питання. Будинок, що на Чернишевського в р-ні міліцейського госпіталю, вже "будується" років більше трьох років і ще невідомо коли буде буде зданий в експлуатацію.

(хоча має він і певні "плюси" - непогане планування, гарне розташування і,головне, наявність серед інвесторів держави - там плануються квартири для МНС-ників, що вселяє надію, що будинок таки "доб"ють".)

Та напевно років п"ять ця епопея триває. Я ж "мунеджеркою" на офісі у Світязі про цей будинок мав розмову ще років 5 тому. Там ще ліфти мають бути імпортні безшумні (елізатор чи щось типу того). Приблизно в той час і розпочалися 40ж (Зацепи 3) квартал ЛСМ та Діамант на Київській. Результат відомий.

Опубліковано (змінено)

З будинком на конякіна все зрозуміло... У Іванішина також куча обектів які будуть здані ХЗ коли, в таке не варто вкладати ніякі гроші. Найшов ще одну "Халявку"

http://rieltor.lutsk...e/view/3590758/

Будинок від Луцького домобудівельного комбінату, у забудовника ціна від 6300 до 6800 грн. за метр. А тут Чоловяга продае 3-ри кімнатну по 5000 за метр, якість будівництва у ньому 5+ хоч і дахова котельня..

Сам Вайман був би у шоці якби це побачив )))) Правда 3-ри кімнатна особисто для мене навіть завелика...

Змінено користувачем koljangm
Опубліковано
  В 19.12.2012 в 17:53, koljangm сказав:

З будинком на конякіна все зрозуміло... У Іванішина також куча обектів які будуть здані ХЗ коли, в таке не варто вкладати ніякі гроші. Найшов ще одну "Халявку"

http://rieltor.lutsk...e/view/3590758/

Будинок від Луцького домобудівельного комбінату, у забудовника ціна від 6300 до 6800 грн. за метр. А тут Чоловяга продае 3-ри кімнатну по 5000 за метр, якість будівництва у ньому 5+ хоч і дахова котельня..

Сам Вайман був би у шоці якби це побачив )))) Правда 3-ри кімнатна особисто для мене навіть завелика...

По-перше - площа немаленька, відповідно ціна кв. метра знижується.

По-друге - в оголошенні написано - "СРОЧНО".

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Давно сюди не заходив, можливо через те що у мене цей рік розпочався з суцільних проблем, і з житлом це повязано теж. Щойно зайшов і здивувався, про мою "історію" вже хтось тут написав.

http://board.lutsk.ua/topic/127592-chorn-rltori-lucka/

• 3 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Такі будинок від ЛДБК на Ветеранів проєктується з Індивідуальним опаленням...При чому котли не які небуть а дорогі Valliant . Був пару днів тому у їх відділу продаж на Чорновола. Дали такий план..

f9a7fb095467t.jpg

Ціна...аж 6900 середні поверхи ..при 100% можна 6600 6700 не менше виторгувати.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

цікавить Ваша думка на рахунок дахової котельні - який рівень шуму в опалювальний сезон (і не тільки) в квартирах на останньому поверсі - тобто під самою котельнею? Чи присутній посторонній гул, шум чи вібрації?

на яку відстань він може бути відчутний - вліво/вправо від котельні.

Опубліковано

Я не жив під самою котелнею, але сусіди з 10 поверху казали, чо котельню не чути, чути ліфт.

Але це суб'єктивно, бо залежить від того яка котельня встановлена, в більшості випадку вона вище за технічний поверх. та й логічне питання, а чому там шуміти? Хіба що насосу на гарячу воду і пальникам під час запалювання котла. Турбіни в котельнях дахових вродє немає.

Опубліковано

Я знаю.Волі 4а. Квартири одно та трикімнані.Однокімнатні всі розкупляні.Трьох ще є.Ціна ОДНОКІМНАТНОІ - 73 ТОНИ зелених(невелика)

Опубліковано
  В 17.06.2013 в 05:45, Dream сказав:

За трикімнатну аж питать не хочеться. :)

А хто забудовник?

Будує такий собі Полячек.

Я його контактів не знаю, але наш співробітник з ним знайомий давно.

Його контакти - Олег

Телефони:

050-806-34-10

067-941-67-43

E-mail:

olg_v@ukr.net

Квартири там різні - 1-кімнатні - від 40 кв.м.; двокімнатні - від 60 кв.м.; 3-кімнатні - від 85 кв.м., а також 4-кімнатні та дворівневі квартири. Малометражні квартири практично всі розкуплені.

Ціну теж точно не скажу, але дорожче ніж середня в забудовників по Луцьку, в районі1200 $. за кв.метр.

Опубліковано

Volyniaka,Двокімнатні квартири дивним чином перевтілились в 2 однокімнатні. двокімнатних -немае особисто був на будівництві цікавився варіантом покупки двокімнатноі ціна трикімнатних 115 и 118 тонн доларів.

Тільки що говорив з прорабом по тлф було з самого початку 2 двокімнатні на мансардному повесі.Вони в продажу.

