Перейти до змісту

Куплю LED-телевизор SAMSUNG UE32D5520RWXUA

Edo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

приходь завтра в Ельдорадо шо в ТЦ Слон, запитай Вадіма, тобто мене, знайдем тобі такий тєлік. мій номер на всяк випадок 0663967104

Опубліковано

приходь завтра в Ельдорадо шо в ТЦ Слон, запитай Вадіма, тобто мене, знайдем тобі такий тєлік. мій номер на всяк випадок 0663967104

дякую але не хочу я телевізора ні з ельдорадо ні з фокстрота....наслухався

Позвонить

Отправить SMS

Добавить в Skype

Вам понадобятся деньги на счете в SkypeБесплатно через Skype

Опубліковано

а Галя балована (с ) :)

то ж балована, збирають їх десь під Луцьком і працюють телевізори рік а від сили два.....зато дешевше продають,кому таке чудо треба :0157:

Опубліковано

Могу предложить такой

SAMSUNG UE32D6100SWXUA

3D-телевизор; 32"; разрешение 1920 х 1080 пикселей; формат экрана 16:9; 2 динамика; мощность звука 2х10 Вт; TV-тюнер; телетекст; видео входы: Компонентный (Y / Pb / Pr), оптический, HDMIх4, Scart, DVI аудиовход, Ethernet (LAN), ПК вход (D-sub), CI слот, РС Аудиовход (Mini Jack), USBх3; разъем для наушников; габариты (ШхВхД) 1281.2 x 820.9 x 305 мм; вес 22.2 кг; черный цвет; в комплекте пульт ДУ, подставка

Цена 5600

НОВыЙ

Опубліковано

як успіхи з пошуком телевізора ? поділіться контактами ,якщо придбали

я теж в пошуках нового телевізора 3D ,LG або SAMSUNG до 12 000 грн ,з гарантією

потрібні і консультації,і сам телевізор :g12:

Опубліковано

Edo, а до чого тут ссилки на авто Самсунг (1-й пост). І до чого тут:

Отправить SMS

Добавить в Skype

Щодо Ельдорадо, Фокстроот і інших. ВСЯ техніка везеться з одного місця. Єдиний варінт - привезти самому з Кореї. (На крайняк з Польщі). Але все одно гарантію даватимуть від виробника ТУТ. В місцевому сервісному.

А тут можна замовити. Якщо вдасться - домовтеся про ціну :)

Опубліковано

як успіхи з пошуком телевізора ? поділіться контактами ,якщо придбали

я теж в пошуках нового телевізора 3D ,LG або SAMSUNG до 12 000 грн ,з гарантією

потрібні і консультації,і сам телевізор :g12:

ще не придбав,але через паро днів буде...якщо щось цікавить пишіть в лічку

Опубліковано

Отправить SMS

Добавить в Skype

Щодо Ельдорадо, Фокстроот і інших. ВСЯ техніка везеться з одного місця. Єдиний варінт - привезти самому з Кореї. (На крайняк з Польщі). Але все одно гарантію даватимуть від виробника ТУТ. В місцевому сервісному.

До нас і частково у Європу телевізори LCD Самсунг везуть з Росії. Там відкрився завод десь рік назад. Що цікаво: якщо зайти на сайт самсунга, вибрати телевізор і натиснути Знайти наближчий магазин - всі посилання на Фокстрот та Ельдорадо.

І по темі:

Куплю LED-телевізор Samsung UE32EH5000 (не дорожче http://www.eurobuy.c...ed-32-quot.html).

Опубліковано

Отправить SMS

Добавить в Skype

До нас і частково у Європу телевізори LCD Самсунг везуть з Росії. Там відкрився завод десь рік назад. Що цікаво: якщо зайти на сайт самсунга, вибрати телевізор і натиснути Знайти наближчий магазин - всі посилання на Фокстрот та Ельдорадо.

І по темі:

Куплю LED-телевізор Samsung UE32EH5000 (не дорожче http://www.eurobuy.c...ed-32-quot.html).

дешевше думаю ніхто не запропонує, його вартість не менше 440дол.

там же чітко написано, що це акціна ціна, яка деколи може бути нижче любої оптової в Україні, тим більше, що доставка входить у вартість товару

так що я вже і собі задумався над купівлею цієї моделі, хоча хотів Samsung UE32EH5300, але вони дсь зникли ще й значно дорочжі

Опубліковано

брати такі телекі (діагональ) без підтримки DLNA - нонсенс )

а потім починають бігати і шукати то нормальні медіа програвачі, то кабеля DVI (щоб з компа фільми дивитись)

не пожалкуйте грошей і купіть краще або модель що зазначив топікстартер, або щось з підтримкою DLNA

SMART_Tv - рулить ) IPTV ,VOD інтернет браузер ( фільми онлайн звідки хочеш і коли хочеш )

да дехто скаже - нащо трохи переплачувати якщо і медіа плеєри можна в нет зашарити -

- ну якщо є бажання закидати себе горою пультів від техніки - то хто кому дохтур ))

Опубліковано

Я підбирав модель для перегляду супутникових ХД каналів і перегляду фільмів з жорского диску ну і звичайно ціна )))

Всі інші технології - марна трата грошей, все одно ними не буду користуватись.

Опубліковано

ух ребятки,бачу спілкування пішло нешуточне :0155:

а потім починають бігати і шукати то нормальні медіа програвачі, то кабеля DVI (щоб з компа фільми дивитись)

не пожалкуйте грошей і купіть краще або модель що зазначив топікстартер, або щось з підтримкою DLNA

SMART_Tv - рулить ) IPTV ,VOD інтернет браузер ( фільми онлайн звідки хочеш і коли хочеш )

да дехто скаже - нащо трохи переплачувати якщо і медіа плеєри можна в нет зашарити -

- ну якщо є бажання закидати себе горою пультів від техніки - то хто кому дохтур ))

да що ж той кабель знайти зараз,нема проблем

Отправить SMS

Добавить в Skype

яка Корея, в Росії збирають, і в Словаччині....

Опубліковано

ух ребятки,бачу спілкування пішло нешуточне :0155:

да що ж той кабель знайти зараз,нема проблем

Отправить SMS

Добавить в Skype

яка Корея, в Росії збирають, і в Словаччині....

а щоб підтримував тєлєк DLNA треба ще 2000 доплатити.............

Опубліковано

"а щоб підтримував тєлєк DLNA треба ще 2000 доплатити"

помоєму вже 5300 модель це підтримує і коштує на 1000-1100грн. дорожче

Опубліковано

Куплю LED-телевизор SAMSUNG UE32D5520RWXUA, новий, з гарантією виробника, ціна договірна.

Кто в курсе как закрыть или удалить эту публикацию!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...