Перейти до змісту

Вам в кайф спотворювати рідну мову?!

Валентин Л.

Рекомендовані повідомлення

Не заїбавсь,учителю?

яскравий приклад для наших діток, а потім дивуються, чому діти такі агресивні, невиховані та неграмотні.

Я підтримую ТС, але тут це марна трата часу та нервів.

Звісно, в усьому винуваті вкантакти, комп"ютерні ігри та ларьки, у яких пиво продають малолєткам на карманні кошти.

Мамашо, якого лєшого ваші дітки в інтернетах сидять, а не у кружках по інтєрєсам?

Мої дітки ще не знають, що таке комп"ютер, а тим паче інтернет, хоча знаю таких яких дітки сидять в неті і наслідко цього.

І я не "мамаша", а мама.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 246
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

IN Ukrainian,

і ващє, зіс топік якраз ебаут кеа фор пюріті оф зе ленгвіч, между прочім

ну не розумію я такого, чи то тільки цим ви можете виділитись, чи то це по приколу?

Люди! Ви ж в житті (вдома, на роботі, в магазині...) спілкуєтесь нормально українскою, російською чи накінець суржиком (укр+рос), то чому ж тут так виділяєтесь, більш немає чим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені в кайф, бо я її люблю солов'їну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розчарую, ми і в житті такі.. как страшно жить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не розумію я такого, чи то тільки цим ви можете виділитись, чи то це по приколу? Люди! Ви ж в житті (вдома, на роботі, в магазині...) спілкуєтесь нормально українскою, російською чи накінець суржиком (укр+рос), то чому ж тут так виділяєтесь, більш немає чим?

The reason - really simpe

Democracy has come already

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

The reason - really simpe

The reason - really simple

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я не "мамаша", а мама.

Мама??? Шо Ви тут робите?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

очіпятка - ознака того, що він сам це писав, а не тупо скопіював ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tanichka, зфквщт ьу, Ьшскщыщае Сгкму Лунищфкв ыщьуешьуы цщклы ифв

фтв огые тщц ещщ

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Танічка, а мсьє Валєнтін, то не муж твій случайно? Уж больно ви красіво пайотє :)

І вапше, як казав класик:

Васіліса Єгоровна. Роблячи хорошу мину при поганій грі. Мальчікі, а может нєнадо?

Савка. Пригай нахуй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ай маладцы :( ату его ату !!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Танічка, а мсьє Валєнтін, то не муж твій случайно? Уж больно ви красіво пайотє :)

ага, а вiн мiй швагро, а вона моя троюродна сестра по батьковiй лiнii з бабиноi сторони, i взагалi, *все люди братья и должны помогать друг другу*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от ви, товариш Маньяк, неправі. Люди зайшли на форум побороться за правду, при чому глобально, думаю, мама маленької дитини підсвідомо хоче скинуть негатив, нервову напругу. Ми їй надаємо таку можливість. "З телефоном Samsung форумом Борда тепер це легко уявити"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи я один не можу зрозуміти зміст даної анімації і ті вище + за неї?
Це значіть як цікаво... продовжуйте.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от ви, товариш Маньяк, неправі. Люди зайшли на форум побороться за правду, при чому глобально, думаю, мама маленької дитини підсвідомо хоче скинуть негатив, нервову напругу. Ми їй надаємо таку можливість. "З телефоном Samsung форумом Борда тепер це легко уявити"

вони ще просто не знають, що це бесполезняк, а я знаю, тому мовчу, хоча колись теж *кидався зi списом на вiтряк*, потiм зрозумiв *а нахолеру воно менi треба* (с) й вони з часом зрозумiють :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І вапше, як казав класик:

Васіліса Єгоровна. Роблячи хорошу мину при поганій грі. Мальчікі, а может нєнадо?

Савка. Пригай нахуй!

Ні, це не муж, це мій ворог, але у цій темі я його підтримую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм,очє...ПЯТКАМИ по клаві

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мама двох діток, і не таких уже маленьких щоб настільки нервувати. А от, для розрядки у мене є гарячий коханий чоловік :hug::P:sex:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я не "мамаша", а мама.

Мама??? Шо Ви тут робите?!

Згадалось:

"Як не матера?!! Як пішов найух?!!"

:_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, це не муж, це мій ворог, але у цій темі я його підтримую.

якби моя, напрімєр, всплила з такою тємою, тижні 3 всі її запроси б заканчувались домом-2.

п.с. я не дуже спотворив рідну мову?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особенности национального граммарнацизма (Обережно! "Татаро-монгольське нарєчіє" там не модерується ;) ).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все таки підтримую ТС, незважаючи на тролінги інших користувачів. Писання суржиком не прикольно, а лише показує безграмотність користувача. Беріть приклад з Львівських форумів. Порівняйте пости їхніх користувачів з нашими в плані орфографії. Приємно читати. Спілкування чистою українською мовою це норма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не памятаю, коли останній раз так сміявся :0152::_07: Ну ви тут і гасите)) таких тролів ще на весь інтернет пошукай))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спілкування чистою українською мовою - це норма.

;) Gramma nazi такий gramma nazi...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І усі хором: слово рідне,мово рідна,хто вас забувааає,той у грудях не серденько,але камінь маає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...