Перейти до змісту

скарга від сусідів

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Суть питання.

Я між моїм поверхом і нижнім(там де немає мусоропроводу) змурував кладовочку.(ставити дитяче придане-ровери,санчата,каляску)Сусідка з нижнього підняла хай.Я запропонував їй користуватись 50 на 50.Вона сказала,що їй не треба.Але підняла на вуха інших "своїх" сусідівМою пропозицію користуватись спільно вони також відхилили,але й мені сказали не дадуть користуватись. Більше 10 років нікому та ніша не була потрібна.Та й зараз вона ні кому не потрібна,але як сказав один з сусідів-це справа принципу(якого не зрозуміло).Голова ОСББ сказав,що сусіди накатали на мене скаргу в мерію.

Питання чим мені це може вилізти і як відбитись?

ЗІ: в будинку повно таких кладовок і "предбанніків".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так проявляється наша справжня українська натура : -сам не гам і комусь не дам! а ще з євреїв сміємося........ :0158:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в шоці...от це маразм людей :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо у вас ОСББ, то при чому тут мерія? Голова ОСББ що каже?

Головне не зберігати там легкогорючі блаблабла....

Хай пишуть. Можуть хіба сірники в замок вставляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то справа *жаби* , а не принципу, сам не гам та й комусь не дам. По сутi питання нiчого сказати не можу, але спiвчуваю. З власного досвiду можу сказати, що наприклад не так давно сусiдка на вулицi !!! нагримала на сусiда, за те що той курить й дим (за 5 метрiв) дме на неi. Все б то нiчого й правильно нiби б було, якби ii чоловiк й дiти не дозволяли собi палити в себе вдома на кухнi. От такий укрiнський *доброзичливий* менталiтет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото да! ото деградує народ, маразм крепчает з кожним днем!

Ото завдячуйте советскому пролетаріату якій нуждався в житлі і придумали такий спосіб проживання, як проживання в вуликах а саме хрущовкі, гуртожиткі, комуналкі, пятийташки, девятийташки, і далі будують таке ! Як то кажуть в тесноте да не в обіді, але явно в тісноті но без ума!

Тепер я ще раз переконався в перевагах того що я живу на своїй землі а не на поверсі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мне не нравятся всякие будки и замуровки

и уродско выглядит и свет закрывает

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в будинку повно таких кладовок і "предбанніків"

Згадуйте, що сусідам поганого наробили))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

достатньо трiшки краще вiд сусiдiв жити в моральному й матерiальному планi, це вже для них погано. Наш народ не вмiе радуватись за когось, в кращому випадку вмiе лише спiвчувати, та й то чим далi тим рiдше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мне не нравятся всякие будки и замуровки

и уродско выглядит и свет закрывает

тоже не нравятся,но там ниша,свет и сушилку не закрывает.Делал из пенобетона на клею,ни капли раствора не капнуло.Еще пока не штукатурил-жду че там заварится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

достатньо трiшки краще вiд сусiдiв жити в моральному й матерiальному планi, це вже для них погано

Та згоден, але у всіх стоять "кладовки" й лише одному сусіду не можна?

Якось дивно...

Еще пока не штукатурил-жду че там заварится.

Та ні чого там не завариться. Інакше доведеться всі кладовки розбирати.

Думаю вашій кладовці нічого не загрожує))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в будинку повно таких кладовок і "предбанніків"

Ща попробую:

Да ,той соседке ,которая шум подняла жена постоянно даетвала консультации по некоторым визовым ньюансам,которые ей помогли(насколько я знаю).

Второму соседу во дворе внучку на качелях катал(она не умела сама)

С третьим просто мило беседовали.Он живет подо мной и я не разрешаюал дочке прыгать с дивана на пол и бить мячем в пол.(-Доця не хочеш на скакалці навчитись пригати? -Ура!! Хочу!!!)

Я так понял это все было очень плохо.

Еще пока не штукатурил-жду че там заварится.

Та ні чого там не завариться. Інакше доведеться всі кладовки розбирати.

Думаю вашій кладовці нічого не загрожує))

Шось там вони хіхікали стосовно СЕС і пожежників.

Я просто не в курсах тому й питаю поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співчуваю :) Їх ще може клеманути і самі рушити новобудову підуть. Але самі неспішіть робити активні рухи. Як правильно сказав хтось з товариства вище, якщо не можна то всім, а не одному вибірково. Хай весь підїзд впорядковують. Удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я вже казав: не зберігай там горючі, вонючі та інші отруйні матеріали, і, імхо ні сес, ні мнс, ні техногенбезпека нічо не зроблять. Імхо, будуть вони кивати на голову осбб - якщо він не проти, то пошумлять-подуються і так і лишиться. Через сусідське "нехочу" втисни хоча б одному з "протестантів" ключика від кладовки і всьо буде добре ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також тільки співчуваю (так як і сам мав можна сказати подібну біду, але ... пока тьху, тьху здається минулося) і бажаю вам удачі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суть питання.

Я між моїм поверхом і нижнім

Якщо рахувати по сушках, то Вашому поверху належить площадка на півповерха вище Вашої квартири, а Ви збудували на півповерха нижче.... Та площадка, типу, належить отій крикливій і іже с нею....

