Перейти до змісту

Вивчу попит на сайт "відкладених покупок"

MACCEN

Сайт "відкладених покупок"  

59 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Наприклад:

1. Є сайт де є різноманітний товар - одежа, та взуття

2. Людина обирає будь який товар з каталогу, проплачує його

3. Товар поставляється на протязі 2-3 тижнів.

4. Якщо товару нема, гроші повертаються у повному обсязі +3% за "моральні збиткі"

Питання:

Ви готові чекати свою покупку 2-3 тижні?

Претензії що-до якості продукції не приймаються - це все перепродаж з сайтів, які до нас не шлють товар в Україну.

Цікавить думка форумчан!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь

Залежить від того, яка группа товарів. Якщо одяг/взуття - як будете вирішувати питання з поверняннми, якщо товар не підійшов? Да, можна написати малими буквами, що поверненню не підлягає, купляєте на свій страх і ризик, але із-за цього кількість замовлень буде менша в рази, на відміну від того, якби такого повідомлення не було. Плюс завжди знайдуться такі, хто це повідомлення не побачать, а це потім грозить кучою гемороя у вигляді судів і можливо буде аналогічна "реклама" в інторнетах про Ваш магазин, відбілити репутацію буде важко потім. У Вас саме ця группа товарів і буде. Якщо ж інша, де процент повернення мінімальний - то такий магазин має право на життя на прибуток вже досить реальний. Тільки от знайти нішу, де відсоток повернення мінімальний - це вже інше питання. З одягом і взуттям буде дуже важко у цьому плані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за відповідь... буду думати, є ще одна ніша з мінімальними поверненнями, мене просто цікавить чи люди готові платити на перед і чекати пару тижнів товар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо товару нема, гроші повертаються у повному обсязі +3% за "моральні збиткі"

З такими умовами можна й зачекати, але (!!!) де гарантії, що то реальні умови?

Не маю нічого проти вас особисто, але то життя й моє питання правомірне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та, я так розумію на "чесному слові" гроші і беруться і "повертаються".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2-3 тижня, поки приїде з китаю? хороший бізнес, звісно.

ні, не готовий чекати. аби був би готовий-замовив би сам напряму, а не в шарашкіній конторі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий "бізнес" вже давно процвітає на Аукро (чи просто існує).

До речі, ніхто випадково не знає сайту, де можна купувати напряму з Китаю? Тобто не просто Китайський інтернет-магазин, а саме з доставкою до нас, і, головне, щоб товар можна було купувати поштучно, а не партіями...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2-3 тижня, поки приїде з китаю? хороший бізнес, звісно.

ні, не готовий чекати. аби був би готовий-замовив би сам напряму, а не в шарашкіній конторі.

Чому зразу з Китаю? Повірте, в Європі також є багато магазинів з якісними товарами за доступними цінами. Про те, що контора "шарашкіна" можна судити тільки тоді коли вона почне існувати і когось "кине". Та і гроші можна вносити на картку - чек буде підтвердженням.

Замовляти напряму - не зі всіх магазинів можливо - деякі з них не доставляють до нас, на деяких неможливо розрахуватись нашими картками, а навіть якщо можна - то вартість доставки така, що "мама, караул!!!"

Такий бізнес "процвітає" вже давно. Сам особисто практично всі речі купую через інтернет посередників(і передоплата 100% і,тьфу-тьфу, не кинули ше). Навіть з їхнім відсотком ціни дешевші, ніж на ринку, а якість навіть не порівнюється. Якщо група товарів одяг - проблема тільки одна - як бути з браком та розмірами? Ну з розмірами - ще так-сяк - продати сусідові, товаришу і т.д., а от брак - назад відправляти - економічно недоцільно. А приходять іноді дуже цікаві речі - наприклад 2 правих кросовка чи правий одного розміру, а лівий іншого, або коли на упаковці з курткою - один розмір, а сама куртка зовсім іншого, чи коли в запаяній упаковці з новим светром - на самому светрі дирка 3-4 см прямо посередині.

Знайшовши нішу, навіть з мінімальним відсотком повернень - питання браку нікуди не зникне - просто буде рідше зустрічатись. І завжди будуть як задоволені, так і незадоволені люди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

па мойму аби споживач чекав пару тижнів, ніхто на планеті не тримав би склад.

навіть виробництва, не те що магазини :)

Взуття Тімберленд тру (не той фейк що льється Китаю) треба чекати більше двох тижнів. І нічого, замовляють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

платять зразу і два тижні чекають? американці?

Українці))) Платять зразу - або 100 або 50 % і чекають. Ті, кому терміново - йдуть в магазини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за конструктивні відповіді, буде сайт взуття, все з європи, дирявого точно не буде, тому що купуватись буде безпосередньо в магазині, ціни будуть цікаві я думаю, доставка планується раз на тидень, хто як встигне замовити.

