Перейти до змісту

Оптимальний телефон

Оптимлаьний телефон   

86 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

307075.jpg

Asha 200 - телефон на две SIM карты, выполнен в форм-факторе моноблока с аппаратной QWERTY клавиатурой. Он получил 2 Мп камеру, стерео FM радио, слот для карт microSD, способен работать от одной подзарядки до 52 часов в режиме воспроизведения музыки. Размеры составляют 115,4х61,1х14 мм, а вес - 105 граммов. Время работы в режиме разговора достигает 7 часов, а в режиме ожидания - 36 дней.

http://www.ferra.ru/ru/mobile/news/2011/10/26/Nokia-Asha/

Опубліковано

307075.jpg

Asha 200 - телефон на две SIM карты, выполнен в форм-факторе моноблока с аппаратной QWERTY клавиатурой. Он получил 2 Мп камеру, стерео FM радио, слот для карт microSD, способен работать от одной подзарядки до 52 часов в режиме воспроизведения музыки. Размеры составляют 115,4х61,1х14 мм, а вес - 105 граммов. Время работы в режиме разговора достигает 7 часов, а в режиме ожидания - 36 дней.

http://www.ferra.ru/.../26/Nokia-Asha/

nokia-asha-200.jpg
Опубліковано

nd_, не іронізуй. Людина шукає телефон по можливостям (фінансовим) і по технічним характеристикам.

Якщо хтось може дозволити купити собі телефон за 1К у.о., то це не значить, що це критерій оцінювання телефону. У співвідношенні ціна/понти. Є ж ще й співвідношення ціна/необхідність. Мені 200-баксового апарату на 2 сімки із андроїдом хватить із головою. Може навіть і забагато.

Опубліковано

Зрозумій, можна було взяти апарат за 2500 із тим же андроїдом і т.д., Але з одною сім-картою. Для мене зараз оптимально саме 2. Бо 1 робоча, інша "домашня". І те, що смарт - теж оптимально. Але, якщо за 1600 той же андроїд (нехай менший екран) але 2 сімки.

Питання оптимальності, мабуть у потребах.

Опубліковано
Зрозумій, можна було взяти апарат за 2500 із тим же андроїдом і т.д., Але з одною сім-картою. Для мене зараз оптимально саме 2.

Моя думка, якщо потрібно 2 сімки, луччє взяти один норм. за 2400 і другий корч за 100 грн., ніж один корч на 2 сім карти і пародією на Андроїд, який ледь ворушиться, екраном розміром з поштову марку і на якому на вулиці нічого не видно.

Опубліковано
Зрозумій, можна було взяти апарат за 2500 із тим же андроїдом і т.д., Але з одною сім-картою. Для мене зараз оптимально саме 2.

Моя думка, якщо потрібно 2 сімки, луччє взяти один норм. за 2400 і другий корч за 100 грн., ніж один корч на 2 сім карти і пародією на Андроїд, який ледь ворушиться, екраном розміром з поштову марку і на якому на вулиці нічого не видно.

людина, що потримала в руках двохсімочний апарат - на дві лопати не повернеться. З власного досвіду. Краще корч (хоч з натяком на відроїд) і поштова марка ніж тягати два телефони.

П.С. у мене жсмарт 1310 :-(. коли задовбує - хожу з простеньким двохсімочним, за 400 грн. Але два апарати в руки не беру. І від однієї сімки не можу відмовитися. (домашній і робочий)

Опубліковано

Можливо буде цікавою інформація, що Apple получает 73% прибыли мирового мобильного рынка, имея долю лишь 8,8%

По данным аналитической компании Asymco, за последние два года совокупная операционная прибыль индустрии резко возросла с $5,3 млрд на начало 2010 года до $14,4 млрд в последнем квартале. Основным выгодополучателем от этого бума стала преимущественно Apple, которой он в большинстве своём и обязан.

screen-shot-2012-05-03-at-5-3-10.33.31-am.png

Объёмы операционной прибыли 8 ведущих производителей

Кроме Apple с её долей в 73% прибыли мирового мобильного рынка, Samsung остаётся сейчас, фактически, единственным крупным производителем сотовых телефонов, получающим прибыль с долей в 26%. Ещё один процент мировой прибыли среди ведущих компаний получает HTC.