Розкажу як було в нас...

Нашому будинку років 25, квартиру маємо в ньому років зо 4 (мо' 5). Площадка на півповерха вище нашої квартири нікому не була потрібна увесь той час. А загальна сушка перетворилась на сміттєзвалище з використаними шприцами і засобами жіночої гігієни. Рік-півтора квартиру ми здавали. Два з половиною роки тому ми вселились. Довго придивлялись до тієї сушки, ніші, чекали, чи ніхто на неї не позариться. Не позарились...

Минулої осені ми прибрали сушку, щоб було чисто. А на поверсі збудували кладовочку, але перед тим я ще ходила по сусідах і питала чи вони не проти того. На всяк випадок. Стався прикол. Одні сусіди були не проти бо за пару днів виявилось, що квартиру вони продали, а от сім'я молода, що вселилась, теж на те місце зарилась (квартиру вони вибирали ДО того як ми кладовочку змурували) і їх згоди в мене не було... Спершу та сім'я намагалась захопити собі місце під кладовочку пару поверхами нижче, але там здійняли сусіди такий крик, що ховайся. І навіть ту кладовку з блоків намагалися розвалити, то сусіди кинули то діло (правда їм потім компенсували вартість матеріалів і тепер нею користуються мешканці того поверху).

В кінці кінців сусіди лишились без кладовки (хоча в них три кімнати і є де розвернутись, а в нас одна)...

І на поверхах таких кладовок повно і ніхто до них діла не має (ані ЖЕК, ані СЕС). До чого взагалі там СЕС? Ви ж там не фастфуд відкриватимете? А чого Ви не зробили кладовки на півповерха вище? Будинок панельний? де двері від сушки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю проблема в тому, що ти заліз не на свою "територію". Наша "територія" між третім та четвертим поверхом, але там мусоропровід. А це "територія" другого поверху. Якось так заведено по будинку - сушка між поверхами вище. Чому до цього часу ніхто з другого поверху там не зробив кладовку мені не зрозуміло, а тепер їх просто душить жаба і вони з цим не можуть змиритись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим може загрожувати: після скарги сусідів можуть прийти: управління архітектури, пожежнагляд, СЕС (відповідність забудови до чинних санітарних умов). Можуть накласти адмінштраф (суму не пам'ятаю, гляньте в кодексі про адмінпорушення України) і зобов'язати усунути порушення (самовільне будівництво). Крім того, постане питання: чи це самовільне будівництво не несе небезпеки для конструктиву під'їзду/будинку та ін.жителям і, в зв'язку з цим, чи не порушив забудовник чинного ККУ щодо самовільного будівництва (без спецекспертизи не обійтись). У випадку, якщо ТС не усуне порушення, то тільки в судовому порядку. Суд, у випадку виявлених невідповідностей ДБН та порушень прав ін.жителів, може зобов'язати знести самовільне будівництво власними силами забудовника. Якщо ні (добровільно рішення суду не виконав) - то ДВС відкриває виконавче провадження і всі витрати по веденню виконавчого провадження покладаються на боржника (читай у даному випадку: забудовника).

Ось приблизний розвиток подій згідно чинного законодавства України виходячи зі слів ТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ,той соседке ,которая шум подняла жена постоянно даетвала консультации по некоторым визовым ньюансам,которые ей помогли(насколько я знаю). Второму соседу во дворе внучку на качелях катал(она не умела сама) С третьим просто мило беседовали.Он живет подо мной и я не разрешаюал дочке прыгать с дивана на пол и бить мячем в пол.(-Доця не хочеш на скакалці навчитись пригати? -Ура!! Хочу!!!)

Благими намерениями вымощена дорога в ад))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, забув сказати: такий розвиток подій можливий, якщо ТС не доведе в судовому порядку свою правоту. Якщо ж доведе, то "болт з прибором" на усіх сусідв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, забув сказати: такий розвиток подій можливий, якщо ТС не доведе в судовому порядку свою правоту. Якщо ж доведе, то "болт з прибором" на усіх сусідв.

Суд буде розглядати справу по ОСББ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анекдот в тему:

Помер чоловік, потрапив у пекло і побачив, що біля одного казанка скупчилися усі чорти, а біля іншого - нікого нема. Він і питає у крайнього чорта: "А чому тут усі зібралися, а біля того казанка нікого нема?"

-"Так тут жиди, як один вилізе, й інших витягне, а там українці, як тільки один почне з казана вилазити, то його решта знову назад тягне"

Живемо по принципу: "І сам не гам, і іншому не дам"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СЕС точно проходить повз, а пожежники...ну хіба, як писали вище, будете зберігати легкозаймисті речі, або ваша кладовка заважає доступу до гідранту чи попежного виходу, в інших випадках також проходять повз.

Та й в таких питаннях дозволи вирішуються за пару гривень. Щось мені підказує, що "обламаються" ваші сусіди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анекдот в тему:

Помер чоловік,

кстати,

а если кто умрёт, то кладовочка не будет мешать развернуться при выносе тела?

или даже не умрёт, а заболеет сильно и придётся на носилках в скорую сносить.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суд буде розглядати справу по ОСББ?
Позивачем може виступити або ОССББ, або хтось з сусідів.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...