Взуття дитяче, та доросле.

От по цінам не знаю, фірмові Adidas, Nike, Puma, та інше буде від 400-700 грн вже в Луцьку - це не сток, тому що сток, це звичайно класно, але весь товар має строк придатності, тому сток купувати теж терба вміти.

Ціна на дитяче взуття від 40 до 250 грн, там марок буде більше.

Дякую, але бачу люди в основному не хочуть чекати товар :(

PS: На рухунок "кидалова" то я не "кидаю" тому що не з таких я людей, хто мене знає підтвердить це! Тому на рахунок довіри то тут сумніватись нема чого це точно, я на форумі з 2005 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтвердження - досі процвітаюча "варшавка" хто туди за чим ходить?

ти яйця на паску теж на і-беї купуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти яйця на паску теж на і-беї купуєш?

а ти яйця тільки на Великдень купуєш?)))))

(я думаю, мова про шмоткі, ващєто)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ібей? кросівки Adidas, Puma, Nike з доставкою в Луцьк 400-700 грн?

Купити можна, тільки там треба вміти купляти, і думаю це не актуально для 80% того ж самого Луцька, і притензії до продавця там теж треба вміти виставляти і так далі.

Так що ібей, і китайські сайти є валом, тільки чомусь основна маса купляє там рідко, а купляють на Аукро чи будь де через посередника.

І що будете робити, якщо приїдуть диряві кроси, або не ваш розмір? (ну не вгадали ви) повернете продавцю?

Наприклад кросівки такі:

post-135-0-49654600-1333215384_thumb.jpgpost-135-0-80560200-1333215412_thumb.gifpost-135-0-95470900-1333215390_thumb.jpgpost-135-0-63690400-1333215424_thumb.gifpost-135-0-25844800-1333215399_thumb.jpgpost-135-0-56821900-1333215433_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікава дискусія, а ви гадаєте що взуття Pumа, Nіkе, Adidas чи скажімо Timeberland робиться де-інде крім Китаю, Філіпінн чи Сінгапуру??? Тоді ми йдемо до Вас:))) працюючи на Спортмастер Україна я у цьому переконався (сподіваюсь чули про цю мережу) і ще там клієнти для того щоб торгувати вищевказаними брендами їдуть на предзаказ та платять аванс від 10 до 15% від суми замовлення, котре вони отримають та зможуть продавати через рік (схема наступна товар весна-літо 2012 замовлявся в липні 2011, а осінь зима 2012-2013 відповідно в січні 2011) і як бачимо весь спортивний бізнес так працює, тому товар, а особливо взуття можна чекати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому люди мають своїх лікарів, своїх юристів, а своїх продавців не мають.?Хоча багато хто має. А хто нікому не вірить і вважає себе розумнішим за всіх- купує на ібеї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю кросівки за 120 фунтів купляють одиниці це 1560 грн. десь. Це кросівки або для теннісу, або для баскетболу, де важливо щоб нога була у безпеці, всі інші кросівки які дорожчі 700 грн. вважаю купляти ізвратом, хоча кому що.

В Европі поширені виробники: Бангладеш, Сінгапур, Китай. І не треба тут розкаузувати що на ібей ви купите кросівки, які шили в Німеччині, чи ще там де в Європі - не обманюйте людей.

В Німеччині бачив тільки виробників дитячої одежи, та дитячого взуття, і то це скоріше рідкість чим правило.

Айфони і то в китаї збирають, і нічого :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рухунок "кидалова" то я не "кидаю" тому що не з таких я людей, хто мене знає підтвердить це!

Та жодний "кидалово" не скаже - я кидаю людей))

Тому на рахунок довіри то тут сумніватись нема чого це точно, я на форумі з 2005 року.

А я на форумі декілька місяців. Це не міняє питання про гарантії й мою довіру грошей вам :0159:

п.с. не сприймайте особисто, я про гіпотетичні ситуації, а не конкретно про вас.

Дякую, але бачу люди в основному не хочуть чекати товар

Особисто я можу й зачекати, але при умові, що оплачую товар при отриманні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну напевно варто вам тоді глибше занурюватися в цю тему бо щось ви там поверхнево плаваєте, або дуже хитрий :)

Замовляю товар з тих же сайтів що ви пропонуєте в іншій темі (шукати зсилку впадло), але через тьотю (не родичку) з Києва. Плачу 61 грн за кг ваги, а не 27% вартості як у вас. Брак можна повернути або забрати за пів ціни. Останній варіант взагалі суперовий бо можна шото за пів ціни купити, а ту дірочку на рукаві нашивкою заліпити чи плямку вивести. Всетаки одяг зі стоків і він трапляється деколи троха пошкоджений, но не часто.