Интересно, что когда Apple представила iPhone в 2007 году, лидером рынка была Nokia, но Samsung, Sony Ericsson, LG, RIM и HTC тоже оставались прибыльными. В последнем квартале Nokia отчиталась о больших убытках, а RIM и HTC продемонстрировали неутешительные показатели. Компаниям Sony Ericsson (Sony), Motorola и LG не удаётся получать существенной прибыли с 2009 года. Samsung, как явствует из графика, постепенно наращивает прибыль.

screen-shot-2012-05-03-at-5-3-10.57.12-am.png

Доли прибыли 8 ведущих производителей смартфонов

Вместе с изменениями в области мощных смартфонов происходит быстрый рост поставок телефонов неизвестных марок в нижнем ценовом сегменте. На новый рынок вслед за Apple последовали многие крупные игроки, перестав уделять внимание дешёвым аппаратам, ориентированным на привычные голосовые коммуникации, а не на приложения и сервисы. Однако это большой рынок — ежеквартально поставляется 250 млн обычных сотовых телефонов. Nokia пытается на этом рынке сохранить объёмы поставок и своё присутствие, но это становится всё тяжелее из-за наплыва сотен малоизвестных компаний. В настоящее время «прочие компании» занимают уже 44% этого рынка.

screen-shot-2012-05-03-at-5-3-11.10.13-am.png

Опубліковано

ну, і яку ти лопату тримав?

5530 & 6300 (or e50). НЕма різниці яку саме. Різниця в тому коли всі контакти в одному місці, заряджати треба один, носити треба один і дзвонить одночасно один телефон.............От де виявляєш зручність двохсімника. Особливо коли він ззачатками розуму андроїда (всякі там синхронізації, пошта інтернет).

Опубліковано

SunSeth, Якби мені був потрібен повноцінний Лінукс, я б поставив би fedora на нетбук чи Ubuntu. І мав би спокій :)

Мені потрібен був телефон на 2 сімки. Така потреба. На JAVA не став обирати (За твоєю ж порадою), взяв на Андроїді.

Опубліковано

Довгий час ходив з телефоном для дзвінків і смс.

З переходом на одну з топових моделей отримав

- дзвінки, смс, а також твіти, скайп, режим відеорозмови в скайпі

- синхронізацію контактів з гугльом

- повноцінний поштовий клієнт (для мене важливо)

- не кастрований жпс

- робота з документами, переважно адоб і ексель (стикаюсь кожний день)

- зручний і завжди під рукою фотоапарт з нормальною для буденності якістю фото і шд-відео

- веб

- читалка для книг (діагональ на 0,7 менша від стандартних читалок амазон)

- хіт сезону це те що телефон автоматично збирає все нове з моїх rss підписок, сам систематизує і конвертує в зручний для читання формат. Просто в любий момент відкрив і читаєш.

- клієнт інстаграм, люблю цю соцмережу

- переглядаю невеликі відеоролики (глибина кольорів така шо мій ноутбук курить в коридорі)

- вбивці часу типу темплран чи ангрі

Чи оптимальний мій телефон для мене? Так оптимальний.. до такого флакону "все в одному" звикаєш дуже швидко.

Опубліковано

Довгий час ходив з телефоном для дзвінків і смс.

З переходом на одну з топових моделей отримав

- дзвінки, смс, а також твіти, скайп, режим відеорозмови в скайпі

- синхронізацію контактів з гугльом

- повноцінний поштовий клієнт (для мене важливо)

- не кастрований жпс

- робота з документами, переважно адоб і ексель (стикаюсь кожний день)

- зручний і завжди під рукою фотоапарт з нормальною для буденності якістю фото і шд-відео

- веб

- читалка для книг (діагональ на 0,7 менша від стандартних читалок амазон)

- хіт сезону це те що телефон автоматично збирає все нове з моїх rss підписок, сам систематизує і конвертує в зручний для читання формат. Просто в любий момент відкрив і читаєш.

- клієнт інстаграм, люблю цю соцмережу

- переглядаю невеликі відеоролики (глибина кольорів така шо мій ноутбук курить в коридорі)

- вбивці часу типу темплран чи ангрі

Чи оптимальний мій телефон для мене? Так оптимальний.. до такого флакону "все в одному" звикаєш дуже швидко.

