Перейти до змісту

Лабаєм в "Денді" на проекторі!

Rafinovana

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

з квартирою варіант непоганий, особливо якщо буде не один проектор, але як до цього віднесуться жильці по сусідству :0156:

• Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
з квартирою варіант непоганий, особливо якщо буде не один проектор, але як до цього віднесуться жильці по сусідству

Нормально віднесуться. Я думаю, вони ще й не таке чули з орендованої квартири. Плюс ми ж не будемо пісні співати цілу ніч.

Та й в ту саму ніч хто зможе - той буде клацати, а хто ні - ляже спати. Взяти з собою каремата, думаю, буде неважко.

p.s. треба буде взяти пару мережевих фільтрів. Раптом розеток не вистачить ^_^

Опубліковано

laser, Rafinovana, я пропоную колишніми та теперішніми прихожанами (а также іх радітєлі) нєкой нєбєзісвєстной сєкти тестово внєдріцца до головного естета на дах і опробувати сійю красоту.

Потім розповісти про фен шуй тут, всі ізойдуццо слюнямє і знайдуться відразу і дачі, і дахи, і екрани і т..п)))))

Опубліковано

Думаєм-шукаєм. Мо, дійсно в когось є невмебльована квартира на думці? Або двір біля гаража, дачі, дому?

_8Q3KpaH6Fg.jpg

Опубліковано

Кто мне звонил на роботу по поводу проектора ? Так как разговор не удалось завершить, скинул в приват к

Rafinovana

свой мобильный ...будем что то решать...

P.S. Перезвонили, всё нормально, разговор имел логическое завершение.

Я думаю, всё у нас получится :)

Опубліковано

это был я ;)

значиться так:

ми знайшли місце для проведення заходу — це приватна територія в районі липин.

плануємо провести зустріч 26 травня у суботу, погода має сприяти

з понеділка надамо повну інформацію та відкриєм реєстрацію учасників, слідкуйте за темою, так як кількість місць обмежена.

Опубліковано

по ходу вопрос к спецам, какие то особые характеристики и прибамбасы нужны для нормальной работы ?

ибо в наличии есть

25059.jpg

и

viewsonicp.jpg

нужно узнать, подойдут ли к эксплуатации в данном случае ?

Опубліковано

любий можна підключити до ноута, і якщо я правильно розпізнав моделі, то до них підключиться навіть ігрова консоль, яку ми захватимо обов'язково ;)

за іншими параметрами вони більш-менш ідентичні і повинні підійти

Опубліковано

что они до ноута подключаются - это я гарантирую :) не один десяток раз на них кино и мультики крутил ;) . Больше интересует вопрос именно в том, подойдут ли они в данном случае ? ))

Опубліковано

да. максимальний розмір екрану у вьюсоніка біля 7 метрів.

в бенк'ю трохи більше, і на пару ват сильніше лампа світити має.

думаю нам з головою хватить

Опубліковано

Ура, таваріщі! Порадившись, ми вирішили розпочати набір учасників раніше. Оскільки територія проведення заходу вмісить не більше 15-18 людей, то для участі пропонуємо пройти реєстрацію: анкета тут.

rnr.png

Захід буде проводитись в Липинах, 26.05, о 20:30. Докладніша інформація тільки після реєстрації.

Денді, пиво і 8-bit =)

Опубліковано

Уточню: реєстрація обов'язкова всім, хто хоче прийти, а не лише тим, хто буде власне грати. Тобто ті, хто "я тільки прийду подивлюсь" теж мають заповнити анкету. Люди вже активно реєструються, так що поспішайте =)

Згодом, мо, зробим голосувалку, щоб вибрати, в що будемо грати.

Опубліковано

Я обещал дать информацию сегодня по поводу проектора, но так легли карты, что всю инфу могу озвучить только завтра.Значит так, завтра, до 18 00 я точно скажу, будет у меня проектор, или искать в другом месте.

(вопрос я самостоятельно решить не могу).

Если решится позитивно, будем договариваться об условиях, терминах и прочих общих организаторских нюансах. :)

Если кто то уже решил эту проблему, просьба отписаться, что бы я был в курсе.

Опубліковано

"15-18 людей" если 1 проэктор то олдскульно по 10 минут все пары ток раз за 1.5 часа сыграют

и это еще притащить под жопу нужно что-то и еще выбиратся оттуда как-то

заманчиво

Опубліковано

Water, з тих 15-18 будуть грати не всі, і до 22-23 год. маєм награтись/надивитись рівно настільки, щоб захотіти зустрітись ще не раз. Я була на подібного роду заходах, тому, сподіваюсь, зможу якось рівномірно розподілити час між гравцями.

MrVes, з чим у Вас виникають труднощі? Якщо маєте на увазі реєстрацію, то можу запевнити: вона виправдана. Щоб не прийшлося потім нарікати на вкрадені речі чи непрошених гостей.

Опубліковано

из-за независящих от меня причин, вопрос пока под вопросом, до начала завтрашнего рабочего дня.

уж потерпите, так как аппаратуру буду брать под личную ответственность, хочу все вопросы уточнить.

Опубліковано

MrVes, з чим у Вас виникають труднощі? Якщо маєте на увазі реєстрацію, то можу запевнити: вона виправдана. Щоб не прийшлося потім нарікати на вкрадені речі чи непрошених гостей.

Та ні з чим. Просто Геттовське відписування типу:

9.01 Порснувся. Згадав за проектор. Відписався на борді.

10.20 Зайшов на роботі в комору і знайшов коробку з проектора. Відписався на борді.

11.30 Знайшов проектор. Відписався на борді.

12.30 Погладив проектор. Відписався на борді.

13.01 Проголодався. Відписався на борді і добавив щось про проектор.

15.28 Проходив повз двері керівника. Згадав про проектор. Відписався на борді.

і т.д.

наштовхує на думку, що ніц з цього не вийде. А реєстрація ніяким чином не вбереже вас від злодіїв, чи може ви будете прописку і паспорта при вході звіряти в людей які прийшли на Денді пограти? От тому і написав - бюрократи :_06:

Опубліковано

специально для... имеются в наличии 2 проектора,2 экрана, они активно используются, но надо разрешение начальства для того, что бы на свой страх и риск арендовать, стоимость комплекта - не одна тыща грн. я думаю, всë понятно?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...