Перейти до змісту

Попуск москальської мови по Латвійські. Так держать !

VeryFate

Рекомендовані повідомлення

А куда ж без них, кто нас смяшить будет ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

Пригадується: десь рік назад їхав я додому в маршрутці і там сиділа одна дама, яка приїхала сюди в гості можливо до родичів, або до знайомих і вона каже: я горжусь тем, что я живу на Донбассе.

Мда, виникаэ питання: чим там гордитись? Зеком-президентом,тим, що половина депутатів у ВР від партії регіонів - колишні зеки? Донбас троха підпортив імідж України на міжнародній арені, тому що в Європі відомо, де свого часу перебував наш президент (в местах не столь оддаленных). Саме за іміджем президента і судять про країну і людей, які в ній проживають.

Одже цей президент є запорукою кінця всього українського.

Даздраствуєт Рассія!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пригадується: десь рік назад їхав я додому в маршрутці і там сиділа одна дама, яка приїхала сюди в гості можливо до родичів, або до знайомих і вона каже: я горжусь тем, что я живу на Донбассе.

Мда, виникаэ питання: чим там гордитись? Зеком-президентом,тим, що половина депутатів у ВР від партії регіонів - колишні зеки? Донбас троха підпортив імідж України на міжнародній арені, тому що в Європі відомо, де свого часу перебував наш президент (в местах не столь оддаленных). Саме за іміджем президента і судять про країну і людей, які в ній проживають.

Одже цей президент є запорукою кінця всього українського.

Даздраствуєт Рассія!!!

А что странного в том, что человек гордится родным городом? Думаю, там так же удивляются, чем гордится здесь....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... я горжусь тем, что я живу на Донбассе.

А что странного в том, что человек гордится родным городом? Думаю, там так же удивляются, чем гордится здесь....

Донбасс это ни разу не город. )

Что гордятся это хорошо. А что удивляются тому, что здесь гордятся чем-то другим - это уже хреновая имперская привычка считать свои идеалы и принципы едино правильными.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что удивляются тому, что здесь гордятся чем-то другим - это уже хреновая имперская привычка считать свои идеалы и принципы едино правильными.
То есть для нас это нормально, удивляться, для них же - имперская традиция, интересно..... А еще больше интересно, что им почему-то фиолетово на западные регионы, а вот наши люди ну никак не успокоятся)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А потому что історіческі наш регіон....как би больше под єфропейскімі державами був, вот і менталітет больше єфропейскій, нежелі москальсько-імперіческій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да не в мові проблема...... А в тИх кого терпіти неможна..(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да не в мові проблема...... А в тИх кого терпіти неможна..(

Воно можливо і так, але і мова має велике значення. Немає мови, немає і народу. Саме за мовою нас приймають за рассіян за кордоном. Такий стереотип склався ще СССР. Про Україну тоді ніхто нічого не знав. Коли вже ми стали незалежними, тоді вже про нас стали чути як про окрему державу, але стереотипи дуже важко ламати. Абідна!!!

Були би наші депутати патріотами, вони би мовним питанням не спекулювали би. Вони ніби хочуть допомогти національним меншинам у вирішенні мовного питання, але і їжу відомо, що в першу чергу вони відстоюють інтереси Росії. Можливо за такі дії їм в Кремлі можуть не погано "позолотити ручку". Навіщо їм старатись для народу і за свій народ паритись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не так давно зареєструвався на Донецькому форумі, потролити одну темку. А поспілкувавшись з їхніми тролями зрозумів, що вони не хочуть бути ні під Росіїєю ні над Росією, вони хочуть того, що і ми - незалежної України. Мій стереотип про східну Україну сильно піддався деформації. Да, в нас є розбіжності в поглядах на історію Галичини і на бандерівців (УПА, УНА-УНСО і т.д.) і російську мову, але в цілому вони такі ж українці як і ми. Для мене це було відкриттям, я був переконаний, що вони хочуть об'єднатися з РОсією, але це не так, вони вважають себе справжніми українцями, справжнішими за западенців.

Одне радує, що коли приїхали родичі зі Сходу, то вони визнали, що їхні стереотипи про Західну Україну набагато страшніші ніж наші про них. Наші кладовища набагато чистіші і доглянутіші за їхні (всі пам'ятаємо чому одесити в Львів їхали?), та й міста та села, вулиці, аналогічно пам'ятники і могили воїнам Великої Вітчизняної Війни, в нас люди більш релігійні, привітніші і гостинніші. Як сказав дядько (родич): ми, в порівнянні з вами, взагалі бидло, як не гірко це визнавати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось схоже почув і від свого двоюрідного брата з дружиною, які все життя прожили в Сімферополі і от осінню минулого року приїхали до нас вперше вгості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все просто їхні міста будували по принципу "Даеш бл№#ь!!!", та "Ви будете піднімати весь СССР". От і виходить, що вони там вкалують з народження і до смерті, і не розуміють що не важка промисловість підтримує на плаву економіку.

А після розвалу СССР ніхто правду не сказав, що всі інші західні жили і до Донбасу, і самі на себе завжди заробляли.

От вони і зараз думають, що вони досі піднімають всю Україну, а насправді тільки олігархів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да не в Донбасе діло. Нада бути українцем по паспорту, уераїнцем в серці, з українською мовою на устах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да не в Донбасе діло. Нада бути українцем по паспорту, уераїнцем в серці, з українською мовою на устах.

пєши есчо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СМєялсо долга, очинь заразитильна!

Зиберс, план луччє водкі, но нє в такіх калічєствах, ага?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і не розуміють що не важка промисловість підтримує на плаву економіку.

Цікаво, а що ж по вашему тримає на плаву економіку нашої країни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, ти ж в курсе. Курю сорт, путешествую по галактіке, водкі не пю, туйон абсента помогає узреть фей....Мені за державу, культуру абідна. Фільми хочу смотреть тільки з укр дубляжем, передачі ТВ хочу только на укр мові, газети і прочая інфостркуткра тоже в списку... но німа цього :(. Ось і радуюсь за латишів і їх стальниє яйца.

А песаніна на форуме... ет другой вапрос. Вирос на буржуйскій сайтах і удаф.ком - когда упраїнского сегмента інтернета васче ісчо небило, вот такой я некультурний весь :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це і хочуть знищити російські царі і тд і тп пхаючи свої наглі свинячі рила в внутрішні справи країн, колишніх союзників з Росією по СССР і нав'язуючи їм свої правила і пріоритети намагаючись відродити грьобану солдеповщину і совковщину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, а що ж по вашему тримає на плаву економіку нашої країни?

Майже у всьому світі малий і середній бізнес :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Латвийские спецслужбы увидели угрозу в русском языке

Латвийская полиция безопасности (ПБ) пришла к выводу, что Россия преследует

А наші как фсегда......абідна - ..

Ребе,Ди меншен Бисхер машиген...Ой геваль!

( мова отнюдь не дойч :) хоть і схожа )

Как я понял,русский язык может развалить ЛЮБОЕ государство?

-----------------------------------------------------------------------------

Как заявила госпожа Фарион на одном из митингов «Мы все должны умереть и стать удобрением для украинской земли».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как я понял,русский язык может развалить ЛЮБОЕ государство?
.

Троль, а ти вже почав це робити, так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мой юный бандерлог,русский в Африке такие как ты бибизяны знают,а мову,там знают?

Троль, достатньо того що твоя троляча сутність розуміє українську. =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто знає скільки тАким платять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а это кто такой? и надолго ли к нам пожаловал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А потім дивуєтесь звідки з"являються помилкові стереотипи що, наприклад, в Одесі живуть одні імбіцили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...