Перейти до змісту

Хотіли отруїти пса, а отруїлась дитина

sashulya

Рекомендовані повідомлення

Призначену для худоби таблетку, якою мали отруїти пса, зʼїв маленький син господарів. Хлопчик помер у лікарні.

Про це повідомляє «Волинь-нова».

Трагічний випадок трапився у волинському селі Павлівка. Через необачність старших помер хлопчик, якому виповнилося 2 роки і 10 місяців.

Прокурор Іваничівського району Людмила Герасимчук повідомила, що напередодні мама хлопчика купила таблетки «Дертил», призначені для худоби, якими хотіли отруїти пса. Одну з таблеток, кинутих собаці, взяв маленький Артемко.

Спочатку, очевидно, жінка не надала цьому особливого значення. Тільки через добу, коли синові стало погано, звернулася в реанімаційне відділення Іваничівської центральної районної лікарні.

Звідти дитину відправили в обласну дитячу лікарню. На жаль, медики не змогли врятувати хлопчика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и шо?

и опять собака виновата будет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есть поговорка, "хочешь выкопать яму кому-то, копай рядом себе".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но зачем тереть мой пост, если он засвечен в ответах? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но зачем тереть мой пост, если он засвечен в ответах? :)

Тому що в вiдповiдi якраз обозначена вся глибока смислова нагрузка твого поста, тому весь пост читати й не обовьязково

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В даному випадку собача отрута була лише засобом. Аналогічно дитина могла би загинути від отрути для щурів, інсектицидів, випити оцет, ацетон, словом варіантів - море. Основна причина нещасного випадку - необачність дорослих. І не потрібно тут пропихати собачу тему, як це скрізь любить робити sashulya.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таблетки загорнути в обгортку з логотипами луї вентон і розкласти в курилках верховної ради. срочьно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таблетки загорнути в обгортку з логотипами луї вентон і розкласти в курилках верховної ради. срочьно

ги.....ги.....ну ти даЙОш, не буде кому про нас думати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги.....ги.....ну ти даЙОш, не буде кому про нас думати

Так з них пару ШТУК точно не палить))) От і буде залишок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут ще одне питання! А де вона взяла такі таблетки, на скільки мені відомо вони вже досить давно не у вільному продажі!!! Їх замінено на внутривені препарати (уколи)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нефиг было хотеть травить собаку и быть раззявой ) Я всегда удивляюсь подобным случаям. Ну как так можно, чтобы дети могли достать какие-то препараты, спички, малыши ушли куда-то без родителей и пропали без вести?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нефиг было хотеть травить собаку и быть раззявой ) Я всегда удивляюсь подобным случаям. Ну как так можно, чтобы дети могли достать какие-то препараты, спички, малыши ушли куда-то без родителей и пропали без вести?

А я дивуюсь, як люди натягують ситуацію під свій світогляд і не маючи повної інформації, видають свої домисли за єдину достовірну точку зору.

З.І. Смайлік тут до чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я всегда удивляюсь подобным случаям.

З"являться власні діти - враз перестанете дивуватись.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...