Перейти до змісту

За який мобільний контент ви готові платити?

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

За який мобільний контент ви готові платити?

у кожного є телефон, і зараз куча контента всякого як і халявного, так і платного, цікаво мені чи форумчани купляють такого рода контент, і за скільки, наприклад готові ви платити за те, що кожен день вам приходить смс з курсом валют і так далі, чи наприклад ключі до антивіруса, чи погода, чи ще якась там інформація.

Цікавить за що, і скільки.

Чи взагалі за якусь програму, просто хочу дослідити ринок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нужно перефразировать

сколько вы готовы платить чтобы вам НЕ приходили.... и дальше по тексту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть курс валют, ключі, погода - це не той контент за що захочуть платити люди гроші.

Р.С. Звертайся до мене - поможу з програмним забезпеченням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і за скільки, наприклад готові ви платити за те, що кожен день вам приходить смс з курсом валют і так далі

за смс з кодами запуску балістичних ракет дав би гривень 7-8, а за годну програму на Андроїд і всі 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні заякий, якщо є бажання і інтернет,то мережа просто переповнений тим самим контентом в плані все на халяву, качай, встановлюй, і насолоджуйся, тому, я досі дивуюсь і плачу(ржу), коли бачу рекламу по телевізорі, де рекламують аля 344 з мобільного, ех невже ж є ще такі які це юзають...

P.S.:Ринок, контенту, якщо це не софт заточений під Android чи iPont давно вмер, і це факт!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був би готовий платити гривень 20 в місяць, щоб чути нормальні гудки, а не різні дибільні, ще й в препаскудній якості мелодії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN, це не на борді тре питати, а по школах опитування робити - там цільова аудиторія. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і за скільки, наприклад готові ви платити за те, що кожен день вам приходить смс з курсом валют і так далі

за смс з кодами запуску балістичних ракет дав би гривень 7-8, а за годну програму на Андроїд і всі 10.

товаріщ мухамеджат! А де ви зібрались ті коди вводити, дома на кухні??...:) а якщо по темі, то ні за який! І так за_ли рекламні смс від ельдорадо, мегабанка і їм подібним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інформація буває різною :) наприклад може хто цікавиться новиками в місті? наприклад хто любить в театр ходити, підписався собі і приходить смс коли яка премєра, чи там ще щось.

навіть дорослі, платять за всяку єрунду по типу там купити в якісь грі артефакт якийсь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інформація буває різною :) наприклад може хто цікавиться новиками в місті? наприклад хто любить в театр ходити, підписався собі і приходить смс коли яка премєра, чи там ще щось.

навіть дорослі, платять за всяку єрунду по типу там купити в якісь грі артефакт якийсь :)

Да-да інформація буває різною. Дослідження на Борді, де відсутня, як клас твоя цільова аудиторія буде "дуже цінною" інформацією для тебе. Присутність на Борді, це вже доказ наявності інтернету з терабайтами халяви, а твоя цільова аудиторія сидить не перед моніторами, а перед телевізорами, тому й опитувати потрібно їх, а не нас. Нам ти навряд щось зможеш запропонувати. ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бізнес з замовленнями інтернет-шопів накрився тазіком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чому накрився :) одне другому не мішає...

просто мені стала цікава думка, тому і запитав, чи це забороняється?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...