Перейти до змісту

Помощь многодетной семье (игровой ПК за 3000 грн?)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Здравствуйте.

Хочу помочь многодетной семье - подарить им современный игровой ПК.

С монитором и комплектующими я еще разберусь, но с системным блоком нужна ваша помощь.

Так как я в этом деле деле чайник, а разбираться у меня особо нет времени, прошу у знающих людей совета в выборе игрового системного блока.

Я так понимаю что собрать его будет дешевле, чем купить готовый?

Бюджет на системник могу выделить 3000 грн.- это потолок ))

1) Процессор ?

думаю остановится на 4 ядра, советуют этот

http://hard.rozetka....9823/index.html

2) Материнская плата ?

3) Видеокарта ?

до 1 гб. может эту ))

http://hard.rozetka....i_1gd5/p174857/

4) Оперативка ?

наверное 8 гб.

5) DVD Жесткий диск

я их не учитываю в этот буджет.

наверное можно будет взять б/у до 300 гб.,

6) корпус и блок питания?

блок питания 500W

Если не вложусь стоит покупать какие-то комплектующие б/у, ну конечно кроме процессора, видео ,материнки?

Буду рад любому совету, если можно подробней марка модель и где можно купить.

Спасибо.

Опубліковано

4) Оперативка ?

наверное 8 гб.

Нащо стільки оперативки? 4 Гб з головою хватить, краще харда більшого взяти а не 300 Гб.

а как такой вариант?

http://hard.rozetka....comments;page=2

Ну це вже нормальна ігрова відаха середнього класу.

Опубліковано

Нащо стільки оперативки? 4 Гб з головою хватить, краще харда більшого взяти а не 300 Гб.

Согласен, тем более при ограниченном бюджете.

Начинаю немного разбираться.

Читаю http://board.lutsk.ua/topic/18942-zbiramo-kompjuter/

от Zheny@

Опубліковано

1. Ігрофой комп ^_^ - буджет маловат, боле менеє це від 1к$ і далі, а так всі комютери ігрові більш-менш(яка різниця що запускати...ігру чи важку софтіну)

2. Вінчестер не резіновий, який не візьмете, все одно маловато буде (руская душа не імєєт граніц, забє інфою який би не був обєм)

3. Железо має свойство бистро стареть в точкі зору ігор (канечно можна іграть в косинку, Хірос 3, кантер і т.д хіти на слабому Пк)

4. Єто вам не тот ресурс де вам підскажуть, пічалька но правда, вам дорога на оверклокерс. юа/ру...

5. Для того щоб скласти комп на 2-4 рокі потрібно сутєво витратитись (можна і б/у но тут уже фортуна)

6. Лічниє совети - корпус покупаєте любой-рябой аби була возможность всунуть 120мм кулера на фронт і тил.

7. Породістий блок пітанія на 600 Ват

8. Вінт я вже сказаф ... как получітцо.

9. Память ДДР3, частоти побоку єслі не разбираєтесь, обєм от 4 гіг, матерінка, миш, клава ....самеє дешеве

10. Проц і відеокарта - вот саме главне....остальним можна знехтувать.

Зафтра я дам более чоткіє савети по моделям і совокупності сістеми в целом, лень зараз думать і іскать графікі, тести, бенчмаркі. Де купіть, у каво купіть , за сколько продадут - сорі, я не барига, советов по покупке/продаже не дам... чем смогу тем помогу і забесплатно....кстате.. простенькій комп с моніком єлт отдадут за коробку канфет, контакти могу дать. Ну проста реально достало - баригі на форуме цени лупят, а модери ніх....уйя не делают...і строят іх сіпя умнікоф-фсезнайок :D . Фсе склони ошибатцо, в том чісле і я.

З.І. Прічіна редактірованія - как фсегда многа ашибок :D

Опубліковано

зачем детям в игры играть? пусть учатся, а то будуть только драться за то, чтобы "повисеть" в игры...

Детям вообще нужен комп с минимальными требованиями для программ, по типу там фотошопа, автокада и так дальше, чего-то действительно полезного.

А игры и старые нормальные, Герои, Каунтер и так по мелочи...

Это мое мнение.

Опубліковано

Навіщо на літо дітям геймерський ПК?

Ростити +1 нове покоління задротіків, котрі гроблять прекрасну пору року сліпаючи біля монітора?

Опубліковано

У них уже есть один ПК середнячек.

Задродства никакого нет.

Дисциплина железная )) - родители молодцы, старшие смотрят за младшими и т.д.

Ночью копался в интернете, прочитал много на тему как собрать ЖЕЛЕЗО.

И понял что в 3000 грн. я точно не вложусь, если хочу подарить ПК на несколько лет.

Придется поднять потолок ))

Сегодня блесну полученными знаниями и выложу свою подборку параметров на вашу оценку.

Всем спасибо за советы.

Опубліковано

якщо треба- можу знайти потужну відеокарту б/у.. ціна відповідно відчутно менша.. ^_^

зекономиш на вінт

зацікавить -прошу в пм

Опубліковано

якщо треба- можу знайти потужну відеокарту б/у.. ціна відповідно відчутно менша.. ^_^

зекономиш на вінт

зацікавить -прошу в пм

А стоит брать б/у видеокарту?

Цена - да.

Но, как долго она прослужит?

Опубліковано

-- offtopic --

ай, в мене теж багатодітна сім'я... :smile3:

-- ontopic --

Здебільшого відеокарти морально застарівають значно швидше, ніж помирають фізично. Винятки, звісно, бувають -- невдалий екземпляр, робота під серйозним розгоном, перегрів через запиленість системи охолодження, стрибки напруги в мереж і так далі, але все це може спіткати як з б/в картою, так і з новою, так що вибирати лише вам.

Опубліковано
А стоит брать б/у видеокарту?

Як на мене - ні тому, що відео карти як старіють(особливо коли з них вижимають все що можна) то виходять із ладу по ряду причин про які можна говорити ще і ще...

Як тут було сказано вище 3к мало для "ігрового ПК" думаю для ігрового і 6 навіть буде мало.

6770 то дешево і сердито проц як мінімум триядерний, оце буде саме те що + треба 4 гіга однією планкою і не слухати що кажуть що дві краще, на 25% швидше... воно то швидше буде від дуал мод але на %3-6, вінчестер хітачі на 500 гіг - цього вистачить якщо бюджет 3 тис. грн.

Корпус звісно б/в і головне щоб було два кулери на 12 мм на вдув і видув але і про це говорилося вище. БЖ - FSP Qdion QD500 - у мене такий, нарікань немає тихий не в навантаженні, та і в навантаженні відносно інших комплектуючих тихий....

Опубліковано

ТС навіщо тут екперементувати, назви суму яку готовий виділити на залізо, а на борді багато компетентних людей які зможуть тобі скласти максимально хорошу конфігурацію на виділену суму.

Опубліковано

Купил системник обошелся в 3600 грн.

Дети в восторге от подарка ))

Вот основные параметры

1. Процессор AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3.2GHz/6MB/2000MHz

2. Материнская плата Asus M5A97 Pro (sAM3+, AMD 970/SB950, PCI-Ex16)

3.Видеокарта Asus PCI-Ex GeForce GTX 560 1024MB DDR5

4. Память Hynix DDR3-1333 4096MB - 2 шт.

Всем спасибо за советы

Удачи

Тему можно закрывать

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...