Перейти до змісту

Незвичайна спроба крадіжки авто м.Луцьк

DMK

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ще рекомендують закинути десь в багажник чи кудись подалі мобілку з батареєю, яка тримає хоча б тиждень.

Відповідно з мінусів заряджати треба і можуть використовувати глушилку, але якщо по гарячих слідах то можна знайти.

Опубліковано

таж фігня, зайомий інколи возить по роботі гроші нал, тиждень тому зайшов в приміщення, пікнув пейджер, відкрита машина, поки вибіг не має папки в машині, яку добрі люди потім найшли в канаві і повернули, думали там гроші. В більшості випадків ці люди знають хто возить щось цінне.

з власного досвіду можу порадити

1) яка б не була сігналка, не підключайте до ЦЗ. Закрили ключем, поставили на охорону, тоді потрібно тупо ламати замок щоб відкрити машину, правда жигуліст виграє максимум 30сек )) а от іноамарку треба повозитись

2) якщо ваша сигналка працює на коді Кейлог і його модифікаціях, от краще зразу закривайте ключем, а то виходить що всі бажаючі можуть в інтернеті купити пульт до відкриття вашої машини ))

3) нові Шеріфи і.т.д з кодом CFF здається поки що так просто не грабляться, це з дорожчих з пейждером, а з простіших, сигналка виробництва якогось Харьківського заводу електроніки яка працює на коді придуманому місцевим інженером фіг коли попаде в спискі кодів кейграберів. Зараз багато сигналок є Рус, Укр виробницва на своїх кодах, є навіть з пейджерами

це все щоб не відкрили машину, щоб не угнали зовсім інше питання

з приводу дітей в машині, були навіть випадки коли літом діти задихались в машині, вибачте, але вам може стати погано в магазині і попадете в лікарню, а дитину в тонованій машині не побачать. Навчіть хоч відкривати машину зсередини, навіть коли вона на охороні дитину

Опубліковано

порада заховати в машині мобілку -- цілком дієва. Особливо якщо її десь всередині підключити до зарядки, поставити на беззвучний режим і налаштувати на автовідповідь при вхідних дзвінках. Тоді міліція може знайти машину разом з мобілкою, подзвонивши на неї і прослідкувавши її місцезнаходження через операторські послуги (мобілки так знаходять). А ще краще -- використати якийсь недорогий смарт на Symbian, для яких є програми, що надсилають на заздалегідь зазначений номер свої координати по GPS, якщо самі отримують СМС певного змісту. А смарти HTC на Android (навіть самий дешевий HTC Explorer) взагалі можна з будь-якого комп'ютера прослідковувати через інтернет, в них є така функція, так само як будь-який телефон, зареєстрований в Google Latitude можна знайти на Google Maps. Головне в цьому випадку заховати телефон так, щоб сигнал GPS не екранувався металевими поверхнями авто, наприклад десь за сидінням під заднім склом і не забувати поповнювати рахунок.

Опубліковано

мультилок - класна штука.. але проти викрадення авто.

якщо хочете зберегти речі в салоні - потрібно ставити сигналку з діалоговим кодом - зараз таких багато є.

коди цих сигналок сканерами не читаються (поки що)

наведіть приклад такої сігі, і наскількі я знаю ділоговий код це той самий плаваючий( пароль свій-чужий герерується при постановці, а потім використовується для відкривання, при слідуючій постановці нова комбінавція).

Колись виробники намагались зробити сігі з повноцінним діалоговим кодом ( це коли сігі увесь час опитує брелок і навпаки) так там батареї менш як на тиждень хватало!!!!!!!!!!!!!!!!

Код грабер зчитує код у момент постановкі сігі на охорону - зберігає, у відповідності з базою підшукує алгоритм і генерує сигнал відкрити, вони зазвичай мають невеликий радіус дії!! , тобто має насторожити присутність поряд машини з людьми, а підозрілих дядьків. Дуже зловмисникам полегшує життя наклейка на склі з виробником сіг :D

P.S. Майже всі виробники використовують звичайний плаваючий(пригаючий) код, просто з різними алгоритмами шифрування , а ті назви у кожного виробника - маркетинг ;)

пандора чув про таку?

Опубліковано

Ця кнопка "Валєт" називається.Є в кожній сигналці.Ставиться на розрив запалення.Є місця,куди "сигнальщикі" майже завжди туди ставлять.

