Перейти до змісту

Продається квартира

inna8919com

Рекомендовані повідомлення

Продається 2-х кімнатна квартира поліпшеного планування в центрі міста. 75/43/13, зал 27 кв.м. Вітражні вікна. Автономне опалення. Будинок зданий в експлуатацію. Середній поверх, сонячна сторона. Висота стелі 2,75 м. Ціна за домовленістю.

Деталі за телефоном: 0501563360

post-17531-0-69552200-1339405603_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна за домовленістю.

за 1000 грн домовимось?

коли ж продавці зрозуміють, що не має такої ціни...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені ще подобається ось це: :)

в центрі міста

здогадуйтесь собі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі деталі за телефоном (добавила в оголошення)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені ще подобається ось це: :)
в центрі міста
здогадуйтесь собі...
Так з фото ж видно, що біля Київського майдану)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитайте правила форуму. Ціну вказати обов"язково, а деталі всім ціквво, чого лише в приват?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитайте правила форуму. Ціну вказати обов"язково, а деталі всім ціквво, чого лише в приват?

Ціну не пишуть, тому що бояться недоцінити. А деталі приховують - напевно тому, що посередник і за "дякую" і пальцем не пошевелить.

Будинок, зрозуміло "Діамант". Але як там можна жити, коли на подвір"ї стоїть будівельний кран? І підозріло, що з вулиці не видно ніякої активності мешканців, які б здійснювали чистовий ремонт житла.

P.S. Допомогти комусь розмістити оголошення - хороша справа, але за це оголошення відповідаєте ви, а не той "дядя/тьотя", номер телефону яких вказаний в оголошенні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от скажіть мені будь ласка - яким чином Київська площа стала центром міста?

чи у ТС центр - це те що в радіусі 3-4 км від театральної площі - тоді під цей опис попадають : Вишків, Рованці ( якщо по прямій брати), Володимирська, Львівська, ГПЗ, Чернишевського, Ківерцівська, 33, Вокзал, Перемоги і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от скажіть мені будь ласка - яким чином Київська площа стала центром міста?

звичайно центр міста.

хоча для декого це радіус 100 метрів навколо цуму :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, а ви як межі центру визначаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Унікали пишуть що Рівенська центр. Цілий луцьк один центр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, а ви як межі центру визначаєте?

які б методи з лінійкою ви б не придумували, а київський майдан-проспект волі є центром міста))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те, що пр. Волі є центральною вулицею не означає, що Київський майдан відноситься до центру міста.

Як на мене, то до "центру" можна віднести перехрестя Шопена-Волі, ну максимум до філармонії можна потягнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майже як науковий диспут. Нажаль, без подання критеріїв визначення центру міста. Такими критеріями, на мою думку, можуть бути: географічний, траспортно-логістичний, адміністративний, культурно-істоичний.

Мені здається ТС мала на увазі зручне з точки зору траспортного сполучення, розташування будинку, в якому розміщена квартира.

Ще однм критерієм можна вважати наближеність до органів влади області.

За критерієм "наявність культурно-історичних закладів" цей район менше відповідає статусу центру.

А взагалі відбувається розростання міста. Тому центр міста теж трохи розширюється. Як на мене, Київський майдан разом з районом Там-Таму незабаром можна буде віднести до центру міста. Доречі, на презентації Порт Сіті прозвучала амбітна заява, що інвестори хочуть перетворити район Там-Таму на другий центр міста, зробити його конкурентом для традиційного центру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майже як науковий диспут. Нажаль, без подання критеріїв визначення центру міста. Такими критеріями, на мою думку, можуть бути: географічний, траспортно-логістичний, адміністративний, культурно-істоичний.

Мені здається ТС мала на увазі зручне з точки зору траспортного сполучення, розташування будинку, в якому розміщена квартира.

Ще однм критерієм можна вважати наближеність до органів влади області.

За критерієм "наявність культурно-історичних закладів" цей район менше відповідає статусу центру.

А взагалі відбувається розростання міста. Тому центр міста теж трохи розширюється. Як на мене, Київський майдан разом з районом Там-Таму незабаром можна буде віднести до центру міста. Доречі, на презентації Порт Сіті прозвучала амбітна заява, що інвестори хочуть перетворити район Там-Таму на другий центр міста, зробити його конкурентом для традиційного центру.

Сьогодні люди в плані купівлі нерухомості район ТАМ-ТАМу вважають однозначно привабливішим ніж р-н істинного центру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...