bytheway Опубліковано 26 Березня, 2012 в 01:01 #1 Опубліковано 26 Березня, 2012 в 01:01 Шановні велолюбителі!Прошу вашої допомоги.Раніше з велосипедами було якось простіше - Зайчик - Десна/Аист/Орленок - Україна. Все :-)Зараз вони всі такі різні і я зовсім не в темі.Який велосипед можна було б підібрати хлопчику 7 років?Недорогий, але й не якась дешева підробка, що розвалиться через тиждень.І такий щоб "на виріст".Які приблизно ціни і де можна придбати?З вдячністю вислухаю усі поради.
Plum Опубліковано 26 Березня, 2012 в 05:10 #2 Опубліковано 26 Березня, 2012 в 05:10 Вчора купив 7-річному синові на Велозоні Comanche Indigo з досить легкою алюмінієвою рамою і колесами розміром 24". Ось такий: Досить непоганий велосипед для дитини за 2080 грн, до того ж з гарантією на 1 рік. В старшого (10 років) -- велосипед Scott (був суттєво дорожчий) з рамою і колесами приблизно такого ж розміру і йому його ще цілком вистачає.
Адміністратори t0rik Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 09:34 Адміністратори #3 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 09:34 Отписав з розширеної форми
Соромітник Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 15:11 #4 Опубліковано 17 Квітня, 2012 в 15:11 напевно залежно від поняття недорого. Я обрав малому велосипед за 2000 грн (правда то було 2 роки тому). Головне на що дивився - то низька геометрія рами, щоб малий десь там падаючи міг нормально на ноги стати. Зупинився на Specialized Hotrock 24 7-Speed Boys, купував в інтернет-магазині. щось типу такого
sens Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 15:00 #5 Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 15:00 Я майже щонеділі ходжу зі своїм сином (теж 7 років), "міряємо" велосипеди. Ми росту 115см, тому велосипед на 20" колесах (Comanche Moto Six) краще сидить, а ніж 24" (Giant). Рама в першого десь 11" і дитина навіть носочком може дотягнутись до землі (тобто педалі зручно крутити). В другого рама можливо більша, бо ногу до педалі якось занадто витягує в нижньому положенні, а у верхньому - взагалі якось неприродньо близько до сидіння, та ніби позаду. Тому ми будемо дивитись лише на 20" моделі..
odna Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 17:43 #6 Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 17:43 Вы видали детей, которые ездят под рамой на "Украинах", "Минсках", "Уралах", на больших дорожных папиных велосипедах?Такие и сейчас попадаются временами. Они уникальные? Или ваш ребенок уникален и нестандартен?Советую просто меньше опекать ребенка, дать ему свободу, чтобы он сам мог понять, что ему нужно делать. Об"яснить же словами невозможно, как ездить на велосипеде.Велосипед - не конь, которого сначала нужно оседлать, а потом пришпорить. Если ребенок достает с седла до земли - это неправильная посадка. Ездить ему так будет неудобно и трудней, чем, когда нога на педали в нижнем положении будет выпрямлена.В 7 лет 20-ка - пройденый этап. Я за первый только год работы в веломагазине не один десяток семи-шестилетних посадила на 24-ки, а некоторых особо шустрых и на 26 с маленькой рамой. Только один раз мне вернули велосипед по похожей причине, как в предыдущем посте. Даже просили заменить уже детские шатуны, на еще более короткие, потомучто сынуля чиркал асфальт каким-то образом. Если ребенку можно показать и он поймет, то родители - тяжелый случай. Им трудно об"яснить, что их ребенок не уникальный, а нормальный. Это уже работа семейного психолога.
Соромітник Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 18:11 #7 Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 18:11 я над 20" навіть не задумувався, реально за 2 роки доведеться купувати новий. мому 9 і я от вже так прикидаю що 26" з малою рамою - саме те що треба хоча... хтось і в 50 років катається на Десні чи Аісті
odna Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 18:28 #8 Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 18:28 Десна и Аист и прочие - городские велосипеды на 20 колесах. Они взрослые
Zheny@ Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 18:50 #9 Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 18:50 А є якийсь реально простий вєлік? Не брендовий, але зручний для дитини. 10 років. Я вже десь питався. За 2К грн - не хочу. Так як вони в дворі вміють по черзі "кататися".. і падати і т.д.Можна Б/В. Для мене що Команч, що Конандейл - пусті звуки. Себто я в тому не розбираюся. поки.
odna Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 18:56 #10 Опубліковано 18 Квітня, 2012 в 18:56 За 2К грн - не хочу. Так як вони в дворі вміють по черзі "кататися".. і падати і т.д.Потому и нужно брать качественный, заводской велосипед. А дешевле 1.5к новый не будет крепким. б/у - вариант, чтоб и недорого и надежно
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.