Перейти до змісту

зависає skype

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю проблему: час від часу залипає скайп. Причому досить цікаво - вікно інтерфейсу працює нормально (можна по менюшках полазити і т д) а ні написати ні зателефонувати нікому не дає. Вірніше у вікні чату можна щось писати, але воно вистить, не відправлене. Таке враження що вмирає модуль відповідальний за зв"язок.

Причому ця проблема на одному конкретному ноуті, і під віндою і під убунтою повторюється.

Якщо в убунті можна потушити процес - то у вінді вбити процес таким чином підвисшого скайпа можна лише перезавантаженням.

Варіант "мережеву ковбасить" теж не підходить - бо таке трапляється і на lan з"єднанні і по wi-fi, і через bt модем

Саме неприємне те, що часом потрібно бути на зв"язку, а скайп собі зависне і я це можу помітити, лише зателефоувавши до когось чи написавши щось.

Воно не сильно цікаво постійно набирати на echo 123, щоб моніторити чи скайп живий.

Хто що може порадити?

Опубліковано

А я повідомлення пишу і відправляю справно, а от як дзвінок то або відразу,або за хвилину скайп вирубується і ради на то немає...

Опубліковано

microsoft detected

я ж зрозуміло написав - під убунтою 11.04 на цьому ж ноуті такі ж граблі

спробуйте портейбл версію.

під віндою можливо і вирішить проблему... під убунтою проблема лишається

який інтернет юзаеш ,хто провайдер?

ого укртелеком, утел 3g, київстар gprs

Опубліковано

якщо телеком ,там зараз переходять DHCP , І в мене наприклад за сьогодні профіль

стандартний мінявся на фіг пойми що разів з десять

то по хвили 15-30 то по пару годин ,зараз наприклад ,

подивись профіль в модемі

Line Rate - Upstream (Kbps): 162

Line Rate - Downstream (Kbps): 382

6a.jpg

відповідно й скайп глючить.

Опубліковано

не думаю що це якось пов"язано. Проблема ця у мене досить давно, та й як швидкість чи відсутність з"єднання має впливати на зависання скайп? В таких випадках пін просто уходить в оффлайн, і намагається з"єднатися заново.

А в мене показує ніби скайп в онлайні, хоча я не на зв"язку насправді

Опубліковано

microsoft detected

я ж зрозуміло написав - під убунтою 11.04 на цьому ж ноуті такі ж граблі

А я десь написав windows?

Опубліковано

убунта 11.04

скайп 2.2.0.35

чогось закрадається думка, що то якась апаратна несумісність цього ноута зі скайпом. Інтерфейси в нет дивляться різні, провайдери різні, платформи різні, а глюк той самий

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...