Перейти до змісту

Кобра в Луцьку?

vagus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я так зрозумів що "КОБРА" знов зачищає Луцьк.! Бачив аж дві автівки(ШКОДА А5) на Киівських таблицях... от Ющенко був слабеньким президентом а "КОБРУ" попустив. Хто їх Мля знову відновив.? щей такі тачкі видав.

• Відповідей 172
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

інжектори, тим в кого машина глохне)
сьогодні "глохли" тільки "біііііідні" машини. ;) На кільці біля Променя...
Опубліковано

Мене зупиняли на кільці Львівської та Володимирської.Інспектор перевірив документи і поцікавився станом мого здоров'я.Я відповів що не вживав та отримавши найкращі побажання поїхав далі.Номера на службовому авто були дійсьно київські (11 регіон).

Опубліковано

мене зупинили біля Проміня, стояло 2 Шкоди,

перевірили документи, звірили номери кузова,

побажали щасливої дороги

Опубліковано

Біля "Фуршету" стояло дві автівки з відкритими капотами, за ними автомобіль ДАІ. Далеко було, номерів не бачив. Може наші, може "Кобра". Схоже, що звіряли номери кузовів.

Опубліковано

100% "декабристи" в Луцьку. Зранку їхав в село, на Набережній (біля світлофора) стояло аж!!! три машини. Потім на кольцу (спортшкола-міст-набережна) дві машини, і одна машина біля заправки АНПі. Біля свіх стояли авто з відкритими капотами

Опубліковано

Цікаво? Я бачив тіко багато машин так сказать на м2 , ви бачили також по декілька штук в якомусь місці... То це їх так багато понаїхало, чи вони фігаро тут, фігаро там????? :woohoo:

Вже поїхали :0006:

Проваджав???? :0161:. Жарт)))))

Опубліковано

Переіменувати їх би в "Гадюка"

Ще краще щоб ВФЯ став слабеньким президентом і розігнав цю "КОБРУ" назавжди..........дармоїди......

Опубліковано

пішкі тра ходити :)

Кажуть, що поїхали!!! Можна лясапєди доставати))))))))

Ніхто нікуди не поїхав стоять 6 машин біля готелю. Кобру машини не попутаєте на капоті три великих букви.

Опубліковано

Будуть до 18-го, тож розслабтесь і отримуйте задоволення))

П.С. В "Кобри" Октавія А-5, луцька ж Октавія Тур.

Опубліковано

Вроде как кобра проверяет все ли документы в порядке и машина в угоне или нет. И вроде как сами гаишники их не любят потому что тут куму/свату не позвонишь и ситуацию не замнешь... И как раз там не откупишься... Поэтому честно не пойму, если все в порядке с машиной что переживать???? Или я что-то не так понимаю???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...