Перейти до змісту

Презентували новий galaxy S III

Рекомендовані повідомлення

Що компанія огризків зробила 4,5" ну таким ергомічним.. таким ергомічним прямо як 3,5".. не відчувають ніякої різниці.

P.S зручно мені говорити з екраном 5,3", ніякого дискомфорту не відчуваю абсолютно.

а мені зручніше спілкуватись з людьми, а не з екранами ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Як на мене, то як для телефону він дійсно занадто великий. Безумовно, Samsung Galaxy S III буде популярним, можливо навіть перевершить досягнення Samsung Galaxy S II, але в якості телефону на кожен день більш популярними будуть моделі, які за розмірами близькі Samsung Galaxy Gio та Samsung Galaxy Ace.

Звісно, до всього можна звикнути. Якщо взяти SGS2, то розмір дисплею через деякий час користування не видається таким вже аж великим, а от щодо товщини телефону, то це вже занадто. За розмірами перше покоління Galaxy S мене більше влаштовує. SGS2 дуже тонкий, вже й в нас було кілька випадків, коли в наслідок невеликих деформацій виходив з ладу дисплей. Зовні все ціли, слідів мех. пошкоджень не видно, а диспле не показує. Зважаючи не те, що міняється він цілою збіркою, то ціна ремонту не радує (((. Власники, будьте обережні при користуванні такими апаратами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зовні все ціли, слідів мех. пошкоджень не видно, а диспле не показує. Зважаючи не те, що міняється він цілою збіркою, то ціна ремонту не радує (((. Власники, будьте обережні при користуванні такими апаратами.

а что, гарантия на них не распространяется?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"огрызки", "блондофоны", "убийцы iphone X".. :smile3: фактическое признание, что коммуникаторы на андроиде всегда находятся в роли догоняющего. и дело не в маркетинге. Apple делает сам железо и операционку, выпускает раз в год одно устройство в классе (iPad, iPhone). в результате получается однозначный хит. Samsung и прочие производители коммуникаторов на Android стреляют дробью, операционку используют чужой разработки. авось что-то клиенту и понравится. тоже маркетинг, только другой подход, imho

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме так, знайдуть. є клієнти, які і по 70 000 грн телефони купують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо проаналізувати з сторони економічних циклів, то зараз якраз пік розвитку айбренду, потім буде стагнація десь до 2014 потім спад. Звичайне явище.

Ну і для когось андрюша догоняє айосю, а для когось айось обмежена штучними рамками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо під час проведення діагностики не виявлено механічних пошкоджень або інших ознак порушення гарантійності (наприклад, слідів потрапляння вологи чи втручання в ПЗ апарату - рутування), то заміна дисплею здійснюється по гарантії.

Apple делает сам железо и операционку

Apple використовує деякі компоненти Samsung, а складання здійснюється на заводі Foxconn

samsung_iphone.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коммуникаторы на андроиде всегда находятся в роли догоняющего

для себе не бачу ЖОДНОЇ переваги топового iPhone 4S перед HTC Desire S (далеко не самого прогресивного і дорогого апарата на не самій новій версії Androin OS), і разом з тим бачу величезну кількість обмежень будь-якого iPhone перед будь-яким Android-базованим смартфоном. Так що, твоє ствердження більш ніж суперечливе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коммуникаторы на андроиде всегда находятся в роли догоняющего

для себе не бачу ЖОДНОЇ переваги топового iPhone 4S перед ...

Ну, тут ви обоє праві.

Шкодер правий в частині того, що жоден андроїд-девайс не здобув і близько популярності айфона.

А ти правий в частині того, що технологічно і програмно топові андроїд-девайси дадуть фору айфону.

Пацани, ви як діти, чесне слово.

І так всім відомо наслідки подібного холівару. Йдіть краще покатайтеся... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так всім відомо наслідки подібного холівару. Йдіть краще покатайтеся... :)

Походу послухали поради :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Apple делает сам железо

ото отжог)))

фактическое признание, что коммуникаторы на андроиде всегда находятся в роли догоняющего. и дело не в маркетинге.