Із-за відстані виникають додаткові витрати як то 1% за переказ бабла на картку ну і 40грн доставки, але то копійки на фоні економії.

Оплата при отриманні. Ніяких передоплат.

...то чого ж у нас в Луцьку то так складно получається і стільки умов ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок тьоті то цікавво, дайте сайт, мені самому цікаво... скиньте в лічку, або напишіть тут...

Я нікого не заставляю купувати через мене, або у мене :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я нікого не заставляю купувати через мене, або у мене :)

А ви думаєте, цього хтось не знає :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не можу зрозуміти до чого тут "парафін", деякі тут пишуть, я "такий розумний купляю, там і там, і в тьоті" і там умови кращі, так чому не купляти тихенько собі в "тьоті", або просто створити тему, по типу "реальна шара, купляйте в "тьоті" там дешево і класні умови".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну напевно варто вам тоді глибше занурюватися в цю тему бо щось ви там поверхнево плаваєте, або дуже хитрий :)

Замовляю товар з тих же сайтів що ви пропонуєте в іншій темі (шукати зсилку впадло), але через тьотю (не родичку) з Києва. Плачу 61 грн за кг ваги, а не 27% вартості як у вас. Брак можна повернути або забрати за пів ціни. Останній варіант взагалі суперовий бо можна шото за пів ціни купити, а ту дірочку на рукаві нашивкою заліпити чи плямку вивести. Всетаки одяг зі стоків і він трапляється деколи троха пошкоджений, но не часто.

Із-за відстані виникають додаткові витрати як то 1% за переказ бабла на картку ну і 40грн доставки, але то копійки на фоні економії.

Оплата при отриманні. Ніяких передоплат.

...то чого ж у нас в Луцьку то так складно получається і стільки умов ?

Підкажіть будь ласка контакти тьоті. Можна в приват. З яких тьотя сайтів замовляє?

П.С. Підкажіть будь ласка в чому хитрість MACCENа з його 27% ? З браком ? Так умови по ньому практично скрізь однакові( в деяких кращі, в деяких гірші). А тепер по умовах - підкажіть чи спитайте в тьоті скільки мені обійдуться такі кросовки http://www.sportsdirect.com/dunlop-classic-lace-mens-110448. Важать вони з коробкою 900 грам. Ціна 15 фунтів. В MACCENа вийдуть 254 грн. а в тьоті по ідеї 290?(15*13,1(курс фунта)+0,9*61)+1% + 40). То де хитрість? Чи може я якось не так рахую?

П.П.С. Жодного відношення до MACCENа не маю. Скоріше він мій конкурент, так як також займаюсь спільними покупками. Просто питання типу чому так дорого - досить популярні, але чомусь ніхто не наводить реальні приклади - розрахунок кінцевої вартості однієї і тієї ж речі в одному і тому ж магазині. Зрештою ми живемо в ринковій економіці, купуємо там де хочемо, а кричати про ціну що десь дешевше в темі продавця якось неетично. Ви ж не йдете на касу, наприклад, в Сільпо і кажете касиру, що молоко в Там Тамі дешевше?. Та і дана тема свого роду соц опитування, а не обговорення тарифів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю кросівки за 120 фунтів купляють одиниці це 1560 грн. десь. Це кросівки або для теннісу, або для баскетболу, де важливо щоб нога була у безпеці, всі інші кросівки які дорожчі 700 грн. вважаю купляти ізвратом, хоча кому що.

а я їх за ~300 грн купив :)

В Европі поширені виробники: Бангладеш, Сінгапур, Китай. І не треба тут розкаузувати що на ібей ви купите кросівки, які шили в Німеччині, чи ще там де в Європі - не обманюйте людей.

а де я таке розказував? :_09: я там просто оригінал куплю - 100% оригінал.

тому шо у них за фальсифікат дуже сильно люблять - шрафують, вилучають, знищують;

а у нас усі гопнікі в адідасі - і повне фуфло навіть у гламурних бутіках

В Німеччині бачив тільки виробників дитячої одежи, та дитячого взуття, і то це скоріше рідкість чим правило.

у німеччині досі роблять наприклад хуго або ван лаак -

але справа не у місці виробництва, а в матеріалах, дизайні, якості.

а у нас по магазинах ходиш і смішно :)

D&G за 10 баксів - будь-ласка :D Prada - нема питань :D

уже навіть лоу-енд Smog і Fishbone підробляють :)

Якби ти знав , скільки підробок телефонів привозять з Німеччини.Може теж вірять , що там все 100 % оригінал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...