Перейти до змісту

Продам Москвіч АЗЛК 2140

gusarchik

Рекомендовані повідомлення

Продам Москвіч 2140.

Я внук першого власника. Машина весь час зберігалась в гаражі. Рідна фарба. Кузов абсолютно не гнилий, чудовий стан кузову. Машина до місця стоянки доїхала своїм ходом.

Зараз єдине треба подивитись провода які ідуть від акумулятора до стартера та замка запалювання - немає знайомих електриків.

Фарба блистить, шикарно.

власник помер, тому продаю з техпаспортом

post-17442-0-43566300-1339562958_thumb.j post-17442-0-45293900-1339562969_thumb.j

більше фото

ціна 899$

phoneb.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кому вона зараз треба буде??

хіба що на запчастини. Але й то забагато. Може помиляюсь. не знаю...;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на кожен товар — свій покупець. навіть якшо і на запчастини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рідна фарба. ...
схоже, НЕ рідна... На фото, правда, погано видно...

1. Зафарбований напис "Moskvich2140" (чи може його взагалі там нема? погано видно)

2. Нема декоративних хромованих полосок зліва і справа від задніх фонарів. Вони, зазвичай, ломаються, коли їх знімають... а знімають їх тільки перед фарбуванням, іншої потреби нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам Москвіч 2140.

Я внук першого власника. Машина весь час зберігалась в гаражі. Рідна фарба. Кузов абсолютно не гнилий, чудовий стан кузову. Машина до місця стоянки доїхала своїм ходом.

Зараз єдине треба подивитись провода які ідуть від акумулятора до стартера та замка запалювання - немає знайомих електриків.

Фарба блистить, шикарно.

власник помер, тому продаю з техпаспортом

post-17442-0-43566300-1339562958_thumb.j post-17442-0-45293900-1339562969_thumb.j

більше фото

ціна 899$

phoneb.gif

наскільки я правильно зрозумів то проблема з документами. Власник помер то хто ген.доручення випише.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна виписати доручення як на авто (спадкоємець випише), але в даї не переоформляли бо дорого і нема сенсу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

складається враження, що авто було бите. У лівий бік. МОжливо, через те й перефарбоване.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...