zaHARE Опубліковано 3 Липня, 2007 в 10:42 #1 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 10:42 Звертаюсь за порадою.Нарешті!? добив свого старенького.Основні рани-Порваний цеп,гнута задня перекидка та інші дрібниці.Що порадять бувалі?Здати коника на мило і взяти новішого чи спробувати оживити?Якщо оживити,то де це можна зробити( мається на увазі один раз завезти,а другий раз забрати),бо сам не маю на це часу і вміння(саме головне).Інший варіант-Може хто планує проапгрейтити свого коника найближчим часом,я б був би потенційним покупцем.
Адміністратори kmd Опубліковано 3 Липня, 2007 в 10:47 Адміністратори #2 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 10:47 Цеп елементарно міняється.Коштує порядку 30 грн. Дешевенький.Гнута перекидка?Сама дешева нова коштує 30-35 грн.Фотку байка крупним планом, і фотку перекидки пліз.
zaHARE Опубліковано 3 Липня, 2007 в 11:06 Автор #3 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 11:06 З цепом вже були трабли.Рвався.Ніде тоді не знайшов такого,кажуть шо старого зразку.Знайшов кусочок в Хрістіана.Але в нього вже нема.Фотку ввечері скину.
Lexx_Giant Опубліковано 3 Липня, 2007 в 11:07 #4 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 11:07 Дивлячись який байк.... Я б своїй Ласточці "Тараса" навіть викликав і реанімомобіль, якби з ним, не дай Бог, щось сталося..... Першим ділом після падінь вел обдивляюсь.java script:emoticon('', 'smid_3') Треба дивитися на раму, якщо рама хороша то навіска справа техніки. Дійсно відфоткай все крупним планом, подивимось.
difoto Опубліковано 3 Липня, 2007 в 13:10 #5 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 13:10 Цепь старого образца - это круто, но непонятно. Их нет старых и новых. Они бывают разной толщины, прочности, долговечности...Сильно утрируя: есть цепи для 6, 7, 8, 9 и 10 звезд в кассете. На рынке есть 6/7,ака "китай" или для "Украины", остальные на велозоне и у Юры на хлебзаводе.совет - старый рынок, сидит от велозоны мастер... к нему идем и делаем ТО.совет 2 ИМХО - у всех велолюбителей должна быть выжимка для цепи и набор шестигранников. Тогда замена цепи и переклюка занимает 15 минут с перекуром.
Lexx_Giant Опубліковано 3 Липня, 2007 в 13:22 #6 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 13:22 Якщо полетів цеп, то треба і касету міняти, а може й систему, дивлячись скільки воно все разом відходило і на якому рівні обслуговувалось. Дійсно заїдь до Макара на велозону він тобі реально розкаже, що треба міняти. Але перед тим, як міняти рекомендую порадитись з нами. Ми на прикладах все розкажемо.
difoto Опубліковано 3 Липня, 2007 в 13:35 #7 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 13:35 точно-точно. если цепь - старушка, еще и не видала масла, то со старта влетаешь как минимум на кассету(набор задних звезд)
ursa Опубліковано 3 Липня, 2007 в 19:32 #9 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 19:32 Кассета (задние звёзды) в норме кажись. Система (передние) - тоже выглядит не сильно заезженной, но могут быть варианты. Ставь цепь - тогда будет ясно, если начнёт "прыгать" - поменяешь систему. Заднюю перекидку нужно глянуть живьём, возможно, она ещё рабочая, но можно и поменять на что-то более человеческое. Кассета у тебя - не очень, хотя... Я имею в виду, что лучше иметь 11 зубов на маленькой звёздочке (у тебя - 13), но это не критично - если не будешь гонять по трассе со скоростью, близкой к 30 км/ч. У меня когда-то давным-давно была такая - не хватало Хотя какая может быть скорость - это ж двухподвес, "диван", так сказать, он не для скорости придуман Остальное, в принципе, может быть. Пока, я так прикидываю, ты вполне можешь уложиться гривен так в сто. Как вариант - сделай байк, доведи его до ума и толкни гривен за 500 кому-нить. А себе возьмёшь что-то новое, более продвинутое.
Адміністратори kmd Опубліковано 4 Липня, 2007 в 06:09 Адміністратори #10 Опубліковано 4 Липня, 2007 в 06:09 Хватить цепа і перекидки.60 грн грошей на велозоні.Нічого більш дорогого туда ставити нетреба.
zaHARE Опубліковано 7 Липня, 2007 в 10:38 Автор #11 Опубліковано 7 Липня, 2007 в 10:38 Всем спасибо,ремонт сделан.Поменял цепь,кассету,перекидку.За все +работа-100грн.Но видать для моего коныка это ласт сизон.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.