Яким телефоном користуєтесь.

В мене теж телефон на Андроїді, неподобається тільки те що швидко сідає акумолятор,15 16 годин і сідає. Як у вас тримає акумолятор в Андроїд смартфоні?

Опубліковано

У мене Note. Там велика батерейка.

Постійно включений вай-фай, жпс по необхідності. Твіт в фоні, рідше скайп. Багато дзвінків, веб, пошта, документи. Хватає на добу або дві (залежно як користуюсь)

Опубліковано

Нема варіанту в голосувалці для мене.

Я рахую, що це потужний смартфон з тривалістю роботи явно більше доби.

Оптимальний смарфтон це Samsung Galaxy SII.

На стоковій прошивці тримав 2 дні.

Після встановлення Cyanogen дотягує 3-4 дні.

Вийшов 3тій, 2гий трохи подешевшає.

Єдиний мінус це відсутність NFC.

Краще купити вчорашній флагман ніж за ті ж гроші сьогоднішній шматок маркетингу, або

ще гірше гуано з кнопками з написом nokia sirocco.

Коли бачу людей, які з vertu, або з чимось таким демонтративно ними вимахують

то нічого окрім усмішки це не викликає.

Опубліковано

... nokia sirocco.

дякую, використовую цей телефон з 2006 року. Падав, топився, розлітався в хлам, тріскало скло.. але всерівно він зі мною :mellow:

Опубліковано

дякую, використовую цей телефон з 2006 року. Падав, топився, розлітався в хлам, тріскало скло.. але всерівно він зі мною :mellow:

Не треба казать про нього так ніби він невбиваємий.

За таку вартість він би мав за ніч сам себе скласти, замінити в собі скло і висушитись.

Користуюсь мобільним зв'язком 4 роки.

За цей час мав 3 смарфони: i900, i9000, i9100. Усі Samsung.

За ці 4 роки жоден з них не впав і навіть не отримав глибокої царапини.

А для умов роботи, у яких телефон постійно падає, або топиться існують броньовані та захищені моделі.

Потужний смарфон дозволяє мені не таскати з собою ноутбук у довготривалих поїздках.

Skype, TeamViewer, RDP, SSH, Dropbox, ICQ, torrent, gps та ще багато цікавого завжди в кишені.

Опубліковано

Коли бачу людей, які з vertu, або з чимось таким демонтративно ними вимахують

то нічого окрім усмішки це не викликає.

пАнти в селі - весела штука :) це ж стосується (а може стосувалось) і мене.

Хоча ми відійшли від теми оптимальності.

Опубліковано

В моїй моторолі Браво MB520 акум 1500ма. стокова прошивка 2,2 сідає за 15 а коли і за 7 годин пробував різні прошивки циан муі результат майже той самий.

Мабуть треба купувати акумулятор(((

Опубліковано

Як на мене актуально мати телефон все-таки для того щоб позвонити і залишатися на звязку максимально довго (сенсорний екран для швидкого набору і камера з спалахом-автофокусом не лишні), тому обрав старенький флагман LG - KC910, хоча його конкурент Samsung M8800 також дуже непоганий.

А для поїздок / нету / WiFi / Скайпу мене планшет повністю влаштовує :)

Опубліковано

з башорга:

ххх: Читаю анонс смарта Galaxy3:

"фиксирует движения глаз

владельца и определяет, когда

пользователь использует смартфон

— например, читает электронную

книгу или просматривает веб- страницы."

ххх: А когда пользователь

ритмично выпучивает глаза,

система автоматически определяет,

что хозяин в туалете и предлагает

почитать Дарью Донцову)

Опубліковано

Оптимальний телефон, це просто ТЕЛЕФОН.

Користуюсь стареньким нокія 6100 офігенний телефон.!!!!!!!!!!!!.

Коштів на сімкарті більше ніж він коштує :D .

Для батька сьогодні взяв нокію Х2-02 і не тому що це нокія , просто він до нокиї звик, а мені дизайн сподобався, розмовляє по роботі багато , використовує лише одну сімку , і (номерів внього десь під 600 штук залив з ноута без проблем), думаю батарейки на дня два три буде хватати, отакий вмене оптимальний підхід.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...