Jump to content

Кушаете ли Вы за компьютером?

HWman

55 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Перед ремонтом тільки за компом і їла.

Після ремонту викинула комп, купила два нотіка і тепер кожен з своїм ходить їсти на кухню))))гггггг

Posted

За компом не зручно, тим більше якщо щось гуглити ... якщо фільм дививтись друге діло, але на це є телік, так шо більше їм за ТВ:)

Posted
... якщо фільм дививтись друге діло

А мене якраз процес трапези відволікає від фільму, якщо хороше кіно і хочу проникнутись атмосферою то ніколи не їм... навіть навушники взягаю для максимального "занурення" і так постійно.

А тєлік - за милу душу куфаю, особливо коли реклами :_07:

Posted

А мене якраз процес трапези відволікає від фільму, якщо хороше кіно і хочу проникнутись атмосферою то ніколи не їм... навіть навушники взягаю для максимального "занурення" і так постійно.

А тєлік - за милу душу куфаю, особливо коли реклами :_07:

от iзза цiеi дибiльноi реклами й не iм на кухнi, бо тiльки наклацаеш по телику щось цiкаве, тут бац i реклама, то поки закiнчится реклама то вже й поiв, а iсти пiд рекламу, всерiвно як пiд документальний фiльм про концтабори, шматок в горло не лiзе, а далi клацати, то вже й iжа захолола

Posted

ну... как вам сказать... смотря что кушать... одно дело печенюшку с чаем, и другое дело полноценный стол. какой там комп уместен? одно извращение, что над столом, что над мышкой и клавой.

имхо

Posted

інколи за ноутом і "кушаю" але це так легенько (без першого, другого і компот..) :_08: а взагалі кому як зручно, рахую...

Posted

Можу за компом тільки пиво пити, і то дуже рідко. А їсть наша сім'я завжди на кухні, таке правило.

Posted

Раніше було діло, але як купив собі клаву "по-дороже" то максимум чай, кава :)

Posted

Вже була така тема. перетворилася на Холівар.

По темі- ні. Не кушаю. Пиво можу пити (вдома) на роботі чай/кава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...