Jump to content

Як мент хохол попустив кацапів

gonschik

Recommended Posts

скільки можна?

на кожному кроці одне й теж, по декілька разів ! все б та нічого, окрім : "січас хахла развідьом на інглішь, ані же тупиє".

всі як один...

ТС, шановний, от Ви можете назвати себе хохлом? приємно рекламувати даний відеоролик?

особисто проти ТС нічого не маю. вибачте, накипіло.

скільки можна?

на кожному кроці одне й теж, по декілька разів ! все б та нічого, окрім : "січас хахла развідьом на інглішь, ані же тупиє".

всі як один...

ТС, шановний, от Ви можете назвати себе хохлом? приємно рекламувати даний відеоролик?

особисто проти ТС нічого не маю. вибачте, накипіло.

так в чому собсно проблема? шось я нічого з написаного толком не зрозумів))

Fake 100%. Порушники спочатку розмовляють з постановочним "мАсковскім" акцентом, а ДАЇшник шпарить, як ніби вчора ін'яз закінчив, хоча артикуляція і не бездоганна, але краща, ніж у водія.

• 3 weeks later...

Інтуїція мене не підвела.

Англомовний диво-даішник виявився студентом

Відео з українським диво-даішником, який віртуозно володіє англійською мовою, виявився рекламним роликом однієї зі шкіл з вивчення іноземних мов. Як з'ясувала програма "Гроші", інспектора ДАІ зіграв актор, а ролик зняло одне з українських піар-агентств. "Ми попросили знятись у даному відео нашого студента. Це не співробітник ДАІ", - каже Юрій, директор школи з вивчення англійської мови. А за словами Дмитра, директора рекламної агенції, яка зняла ролик, у відео даішник представлений в образі, у якому його хотіли б бачити люди. Нагадаємо, ролик про даішника, який вільно володіє англійською мовою, з'явився в Інтернеті три тижні тому. За цей час відео набрало більше 1,2 мільйона переглядів на сервісі YouTube.

Інтуїція мене не підвела...

а інтуіція то тут до чого? :) Там відразу видно, що липа. А коли ще й даішник з'явився, то взагалі пародія пішла, будь-який невчорашній водій зрозуміє...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...