Перейти до змісту

У Луцьку зобразили Януковича-«супермена»

CosmoPilot

Рекомендовані повідомлення

original-z_7947a5a3_500.jpg

На фасаді Галереї мистецтв у Луцьку, що по вулиці Лесі Українки, невідомі зобразили чоловічий силует, який нагадує президента України Віктора Януковича в образі героїв коміксів та фільмів – Супермена.

Як розповіли у галереї, зображення з’явилося з п’ятниці на суботу, тобто з 23 на 24 березня. Його одразу ж замалювали білою фарбою, адже на фасаді не повинно бути будь-яких зображень, зокрема й політичних зображень, пояснили працівники галереї.

Незважаючи на те, що зображення пробуло недотокранним недовго, фото з суперменом, який нагадує Віктора Януковича, або ж Віктором Януковичем, який одягнений, як Супермен, встигло потрапити у інтернет.

original-DSC_0004_500.jpg

©http://www.volynpost...vycha-supermena

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на остановке центрального рынка в воскресенье

post-4-0-15081600-1332861877_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Файний трафарет,мені подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені подобається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пацани, так наліпіть у себе в залі і любуйтеся - нафіга ж людям стєнкі то мазать непотрібством, а?

улічное ісскуство

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nd_

пацани, так наліпіть у себе в залі і любуйтеся - нафіга ж людям стєнкі то мазать непотрібством, а?

Ви ето,про трафарет сказали? Чи може...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про трафарет... ще по вулиці Б. Хмельницького дівчина на стіні будинку красиво зроблена...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його одразу ж замалювали білою фарбою, адже на фасаді не повинно бути будь-яких зображень, зокрема й політичних зображень, пояснили працівники галереї.

От імбіцили. Морду ліца замалювали і щітаєця шо на фасаді вже нема "будь-яких зображень".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда... мені не зрозуміти цього стріт арту хоча як мистецтво стріт арт мені подобається, тільки коли щось гарне а не "васьялох"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HWman, Ееее! Ти "яникСупер" не називай "васяЛох", а то міліція прийде і аяяй зробить. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для протоколу:

Нє ну то я так образно сказав, я нашого бабуна-президента не хотів образити....

Ніби часи великих репресій закінчились та і влада не та, одні мавпоподібні там сидять...

ЗІ ребутну я модем від гріха подалі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ребутну я модем від гріха подалі...

Ай-яй-яй... А деякі свідоми громадяни і з трафаретом не бздять бігати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За тобою вже виїхали :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

мда... мені не зрозуміти цього стріт арту хоча як мистецтво стріт арт мені подобається, тільки коли щось гарне а не "васьялох"

Здесь дело не в стрит-арте не в искусстве , Тут немного другое, Во всех странах , граффити считается вызовом власти , системе .

Может я не прав ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здесь дело не в стрит-арте не в искусстве , Тут немного другое, Во всех странах , граффити считается вызовом власти , системе .

Может я не прав ?

То что во всех странах считается в Украине считаться обязательно не обязано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну можливо ще так.Спочатку заляпані Біг-морди,тепер трафарети з Супер-Вітьою.Не тільки ж на кухнях бурчати.Форма громадського спротиву.Має право на існування.Хоча дійсно,не гарно,коли на фасадах будівель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ульо, панове.

Спостерігаю подібну куйню на протязі останніх 15-20 років. На стінах з'являються Цой, Висоцький, СС Галичина, Бандера, Комунякі, ЮщенкоТак і навіть Романюк, так що дуже дивно, що Вітьок з'явився тільки зараз, хоча покращення життя триває не перший рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может, скоро выборы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про трафарет... ще по вулиці Б. Хмельницького дівчина на стіні будинку красиво зроблена...

Де саме ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За тобою вже виїхали :D

тьфу ти... сплюнь... fool.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...