Перейти до змісту

Дождик, дождик целый день, плащ, галоши ты надень

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ІМХО, було таке в окремих районах, але масштаби менші. Схоже на сьогоднішню картину почалось минулого року. Або аномальні дощі, або "забувають" чистити водостоки..

Опубліковано

Може хіба не закатані решітки, а просто десь забита лівньовка. Так чи інакше - роботи не початий край. Саме час дзвонити на гарячу лінію мера - 15-80. ;)

Опубліковано

Проекти колись робили в 70-х нормальні по ГОСТу, а зараз їх "роблять" для звіту. Якби не крали гроші на планову профілактику, то все б нормально працювало. Не треба думати як нічого не робити та забрати гроші бюджетні, а потім плакати що нема коштів та їздити на Лехусі і забезпечувати всю родину в 5 поколіннях. 20 років люди тупо живуть по принципу "під свою *опу", а ресурс роботи всього "державного-халявного" не безкінечний. Труби лопають, стоки забиваються, колодязі засипаються, дороги не розширюються, асвальт крадеться, нічого не контролюється, звіти купуються... вот їхні діти будуть всасувати коли гроші всі розбазарять. Про це вони точно не думали коли кишені набивали.

Опубліковано

dsc1954.jpg

точно таке саме "джерело" було між 18-30 та 19-00 по К.-Карого напроти "Європи". Фоткі не було змоги зробити, вона була б ідентична цій.

Опубліковано
Потрібно розумне вирішення проблеми, всього навсього
біля Гостинця яма, всього навсього. І жоден мер тут ніяким боком - дякувати треба проектантам і дорожникам 70-х!

Боком боком, він відповідає за місто і ситуацію в ньому перед громадянами, чи це перший потом в Луцьку?

у нас на Винниченка все в Стир пішло,
В Сапалаївку ;)

Так, в Сапалаївку, я вчора з доща все переплутав, в Луцьку не довго живу, дякую, що виправив :0165:

Опубліковано

А я чув вчора, як один здається на мерсі на швидкості влетів в калюжу, повітряний вільтр хапанув води і мотор накрився. Тепер чекати доки висохне.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Кто был сегодня на Театральном майдане с половини третьего дня и до четырёх, когда ВНЕЗАПНО начался сильный ветер и дождь? :jeer::0024:

Опубліковано

Кто был сегодня на Театральном майдане с половини третьего дня и до четырёх, когда ВНЕЗАПНО начался сильный ветер и дождь? :jeer::0024:

Я була, бачила як намет партії Удар буквально вітром знесло, а їх газети полетіли на розвалений ЦУМ.

Опубліковано

Оксан, така взрослая и такой примитивный подкол : )

Мене просто вбив твій причинно-наслідковий зв"язок.

Був дощ, бо я сушився. Факт)))

Опубліковано

и вот снова

работник бесценной профессии,

преодолевая нечеловеческие трудности,

несет пургу знания в неокрепшие людские умы

Опубліковано

я не в ту тему попал ? или всë таки предвзятое отношение к нику? :)

не ко мне лично, а к нику. Это два разных понятия.Есть я и есть виртуальный Гетто.

Но не будем флудить. :)

Опубліковано

дружище, да ты действительно болен - даже о своем молчании ты просто обязан рассказать. заведи себе твиттер и чирикай туда свое богатое жизнеописание. "я пришел на работу", "меня сдуло ветром", "я ушел с работы", "я помолчал". а нас избавь от этого эксгибиционизма, пожалуйста

Опубліковано

люди,как рыбы, главное зацепить, а там уже рыбак решает, не всегда...но...

люди,как рыбы, главное зацепить, а там уже рыбак решает, не всегда...но...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...