кнопка валет не розривае,а розрахована для аварійного зняття з охорони,стандартно ,по бажанню власника програмуеться кодове зняття,код може бути з 2або3 цифр

порада заховати в машині мобілку -- цілком дієва. Особливо якщо її десь всередині підключити до зарядки, поставити на беззвучний режим і налаштувати на автовідповідь при вхідних дзвінках. Тоді міліція може знайти машину разом з мобілкою, подзвонивши на неї і прослідкувавши її місцезнаходження через операторські послуги (мобілки так знаходять). А ще краще -- використати якийсь недорогий смарт на Symbian, для яких є програми, що надсилають на заздалегідь зазначений номер свої координати по GPS, якщо самі отримують СМС певного змісту. А смарти HTC на Android (навіть самий дешевий HTC Explorer) взагалі можна з будь-якого комп'ютера прослідковувати через інтернет, в них є така функція, так само як будь-який телефон, зареєстрований в Google Latitude можна знайти на Google Maps. Головне в цьому випадку заховати телефон так, щоб сигнал GPS не екранувався металевими поверхнями авто, наприклад десь за сидінням під заднім склом і не забувати поповнювати рахунок.

сигнал gps курить в любому металевому ,або залізобетонному гаражі

Опубліковано

пандора чув про таку?

Чув і навіть встановлював такі, щоб ви знали - там звичайний плаваючий код

навіщо видумувати велосипед ? Для того, як описувалось раніше, є спеціалізовані GSM сигналізації(з зовнішніми антенами) . Імхо де гарантія що ваш ХТЦ у самий відповідний момент не підвисне, чи не вирубиться?

P.S. Коди дорогих сіг у першу чергу попадають в код грабери!

Опубліковано

кнопка валет не розривае,а розрахована для аварійного зняття з охорони,стандартно ,по бажанню власника програмуеться кодове зняття,код може бути з 2або3 цифр

Аще вона служить для програмувння ф-цій системи

Опубліковано

Видно кто-то сделал/купил себе брелок специальный....

Недавно на привокзалке... отошли на 10 минут, пришли сели в машину... начали ехать и тут нежданчик... барсетка лежит на капоте... барсетка без денег, но с документами...

спасибо хоть что доки оставили ))

Опубліковано

Читаю тему і дивуюсь: скільки разів казано-переказано про незалишання речей в машині і поки сам на граблі не наступиш - не дійде....

Опубліковано

Попытка подбора кода, с которым работает система Pandect DX, займет 30 млрд лет при использовании процессора Pentium 4 с частотой 3 ГГц. А время на ожидание ответа 0,5 микросекунды

Опубліковано

Наївні, ви думаєте що машина відкривається за допомогою фургона з компютерами( хоча і такі варіанти є, хоча це прерогатива сєкачів), тоді ви фільмів амер. передивились.

купують китайці цю сігу,розбирають,випаюють проц який містить у собі алгоритм шифрування, зчитують алгоритм, вбивають отриманий алгоритм у грабер,продають грабер на Неньку Україну.....

Опубліковано

мобілка в багажнику допоможе тільки якщо у вас є вихід на оператора який скаже в зоні дії якої вишкі зареєстрований апарат в даний момент часу, або у вас є знайомі в органах, які змусять оперативно дати таку інформацію оператора. Простого смертного пошлють і там і там. Врахуйте що точність буде +- декілька км. Якщо використовувати ХТС з пошуком по ЖПС то вже краще ставити сігналку з ЖПС, але не факт що поки машина буде їхати в ній включать глушилку будьчого в радіусі пару км, що жоден сигнал не проскочить, варіанти сканер пальця, чи сетчатки ока може призвести що ваша машина з вашим органом необхідним для доступу у вигляді брелка буде кататись на ключах поки ту сігналку не знімуть. Як варіант каско в нормальній страховій, але це десь 10тис грн в рік для нової машини за 25тис уо.

Опубліковано

даю дієву пораду.

Герконовий ключ.

В ланцюг живлення бензонасоса вставляється герконовий контакт, який виводиться в салоні автомобіля в зручному для водія місці (під обшивку, в дверцятах, в бардачок, на підлозі і т.д.). Машина може їхати тільки тоді, коли в зоні геркона лежить кусочок магніта, який може кріпитися будь-чим (ліпучкою, скочем, жвачкою, пластиліном) чи просто може лежати у конкретному місці. Коли водій виходить з машини, то "льогкім движенієм рукі" зіштовхує магнітик з свого "гнізда" і спокійно йде собі з машини. Сигналку вмикає додатково. В разі відкриття машини зловмисником і спробі відїхати, машина проїде 20 метрів і заглохне...

