Перейти до змісту

Де у Луцьку придбати пиво?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Був я недавно у віжрядженні, й так склалося, що скуповувався в магазинах АТБ. Випадково купив пиво kaiserdom

Kaiserdom2234.jpg

Дуже сподобалось. Хочу ще, але поки в Луцьку не знайшов де купити((

Звідси питання, хтось бачив таке пиво у продажі й де? Метро, Вопак не пропонувати, уже був.

п.с. одразу прошу вибачення, якщо розмістив не в тому розділі.

Опубліковано

Та будівля де колись було кафе юність, зараз здається кафе "мармелад", сам магазинчик знаходиться в підвалі.

Опубліковано

Можливо у сільпо є, там великий вибір.

в сільпо і там-там мають широкий асортимент пива. В наш-краї і колібріси можна і не заходити!

Опубліковано

Здається мені що колись в Хмільній бочці була мова що можна замовити те чого в них нема. А асортимент в них досить широкий.

Опубліковано

а що це вже таке класне пиво? А це імпортне, краще?

Знаю що у нас в Україні в основному сцакі роблять а не пиво...

Опубліковано

На Ветеранів у маркеті, здається "Велика Кішеня", бачив якісь літрові залізні банкі з пивом - на назву пива увагі не звернув.

Опубліковано

Андрій Віталійович

FAX більш відомий і розкручений бренд (принаймні за кордоном), пиво якісне і смачне, а те, що шукаєте Ви, буде проблематично знайти в наших (луцьких) магазинах, та й в дьютіку в Ягодині я такого ніколи не бачив.

Опубліковано

searcher, та я вже зрозумів, що тут не знайду((

треба шукати хто з АТБ привезе...

Про якийсь магазин Apetitto (тут http://board.lutsk.u...a/page__st__350 дивитись повідомлення № 394,399, 400), на Воїнів-Інтернаціоналістів (навпроти Колібриса) пишуть. Продукція з італії, Німеччини та Греції.

Можливо там ПИВКО Ваше є?

Опубліковано

Я там не був, але по "тих" координатах розумію так: поворот з Соборності на Воїнів. Далі по ходу за метрів 100-150 по ліву сторону дитсадок, за дитсадком по ходу "Колібріс". І от навпроти "Колібріса" в будинку, напевне, той магазин.

ПС: буду ввечері їхати з роботи там, можу заскочити подивитись...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...