Перейти до змісту

Продається квартира

inna8919com

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається 2-х кімнатна квартира поліпшеного планування в центрі міста. 75/43/13, зал 27 кв.м. Вітражні вікна. Автономне опалення. Будинок зданий в експлуатацію. Середній поверх, сонячна сторона. Висота стелі 2,75 м. Ціна за домовленістю.

Деталі за телефоном: 0501563360

post-17531-0-69552200-1339405603_thumb.j

Опубліковано
а мені ще подобається ось це: :)
в центрі міста
здогадуйтесь собі...
Так з фото ж видно, що біля Київського майдану)
Опубліковано

Всі деталі за телефоном (добавила в оголошення)

Перечитайте правила форуму. Ціну вказати обов"язково, а деталі всім ціквво, чого лише в приват?

Опубліковано

Всі деталі за телефоном (добавила в оголошення)

Перечитайте правила форуму. Ціну вказати обов"язково, а деталі всім ціквво, чого лише в приват?

Ціну не пишуть, тому що бояться недоцінити. А деталі приховують - напевно тому, що посередник і за "дякую" і пальцем не пошевелить.

Будинок, зрозуміло "Діамант". Але як там можна жити, коли на подвір"ї стоїть будівельний кран? І підозріло, що з вулиці не видно ніякої активності мешканців, які б здійснювали чистовий ремонт житла.

P.S. Допомогти комусь розмістити оголошення - хороша справа, але за це оголошення відповідаєте ви, а не той "дядя/тьотя", номер телефону яких вказаний в оголошенні.

Опубліковано

от скажіть мені будь ласка - яким чином Київська площа стала центром міста?

чи у ТС центр - це те що в радіусі 3-4 км від театральної площі - тоді під цей опис попадають : Вишків, Рованці ( якщо по прямій брати), Володимирська, Львівська, ГПЗ, Чернишевського, Ківерцівська, 33, Вокзал, Перемоги і т.д.

Опубліковано
от скажіть мені будь ласка - яким чином Київська площа стала центром міста?

звичайно центр міста.

хоча для декого це радіус 100 метрів навколо цуму :_07:

Опубліковано

цікаво, а ви як межі центру визначаєте?

які б методи з лінійкою ви б не придумували, а київський майдан-проспект волі є центром міста))

Опубліковано

те, що пр. Волі є центральною вулицею не означає, що Київський майдан відноситься до центру міста.

Як на мене, то до "центру" можна віднести перехрестя Шопена-Волі, ну максимум до філармонії можна потягнути.

Опубліковано

Майже як науковий диспут. Нажаль, без подання критеріїв визначення центру міста. Такими критеріями, на мою думку, можуть бути: географічний, траспортно-логістичний, адміністративний, культурно-істоичний.

Мені здається ТС мала на увазі зручне з точки зору траспортного сполучення, розташування будинку, в якому розміщена квартира.

Ще однм критерієм можна вважати наближеність до органів влади області.

За критерієм "наявність культурно-історичних закладів" цей район менше відповідає статусу центру.

А взагалі відбувається розростання міста. Тому центр міста теж трохи розширюється. Як на мене, Київський майдан разом з районом Там-Таму незабаром можна буде віднести до центру міста. Доречі, на презентації Порт Сіті прозвучала амбітна заява, що інвестори хочуть перетворити район Там-Таму на другий центр міста, зробити його конкурентом для традиційного центру.

Опубліковано

Майже як науковий диспут. Нажаль, без подання критеріїв визначення центру міста. Такими критеріями, на мою думку, можуть бути: географічний, траспортно-логістичний, адміністративний, культурно-істоичний.

Мені здається ТС мала на увазі зручне з точки зору траспортного сполучення, розташування будинку, в якому розміщена квартира.

Ще однм критерієм можна вважати наближеність до органів влади області.

За критерієм "наявність культурно-історичних закладів" цей район менше відповідає статусу центру.

А взагалі відбувається розростання міста. Тому центр міста теж трохи розширюється. Як на мене, Київський майдан разом з районом Там-Таму незабаром можна буде віднести до центру міста. Доречі, на презентації Порт Сіті прозвучала амбітна заява, що інвестори хочуть перетворити район Там-Таму на другий центр міста, зробити його конкурентом для традиційного центру.

Сьогодні люди в плані купівлі нерухомості район ТАМ-ТАМу вважають однозначно привабливішим ніж р-н істинного центру

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...