якщо магнітик загубився, нема проблем вивести перемичку на панель запобіжників, або в багажнику до кузова приліпити запасний...

Опубліковано

Тепер розкажу власний гіркий досвід, але для початку відступ: блокувааня проти угону авто має бути виконане так щоб нестворювати аварійну ситуацію на дорозі, неспроста сігі підключається до поворотників - це не лише для показу спрацювання онної, увімкнена аварійка - якась поломка у авто.

А тепер історія: декілька років назад один знайомий придбав А6 і дуже переймався за її безпеку( старішу Audi можна завести за допомогою звичайної діагностики і нового чистого ключа), але і грошей на імо чи нормальну сігу було йому шкода. От і каже постав мені секретку на магніті, але таку - коли я магніт прибераю- вона глохне( бо можливий варіант- сів в машину підніс-забрав магніт і заводиш, і так кожна нова заводка)Сказано - зроблено, геркон розміщений в кармані під попільничкою , в портмане вставлений плоский ніодим - все працює. Але от колись захтілось йому на трасі зробити обгон і непростий а 2йни1. При спрацюванні кікдауна - від значного прискорення - портмане в районі задніх сидінь, машине глохне перед закінченням маневру. Ітог - кювет, рихтовочні роботи, добре що були прстебнуті+ подушки. Ну і мої слова - а я попереджав відразу. Так що нерадьте те в чому неорієнуєтесь, а то бачу тут всі начитані, а практики 0

Опубліковано
Наївні, ви думаєте що машина відкривається за допомогою фургона з компютерами( хоча і такі варіанти є, хоча це прерогатива сєкачів), тоді ви фільмів амер. передивились.

купують китайці цю сігу,розбирають,випаюють проц який містить у собі алгоритм шифрування, зчитують алгоритм, вбивають отриманий алгоритм у грабер,продають грабер на Неньку Україну.....

http://www.winauto.i...blei-a-215.html вскриеш поділишся

А тепер історія...

неправильно зібрана схема

Опубліковано

поддерживаю. раз уж такой крутой электронщик, то мог бы и простенький таймер собрать с задержкой отключения на 30-60 секунд. я бы на месте водителя за такую работу "на отъ%бись" заставил рихтовать машину.

Опубліковано

http://www.winauto.i...blei-a-215.html вскриеш поділишся

-По переше я встановлюю, а не взломую!!!!, подруге взламай і получи цікавість до своєї персони з внутрішніх органів як бонус!! я ВАМ доступно і спрощено пояснив етапи попадання ключа в код грабер, ЛАМАТИ ТАМ НІЧОГО НЕТРЕБА

-Схема була зібрана відповідно до побажань клієнта! Опишіть будь ласка що мені варто було зробити у ній не так?

Опубліковано

даю дієву пораду.

Герконовий ключ.

з власної практики ,про 0 практики вказуе твоя приблуда!!

Опубліковано

поддерживаю. раз уж такой крутой электронщик, то мог бы и простенький таймер собрать с задержкой отключения на 30-60 секунд. я бы на месте водителя за такую работу "на отъ%бись" заставил рихтовать машину.

ви не уважно прочитали

От і каже постав мені секретку на магніті, але таку - коли я магніт прибераю- вона глохне( бо можливий варіант- сів в машину підніс-забрав магніт і заводиш, і так кожна нова заводка)

це побажання клієнта щоб глохла відразу, хоча так як я зробив блокування через реле бензонасосу, то і вона ще робила декілька секунд опісля забирання магніту. А власника про небезпеку цього було попереджено

P.S. Будь ласка уважно читайте повідомлення перед тим як щось писати !!!! І крутим я себе неназивав, але маю звичку диспутувати лише про те в чому орієнтуюсь!

Опубліковано

-По переше я встановлюю, а не взломую!!!!, подруге взламай і получи цікавість до своєї персони з внутрішніх органів як бонус!! я ВАМ доступно і спрощено пояснив етапи попадання ключа в код грабер, ЛАМАТИ ТАМ НІЧОГО НЕТРЕБА

-Схема була зібрана відповідно до побажань клієнта! Опишіть будь ласка що мені варто було зробити у ній не так?

кліент не спеціаліст а кліент важливо переконати про наслідки

Опубліковано

кліент не спеціаліст а кліент важливо переконати про наслідки

1 Ви так і несказали в чому невірна моя схема?!

2 Клієнта було проінформовано про можливі наслідкі, але їхню серйозність він зрозумів лише опісля дтп, на нову його CX7 я вже ставив BlackBug i Challenger з турбо таймером, 2 рокі- політ нормальний

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...