Опубліковано (змінено)

Коли проїжаю по вул.Парковій, дивлюся на цей будинок та посміхаюсь бо дещо згадую ) Це ж "здирство" знайома мені одна молода сімя купила в м.Києві по бульв. Лесі українки майже самісінький центр, новобуд 2 кімн 70 кв. за 110000 $ і при розмові з ними по телефону памятаю чув ..

-Николай зачем тебе квартира в этом Луцке, это ж ЗАЖОПИНСК )) приежай к нам в киев , становись нашим соседом, будем кумовъями и тд )))))))))))))))))))

І тут важко не погодитись, навіть якби я був доларовий мільйонер, я б в луцьку за такі гроші голі стіни не купував ) 70 тонн зелені за 1 кімнатну в Луцьку - то нема слів. Це для киева норма, але луцьк то не київ і ніколи ним не буде

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
  В 21.06.2013 в 16:22, koljangm сказав:

Коли проїжаю по вул.Парковій, дивлюся на цей будинок та посміхаюсь бо дещо згадую ) Це ж "здирство" знайома мені одна молода сімя купила в м.Києві по бульв. Лесі українки майже самісінький центр, новобуд 2 кімн 70 кв. за 110000 $ і при розмові з ними по телефону памятаю чув ..

-Николай зачем тебе квартира в этом Луцке, это ж ЗАЖОПИНСК )) приежай к нам в киев , становись нашим соседом, будем кумовъями и тд )))))))))))))))))))

І тут важко не погодитись, навіть якби я був доларовий мільйонер, я б в луцьку за такі гроші голі стіни не купував ) 70 тонн зелені за 1 кімнатну в Луцьку - то нема слів. Це для киева норма, але луцьк то не київ і ніколи ним не буде

Все відносно...

Я б у Києві не купував... (Прожив там 6 років)

Щодо "Зажопинска".... Довелось пожити в кількох обласних центрах України - Луцьк, один з найкомфортніших (ІМХО, плюс, звісно, тут ще спрацьовує, що це моє рідне місто).

І ще запитання: Коли знайома з якогомь "Мухосранська" в кіЙов переїхала? (бо це явно (знов таки, ІМХО) слова не корінної киянки, хоча можу й помилятись) ?

ЗІ. Без образ, тільки моя думка.

Опубліковано

прожив у Києві майже 10років, при ставці 15к грн про своє житло навіть не мріяв. Переїхав назад у Луцьк, і 1кімн.квартирка за 70к у.е. - це просто шибзанутися !!!!!

мої знайомі 2 повр.будинок десь на 200кв з дешевих матеріалів побудували за 33к у.е. + ремонтбіля 25к у.е.

Голі стіни,без ремонту, з дибільними сусідами, ще й думати куди машину ставити на ніч (адже коли всі заселяться - це буде одна із головних проблем) просто дибілізм.

якщо чесно,я був ДУЖЕ шокований коли побачив ціни на квартири.

35к у.е. - це має бути середня ціна на 45кв.м. однокімнатка,так як це ж Луцьк !!!

і особисто моя думка - дурні ті люди,які купують такі квартири,адже на ремонт вони ще мінімум 15к .у.е. викінуть. А квартира,яка коштує ~100к у.е. - це вже може бути хороший будиночок із садом,городом і гаражем

Опубліковано
  В 24.06.2013 в 10:17, Innate сказав:

прожив у Києві майже 10років, при ставці 15к грн про своє житло навіть не мріяв. Переїхав назад у Луцьк, і 1кімн.квартирка за 70к у.е. - це просто шибзанутися !!!!!

мої знайомі 2 повр.будинок десь на 200кв з дешевих матеріалів побудували за 33к у.е. + ремонтбіля 25к у.е.

Голі стіни,без ремонту, з дибільними сусідами, ще й думати куди машину ставити на ніч (адже коли всі заселяться - це буде одна із головних проблем) просто дибілізм.

якщо чесно,я був ДУЖЕ шокований коли побачив ціни на квартири.

35к у.е. - це має бути середня ціна на 45кв.м. однокімнатка,так як це ж Луцьк !!!

і особисто моя думка - дурні ті люди,які купують такі квартири,адже на ремонт вони ще мінімум 15к .у.е. викінуть. А квартира,яка коштує ~100к у.е. - це вже може бути хороший будиночок із садом,городом і гаражем

Не заперечую. Тим паче, що так воно, десь і є.... 45 кв.м. Х 800$ = 36000 $. (Є й дешевше житло від забудовників, десь по 700-750 $/кв.м. (знаю й по 500 $), щоправда, в кожному конкретному випадку треба дивитись і на якість будівництва, і на терміни здачі в експлуатацію, і ще купу речей).

Взагалі, собівартість будівництва має бути десь на рівні 400 долярів/кв.м. (ІМХО).

Але в даному випадку мова (не мною почата) йшла про конкретний будинок в Центрі, де певні люди готові платити й по 1200 $ за кв.м. (в багатих свої причуди ;) ).

Мене більше "Зажопинск" задів... (до речі відповіді на запитання у своєму пості: "Коли знайома..."

я поки що не отримав.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...