Перейти до змісту

Спільне замовлення радіодеталей

Coding

Чи потрібні мені радіодеталі?  

136 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть де можна купити чи замовити термозапобіжник 250в 10А 120-130° C, типу такого як на фото. Згорів у тепловентиляторі.

4483.jpg

• +1 1
  • Відповідей 533
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
  В 06.11.2014 в 21:42, Voronin10 сказав:
  В 04.11.2014 в 12:55, Voronin10 сказав:

замовлення оплачуюю в пятницю

якшо шо звертайтесь

Оформив, хто невстиг той запізнився

Дарма я в луганську замовляв, вних там жарко, кажуть нема світла, нічого незнаєм, нічого не продамо

отже переношу все на http://radiocom.vinnitsa.com/

Прошу вибачення за незручності завтра оформлю і оплачу надіюсь

Опубліковано
  В 10.11.2014 в 17:06, amadey777 сказав:

в радіомазі

є на t = 119 ±2°C, 10A, 250V і t = 130 ±3°C, 15A, 250V

який треба?

Мабуть краще підійде на 130°C, бо 120°C згорів без причини. А Ви будете там щось замовляти?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
  В 10.11.2014 в 17:27, amadey777 сказав:

в середу там буду міг би купити. а зустрітись зможу в п'ятницю.

Якщо не важко, то візьміть мені два таких, на 130°C.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Опубліковано
  Цитата

Дарма я в луганську замовляв, вних там жарко, кажуть нема світла, нічого незнаєм, нічого не продамо отже переношу все на http://radiocom.vinnitsa.com/ Прошу вибачення за незручності завтра оформлю і оплачу надіюсь

Ну тоді я відмовляюсь від свого замовлення! Там бачу ціни в 2-3 рази більші.

Та й в тому прайсі шукати щось - аж верне...

На сайті одні ціни - на сайті інші! Почекаю, може хтось з радіомага буде замовляти.

Опубліковано
  В 10.11.2014 в 17:47, Atmel сказав:
  Цитата

Дарма я в луганську замовляв, вних там жарко, кажуть нема світла, нічого незнаєм, нічого не продамо отже переношу все на http://radiocom.vinnitsa.com/ Прошу вибачення за незручності завтра оформлю і оплачу надіюсь

Ну тоді я відмовляюсь від свого замовлення! Там бачу ціни в 2-3 рази більші.

Та й в тому прайсі шукати щось - аж верне...

На сайті одні ціни - на сайті інші! Почекаю, може хтось з радіомага буде замовляти.

Вже теж плюнув, часу тільки море вбив,

як то кажуть сідаю на хвіст,

Опубліковано
  В 10.11.2014 в 19:42, Voronin10 сказав:
  В 10.11.2014 в 18:40, Voronin10 сказав:

Вже теж плюнув, часу тільки море вбив,

як то кажуть сідаю на хвіст,

відбій, затарився на http://radiomarket.lg.ua/

два раза на тіж граблі

якщо можна візьміть мене до компанії

Опубліковано
  В 10.11.2014 в 16:44, nickel сказав:

Підкажіть де можна купити чи замовити термозапобіжник 250в 10А 120-130° C, типу такого як на фото. Згорів у тепловентиляторі.

4483.jpg

Я купляв тут:

map6.gif

Опубліковано

Принесли комп подивитись чому не вмикається, проблему знайшов швидко - вздуті кондюки по всім лініям. Власне питання, де у нас в місті можна купити норм кондюки для бж, номінали:

1000 мкФ 10В,1000/16,2200/16.

Опубліковано
  В 12.11.2014 в 17:29, HWman сказав:

Принесли комп подивитись чому не вмикається, проблему знайшов швидко - вздуті кондюки по всім лініям. Власне питання, де у нас в місті можна купити норм кондюки для бж, номінали:

1000 мкФ 10В,1000/16,2200/16.

Варшавка, знаєш де брати стоять?

але ціни певно вже кусаються

Опубліковано

Планую купити на AliExpress ось такий step-down DC-DC перетворювач з 4.75...23В на фіксовану напругу 3,3В. 3 А. Побудований на мікросхемі MP1583. При бажанні, підбором резисторів, можна змінювати вихідну напругу (діапазон приблизно 1,2...21В). Якщо ще хтось хоче купити собі - пишіть в ЛС, домовимось. Умови: відсотків не беру - платите ціну вказану на сайті, вартість доставки ділимо на всіх, розрахунок в гривнях по курсу в приватбанку на день купівлі. Замовлення планую робити десь на наступному тижні. Детальніше про модуль можна прочитати тут.