да ну. "убийца айфона" и прочі заголовкі пишуть журналюгі а не маркетологі самсунг. так шо це не аргумент.на сьогодняшній день андроід набагато зручніший, з більшими можливостями і кастомізацією ніж айос. це факт. а хто тепер доганяючій можна подивитись про статистиці)

для себе не бачу ЖОДНОЇ переваги топового iPhone 4S перед HTC Desire S (далеко не самого прогресивного і дорогого апарата на не самій новій версії Androin OS), і разом з тим бачу величезну кількість обмежень будь-якого iPhone перед будь-яким Android-базованим смартфоном. Так що, твоє ствердження більш ніж суперечливе

+1. я як дивлюсь на той мегоекран яблока і на їхню ось то розумію велику силу маркетолога Стіва. ясно шо на вкус і цвєт таваріщєй.... но всьо же)

P.S. 3 галактіка не дуже по дизайну понравилась, і пентайл смутив троха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що компанія огризків зробила 4,5" ну таким ергомічним.. таким ергомічним прямо як 3,5".. не відчувають ніякої різниці.

P.S зручно мені говорити з екраном 5,3", ніякого дискомфорту не відчуваю абсолютно.

Між тим вся оця гонитва за тонщиною переслідує тотальний вихід з ладу пристрою при більш менш серйозному випадку. І 700 дол на вітер, і Самсунг має новий заробіток.

Мені попадались нокії з битим склом сенсора(все працює),нтс так само,айфона жодного не приносили побитого екрана І звязано це в першу чергу з співідношенням довж,шир. та товщ. а також матеріалом середини корпуса.

В галаксі 2 при ударі накрилось скло сенсора,сам сенсор,екран,ну і плата перегнулась.

З 700 дол залишилось 30 дол в кращому випадку.

Допоки основна маса людей це зрозуміє-Самсунг накосить бабла..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З точки зору міцності не варто робити телефони таких розмірів тонші 10-12 мм. Та й не зручно користуватися отими SGS2 з їхніми 8,49 мм. Samsung Galaxy S чуть-чуть менший і майже на 1,5 мм товстіший мені зручніший в користуванні.

nd_, подивись уважно. У більшості не дисплеї биті, а лише сенсори. І навіть при таких розкладах ємнісни сенсор в більшості випадків продовжує працювати. Так що Nokian правий. Лише от на рахунок плати трохи перегнув :-) Системна плата захищена добре і в гарантійних апартах проблем з ними зафіксовано не було. Дисплеї, сенсори дійсно виходять з ладу. Чи є це суттєвим зарібком для Samsung? Не думаю, скоріше це збитки, бо як вже вище писалося, якщо видимих мех. пошкоджень немає, то в заміна виконується по гарантії, безкоштовно для клієнта. Samsung ж при цьому влітає десь на 200$. Пару штук вже по гарантії міняли, лише одна відмова в гарантійному обслуговуванні по SGS2 була. Інша справа, що багато таких телефонів ввезені контрабасом і на них не поширюється офіційна гарантія. Тоді це проблеми клієнта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой-вей, как все запущено :smile3: правильно говорил Гомер Симпсон, важно не ошибиться с выбором бога, иначе при каждой вашей молитве правильный бог будет только злее и злее sloltrt.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Між тим вся оця гонитва за тонщиною переслідує тотальний вихід з ладу пристрою при більш менш серйозному випадку. І 700 дол на вітер, і Самсунг має новий заробіток.

Мені попадались нокії з битим склом сенсора(все працює),нтс так само,айфона жодного не приносили побитого екрана І звязано це в першу чергу з співідношенням довж,шир. та товщ. а також матеріалом середини корпуса.

В галаксі 2 при ударі накрилось скло сенсора,сам сенсор,екран,ну і плата перегнулась.

З 700 дол залишилось 30 дол в кращому випадку.

Допоки основна маса людей це зрозуміє-Самсунг накосить бабла..

я звичайно не ремонтую телефони, і напевно вам краще знати, но ваші аргументи якісь мягко говоря "ніубідітєльни"))

1. Всі телефони про які ви говорите падали з одинкової висоти, на одинакове покриття? умови різні, телефони падали по різному)

2. В айфона говняне стіко яке дуже нестійке до пошкоджень, задня кришка - гівняний глянець, якій також стирається і крушиться. В гелексі С2 ж набагато крепший пластик, якій може не так гарно блистить на вітринах но лекший і міцніший.

- вот краш тест. при бажанні можна знайти ше з десяток аналогічних.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось там же і приклад вдалого ремонту.З Галаксі так не прокатить.

Тому айфон 2 2007 р.випуску сьогодні куплять за 1000грн, а самсунг U600,u900-тих же років за 300 грн в кращому випадку

Ще можу порадити спробувати просто поміняти в самсунгу просто потертий корпус.

