Перейти до змісту

Військовий призов??

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кожен ранок їду на роботу в сторону старого ринку і бачу багато молодих людей - хлопців 18-ти річного віку, що стоять біля входу у Луцький Міський Комісаріат ..

Може хто що знає з цього приводу??

Опубліковано

сам сьогодні стояв з 6 ранку, треба справку в університет з воєнкомату, на 6 приїхав - записався 16тим :))) до 9 години список іде до 300 людей, проходить вдень 50 максимум, всіх інших посилають лісом. іто тільки в 3 години вийшов звідти, всіх проводять знакомі за ручку :smile3:

Опубліковано

до того ж довідки на закордонний паспорт теж звідти беруть, і це дуже велика проблема, я вже кілька раз приходив, але чомусь побачивши чергу, впевнено повертався додому:smile3:

і що саме цікаво, військові дуууууууууже бояться перевтоми, тому працюють лише по вівторках і четвергах:)))

Опубліковано

Вапросік! Скільки приблизно коштує моє небажання йти в нашу "армію"! Хтось каже 300 презикс, хтось 75! На 1 жовтня вже з Орал-Бі і з тапачкамі а так не хочеться ажжж зусно)) :smile3:

Опубліковано
Вапросік! Скільки приблизно коштує моє небажання йти в нашу "армію"! Хтось каже 300 презикс, хтось 75! На 1 жовтня вже з Орал-Бі і з тапачкамі а так не хочеться ажжж зусно)) :huh:

первая сумма - окончательная бумажка, броня ((це) - проф. Преображенский)

вторая - отмазка на один сезон, т.е. до следующего призыва

Опубліковано

Вапросік! Скільки приблизно коштує моє небажання йти в нашу "армію"! Хтось каже 300 презикс, хтось 75! На 1 жовтня вже з Орал-Бі і з тапачкамі а так не хочеться ажжж зусно)) :huh:

первая сумма - окончательная бумажка, броня ((це) - проф. Преображенский)

вторая - отмазка на один сезон, т.е. до следующего призыва

а потім знаходиш доходне місце ,наприклад на таможні ,і процедура в зворотньму напрамку ,плюс армія, :) ,та скільки там тої служби да щей дальше східної України не пошлють.

а поцедурою ,перетвореня дебіла (по бумагах)на нормальних людей ,декілька моїх знайомих займались.

Опубліковано
Слыхал,что от армии вполне официально можна откупится уплатив государству 10000 грн.

фигассе

а че не долларов?

Опубліковано

Слыхал,что от армии вполне официально можна откупится уплатив государству 10000 грн.

фигассе

а че не долларов?

А в нас офіційна валюта гривня, і розрахунки в іншій валюті заборонені. :D

Опубліковано

фигассе

а че не долларов?

А в нас офіційна валюта гривня, і розрахунки в іншій валюті заборонені. :D

пардон.

там снизу, маленькими буковками: по курсу НБУ на момент оплаты :D

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Вот, анекдотик вспомнил... :lopata:

Вчера я проснулся в прекрасном настроении, порвал все постеры с Борисом Моисеевым, сжёг все альбомы Элтона Джона и стринги, подошел к военкомату, где отжался 140 раз, подтянулся 50, затем послал куда подальше всех от ефрейтора до генерала, плюнул в дверь и ушел домой!

А как вы отмечали свое 27-ми летие?! :D

Опубліковано

У ВР раді лежить пропозиція щодо суми у 37 тис. грн. за відкуп від армії. Думаю, рано чи пізно це рішення таки приймуть. Але служба в армії є гарною альтернативою інтернету. Тай мабілу в армії носити можна, не так тягосно за домом. Якщо хлопець не служитиме в армії, то все життя сунутиме за собою гору непотрібу, полови та пантів, набутих у юності. Армія відкриває очі на такі речі, як чоловіча і жіноча дружба :) , відношення до родини, матері і тд. Армія чистить свідомість, а після дємбеля в пусту голову можна записати мільйони гігабайт потрібної інформації. Плюсів більше, аніж мінусів.

А щодо втрати часу на службі, то неслуживший чоловік потім на війнушки в мережі тратить більше часу, аніж на перебування в ЗСУ. А ще, як потрапить в гарячу точку, яких на Україні поки нема, то й бойовики по ТБ дивитись не буде. Улюбленим фільмом стане ДМБ. Там армія вся, як на долоні. Хіба можна таке в житті пропустити? Це ж екстрім! А по нирках можуть і на гражданці настукати...

Опубліковано

ИМХО, последний пост насчет службы в армии - бред полнейший... Да, не сопрю, может во времена наших отцов это и была Армия, сейчас же - это хз что... Я лично туда не ходил и ходить не собираюсь, ибо реально там ничего кроме отупения найти невозможно.

Опубліковано
Але служба в армії є гарною альтернативою інтернету. Тай мабілу в армії носити можна, не так тягосно за домом. Якщо хлопець не служитиме в армії, то все життя сунутиме за собою гору непотрібу, полови та пантів, набутих у юності. Армія відкриває очі на такі речі, як чоловіча і жіноча дружба :blink: , відношення до родини, матері і тд. Армія чистить свідомість, а після дємбеля в пусту голову можна записати мільйони гігабайт потрібної інформації. Плюсів більше, аніж мінусів.

А щодо втрати часу на службі, то неслуживший чоловік потім на війнушки в мережі тратить більше часу, аніж на перебування в ЗСУ. А ще, як потрапить в гарячу точку, яких на Україні поки нема, то й бойовики по ТБ дивитись не буде. Улюбленим фільмом стане ДМБ. Там армія вся, як на долоні. Хіба можна таке в житті пропустити? Це ж екстрім! А по нирках можуть і на гражданці настукати...

хе-хе ,служив я в свій час (1980-1981) південіше Кушки,в гарячій точці(в плані клімата і по жизні,та точка досих пір не схолола),но шутери на компі люблю грати,і бойовики люблю дивитися :( ,а кіно ДМБ до армії має мало відношення .до армії був раздолбай -раздолбаєм,після армії на житя починаєш дивитися зовсім по іншому,і зовсім не шкодую за тими двома роками. :)

Опубліковано

kinder911

Гониш. Яка нафік армія? Даремна трата часу. Я тобі так скажу, як буде якась війна чи ще щось то я навіть не збираюсь захищати свою країну. Мені проще емігрувати за кордон. Батьківщина батьківщиною а життя і здоровя одне.

А по нирках можуть і на гражданці настукати...

А на тебе рояль може впасти коли ти по проспеку волі прогулюєшся... психічно хворий може всадить просто так ножичка в спину... це ж теж можливо. Якби армія була така хороша як ти її малюєш то ніхто б не відкуплявся таким баблом від неї. І діло далеко не в стереотипах і легендах. Армія сакс і це факт!

Опубліковано

kinder911

Ты наверно вербовщик какой-то))) Если тебе так нравится армия можеш ещё раз туда сходить-послужить.. посмотреть что там сейчас творится...

бардак и срач.. и служат тупоголовые гопники.. половина из которых косит таким способом либо от тюрьмы либо от долгов.. имел я твою армию...

Опубліковано

Да , в армии правдолюбцы не приживаются...И школа похлеще институтов с практиками... Особенно стройбат...А вот шестерки - по разному...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...