Перейти до змісту

Вам в кайф спотворювати рідну мову?!

Валентин Л.

Рекомендовані повідомлення

Мої дітки ще не знають, що таке комп"ютер, а тим паче інтернет

а потім як "прорве" :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 246
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

ТС +

Підтримую на всі 100 в цьому топіку.

Місцеві "завсєгдатаї" перетворили Луцький форум на ще одну губернію Олбанії і кичаться цим. Вони намагаються начебто зоригінальничати, але в них все одно не виходить розмовляти так, як в Галахвастова Старицького.

Почитавши цю гілку складеться враження, що тут всі проти нормальної мови, але це не так. Просто розумний частіше промовчить, ніж буде ввязуватись в полеміку з неуком... І я впевнений, що розумніших тут, все ж таки, більшість. :)

Топікстартеру скажу - є така приказка: коли розумний спорить з дурнем, вони міняються місцями ;)

Вітряки дійсно не переможеш ;)

А олбанцям можу побажати тільки того, щоб їхні діти спілкувались з ними такою ж мовою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tanichka!

Дивлячись зі сторони на ВАШ спір з хлопцями, що вважають себе "СТОВПАМИ ФОРУМУ", скажу: - ГНИЛІ ВОНИ ПІДПОРКИ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я, наприклад, слово ПІДПОРКИ тако з разу 3 прочитав правильно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подумайте - як Ваша "долбанська" ?

Разу з двадцятого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто ніколи не цікавився історією грінпісу? Їхня задумка теж здавалася неймовірною...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто ніколи не цікавився історією грінпісу? Їхня задумка теж здавалася неймовірною...

хоч і не по темі, але кінь но сцилко( вибачаюсь за албанський)- для загального розвитку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оффсайт чомусь не працює так що ось перекладене http://refs.co.ua/81737-Istoriya_i_dostizheniya_Greenpeace.html швидше за все гуглом і не підправлене...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... Останнім часом тема мови/языка дуже актуальна, а от про проблему "татарського діалекту" чую вперше. Не бачу сенсу розводити флейм на тему: "Як потрібно спілкуватись на форумах". Кожен обирає сам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото я поржал :D и жалко ТС и смешно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Місцеві "завсєгдатаї" перетворили Луцький форум на ще одну губернію Олбанії і кичаться цим. Вони намагаються начебто зоригінальничати, але в них все одно не виходить розмовляти так, як в Галахвастова Старицького. Почитавши цю гілку складеться враження, що тут всі проти нормальної мови, але це не так. Просто розумний частіше промовчить, ніж буде ввязуватись в полеміку з неуком... І я впевнений, що розумніших тут, все ж таки, більшість. :)

Кожен розважається як може.

А олбанцям можу побажати тільки того, щоб їхні діти спілкувались з ними такою ж мовою.

post-3-13367992988094.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуєш?!

У відео взяли участь ВИКЛЮЧНО молодь,яка народилася,виросла та живе в Одесі!Ми знімали його три дні на березі моря і вклали всю свою душу й любов до мови,до рідної землі!

Хочемо подякувати всім небайдужим одеситам,які одразу відгукнулися,не дивлячись ні на що,прийшли і підтримали нас) Ви всі великі молодці! І як тут не згадати братів Капранових: "Ми оголошуєм для читачів і в пресі, Що Україна починається в Одесі..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та по ходу, его уже давно под плинтус загнали, зачем добивать? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто добиває? Так, провокують... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС все що хотів - сказав, і переконувати нікого не збирається. Вам звернули увагу на ваші недоліки, а чи виправляти їх - ваша справа.

Можливо колись і зрозумієте, що щоб змінити світ на краще - треба починати з себе.