Щоб стало зрозуміло, на який термін служби це розраховується.

post-8263-0-67588500-1336337613_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Silva, до дупи ті ролики. Інколи просто достатньо покласти SGS2 в кишеню і невдало сісти. Ззовні все ідеально, всередині також, а дисплей не працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Silva, до дупи ті ролики. Інколи просто достатньо покласти SGS2 в кишеню і невдало сісти. Ззовні все ідеально, всередині також, а дисплей не працює.

да не до дупи) реальний тест при одинакових умовах)

до дупи це "в ного знакомого LG карочэ такэ гавно глючіть ппц"

Інколи просто достатньо покласти SGS2 в кишеню і невдало сісти. Ззовні все ідеально, всередині також, а дисплей не працює.

не знаю як це треба класти чи як сідати, в мене ше такого не було.

Ось там же і приклад вдалого ремонту.З Галаксі так не прокатить.

де приклад вдалого ремонту?)) ви навели тільки якісь невідомі рендери, це не приклад какбе)

Ще можу порадити спробувати просто поміняти в самсунгу просто потертий корпус.

можу порадити поміняти в айфоні батарею)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оден андроїд-девайс не здобув і близько популярності айфона

а певно тому, що різноманітних девайсів на Андроїді -- незліченно більший вибір, ніж девайсів на iOS і кожен, хто перейде на сторону добра обере Android, може купити не те, що йому нав'язує покійний дядько в окулярах і чорній водолазці, а те, що особисто йому потрібно. Хочеш дисплей 3.2"? Отримай. Мало? Бери 3.7", 4.3", 5.3" чи навіть 7.7". Віддаєш пріоритет "довгограючому" телефону? Бери одноядерний проц 600-800 МГц і товстий корпус з ємкою батарейкою. Потрібна потужність і витонченість? Бери Tegra 3 з п'ятьма ядрами і тоненький корпус, правда не відходь далеко від розетки. Бюджет -- від 100 доларів до багатьох тисяч, на будь-який смак. Кольорів і формфакторів -- маса. А об'єднує їх одне -- зручний Android всередині.

Якщо вже мірятись піпіськами статистикою по-чесному, то коректніше порівняти загальну кількість девайсів на Android і на iOS, проданих за однаковий період часу. Якби в Apple випускали хоча б >50 моделей iPhone з різними характеристиками одночасно, або якби ліцензували iOS для інших виробників, то ще не відомо, окремо взята модель телефону з якою ОС була б популярніша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз тебе переконають тим, що епл більше бабок заробив :D

Від продажу саме телефонів? :);)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я от клікав на тему і думав, скільки раз тут уже згадали айфон.)

Я прочитав тут купу думок про айфон і буквально одну-дві про новий девайс.

Самі постійно намагаєтесь порівняти кожен новий апарат з айфоном, а потім кажете, що хтось вам щось нав’язує. Ага, приходить додому, стукає у двері і нав’язує.

Я не знаю, це комплекс неповноцінності, заздрість якась чи геніальна маркетингова політика? Чесно кажучи, вже дуже сильно замахало, що кожен фанатик свого відроїда чи ще там чогось з приводу і без намагається якось зачепити айфон і його користувачів. Складається враження, що айфонам надають перевагу розумні адекватні люди такі, як Шкодер, а відроїдам — якісь безмозглі фанатики, яким вживили думку про якусь міфічну свободу. Бляха, та користуйтесь хоч засохлою какашкою, чесно, мені геть насрать. Нащо кожного разу зачіпати айфон?

Ну користувався я вашим андроїдом. Яка свобода, які рамки? Точно ті ж самі граблі, тільки хєровий, некрасивий, кострубатий, глючний і неінтуїтивний графічний інтерфейс. Кожен вибирає те, що хоче. Не кажіть мені при кожній нагоді та без неї, чим ваше відроїдне чудо техніки краще за айфон і я не скажу, куди вам піти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul,

та не бери ти так близько до серця, їйбо

і тоє і другоє просто куски пластику, скла, і купа мікросхем.

а злості, як ніби хтось глибоко образив

це ж безкінечна холіварщина, аля amd - intel, radeon - nvidia

ета, make peace, not war

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно то так. Але я зайшов у тему реально для того, щоб почитати, що саме бордівці думають про новий апарат. І що я тут знайшов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yuraul отримує РО на три дні за образи в бік інших користувачів форуму, а топік я закриваю як такий, який себе вичерпав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

кстати, кто еще не в курсе про это - неужели действительно работает? ведь дыра же размером с галактику :smile3:

ps. под ссылкой линк на *2767*3855 (сброс к заводским настройкам). если не уверены в защищенности своего аппарата - не нажимаете ни в коем случае.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...