Опубліковано

У нас на форумі DarkCraft продає ось такі перетворювачі:

DC-DC-500x500.jpg

Налаштовується вихідна напруга в діапазоні від 1.2 В до (напруга живлення - 3 В), кожен тягне по 1-1.5 А на вихід в середньому, купити 2-3 таких і запаралелити і вуаля...

А можна купити сотню і отримати 3.3 В 150 А :_07:

Опубліковано
  Цитата

Детальніше про модуль можна прочитати тут.

Прочитав, цікавий девайс :ok2: . Але який сенс мені скидатись на доставку задля однієї платки?

Опубліковано
  В 16.11.2014 в 14:51, HWman сказав:
  Цитата

Прочитав, цікавий девайс :ok2: . Але який сенс мені скидатись на доставку задля однієї платки?

якщо людина думала б, замовляла б на 3 зелених дорожче тут, і продавала бордівцям з манюсьонькою накруточкою

для тих хто шарить в алі --- з китайцями можна домовитись :_08:

Опубліковано

Вийшло не гарно. Хитрий китаєць, поки я думав, поміняв ціну з $0,42 на $1.16 за штуку, що дуже суттєво при покупці 20 - 30 шт. Основні переваги вказаного переторювача: ціна, габарити, потужність. З ціною зараз скрутно, буду шукати дешевше

В 16.11.2014 в 16:04, Voronin10 сказав:
  Цитата

якщо людина думала б, замовляла б на 3 зелених дорожче тут, і продавала бордівцям з манюсьонькою накруточкою

Я не ставив собі за мету заробити, просто хотів купити собі десяток для експериментів і шукав однодумців, щоб доставка вийшла дешевше. Зараз вже не дуже актуально бо ціна зросла і поки що дешевше знайти не можу.... Я нікого не заставляю купувати і не рекламую товар.

Опубліковано
  В 16.11.2014 в 16:20, Sant сказав:

Вийшло не гарно. Хитрий китаєць, поки я думав, поміняв ціну з $0,42 на $1.16 за штуку, що дуже суттєво при покупці 20 - 30 шт. Основні переваги вказаного переторювача: ціна, габарити, потужність. З ціною зараз скрутно, буду шукати дешевше

В 16.11.2014 в 16:04, Voronin10 сказав:
  Цитата

Я не ставив собі за мету заробити, просто хотів купити собі десяток для експериментів і шукав однодумців, щоб доставка вийшла дешевше. Зараз вже не дуже актуально бо ціна зросла і поки що дешевше знайти не можу.... Я нікого не заставляю купувати і не рекламую товар.

яж кажу, якшо шариш в алі то з китайцями можна домовитись, подивись на ютубів пару відео про скидки на алі

Опубліковано

Для того щоб китайці знизили ціну, треба зацікавити їх кількістю, замовити хоча б 100 штук. А за необхідних мені 10 шт сумніваюсь, що захочуть торгуватись... Найшов тут, хоч дорожче, але всеодно непогано. Якщо назбирається декілька людей і більше замовлення можна буде і поторгуватись з китайцями.

Опубліковано (змінено)
  В 16.11.2014 в 16:29, Sant сказав:

Для того щоб китайці знизили ціну, треба зацікавити їх кількістю, замовити хоча б 100 штук. А за необхідних мені 10 шт сумніваюсь, що захочуть торгуватись... Найшов тут, хоч дорожче, але всеодно непогано. Якщо назбирається декілька людей і більше замовлення можна буде і поторгуватись з китайцями.

перш ніж аргументувати свої припущення сходи на ютуб і подивись шо і до чого

Змінено користувачем Voronin10
Опубліковано

В принципі так, знижку можна отримати. Якщо написати продавцю по першому посиланню і сказати, що мол ви продавали дешевше зробіть і мені знижку. Це певно найкращий метод з того, що я побачив на ютубі. Ну можливо, ще долар знижки випросити посилаючись на те що візму більшу партію чи стану постійним клієнтом, але основною сумою залишається вартість доставки, а не вартість перетворювача.

Опубліковано

хтось тут замовляв? http://www.radiomagazin.mk.ua/tools/meters

хочу взяти терморегулятор (12В)

XH-W1209 або з динаміком на ARM XH-W1301

чи можна десь ще придбати аналоги?

9426.jpg

9424_1.jpg

• 4 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...