Замість заняття кармадрочерством і тупим стьобом займіться чимось корисним... не личить великим дядькам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я більш ніж впевнений, що основна частина користувачів в житті цілком нормально спілкуються і ведуть переписку (хіба що Гетто викликає певні сумніви). Просто характер цього форуму такий. Ти приходиш "Мені здається, що це біле". А тобі у відповідь "Ненене, це ніяк не біле, а саме справжнє чорне!" Стараєшся все-таки довести, чим ще більше веселиш інших форумчан :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не личить великим дядькам.
бєбєбє :Р
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я більш ніж впевнений, що основна частина користувачів в житті цілком нормально спілкуються і ведуть переписку (хіба що Гетто викликає певні сумніви).

Так і є. І difoto, і Tolik_lt, і nd_ в житті спілкуються нормально. Гетто не є виключенням. Можу про це стверджувати, бо спілкувалась з кожним з них.

І так, дуже шкода, що вам в кайф...

Та знаю, що ТС цією темою нічого не досягне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цільова аудиторія топікстартера - соціально сформовані особистості, що не ставлять за ціль у віртуальному середовищі здаватися дядьками з пузом і мають на те право. І українську знають вже точно не гірше, ніж місцеві "вчительки мови". Проблема одна - топікстартер не зміг зрозуміти серйозні теми у розділах "Політика", "Економіка" і т.п. , мабуть надто складних для нього, а вліз із повчаннями у відверто стьобні теми, де панує гумор, підколки та Лесь Подеревлянський у якості еталону морфології.

Шо я могу сказать - мої діти не знають слів "завсєгдатаї" та "кичаться"(прівєт, jack74) і звісно ж , не лізуть повчати старших стосовно вимови слова "патеееельня".

Є така штука - почуття гумору, погугліть.

А борда - то взагалі змова проти тупих, або звикайте, або не читайте, якщо не розумієте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А борда - то взагалі змова проти тупих, або звикайте, або не читайте, якщо не розумієте.

В ЧаВо:

П: Що таке "борда"?

В: Борда - це змова проти тупих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Борда - змова тупих проти розумних скоріше. Гнилий стьоб, вульгарні жарти не тільки у флеймі проскакують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Та знаю, що ТС цією темою нічого не досягне.

ніколи не кажи "ніколи" ;) Все, що кимось колись сказано, лищає десь і колись слід ;)

Хай вони тут і далі будуть хорохоритись один поперед другим, але чергова капля сумніву в їхню чашу (читай "голову") внесена ;) і буде черв'ячком погризати час-від-часу ;)

...Шо я могу сказать - мої діти не знають слів "завсєгдатаї" та "кичаться"(прівєт, jack74)...
вітаю! :_26: до речі, перше слово було взяте в лапки, а друге в українському тлумаченні ("вихвалятись"), на мою думку, повністю не передає значення... Правда є ще одне прикольне слово - ЧВАНИТИСЬ :), але думаю, що більшість олбанців просто його не зрозуміли б...
... топікстартер не зміг зрозуміти серйозні теми у розділах "Політика", "Економіка" і т.п. , мабуть надто складних для нього, а вліз із повчаннями у відверто стьобні теми, де панує гумор, підколки та Лесь Подеревлянський у якості еталону морфології...

якби ж це (тупе олбанство) було присутнє тільки в тих темах, що ти назвав, це б не було так сумно... Але, на жаль, воно присутнє у всіх гілках форуму...

Цільова аудиторія топікстартера - соціально сформовані особистості, що не ставлять за ціль у віртуальному середовищі здаватися дядьками з пузом і мають на те право...

А борда - то взагалі змова проти тупих, ...

То на твою думку, писати та розмовляти НОРМАЛЬНОЮ мовою (чи російською, чи українською) - це видаватись "дядьком з пузом" і "тупим"?! :_31: Збочене в тебе розуміння значення рідної мови, співчуваю...

Це нагадує часи совка, коли вдома він/вона (будь-хто) розмовляв українською, а коли виходив в місто дєлалса чіста русскім пацаном, патаму шта па хахляцки адні бикі базарят!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нуу, після відповіді difoto, всі питання повинні зникнути

помилився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови?

мені потрібно з ТС особисто поспілкуватись, щоби він зрозумів всі тонкощі та нюанси літературної мови?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...