Перейти до змісту

Дурнэв +1 у Луцьку ВІДЕО

staras

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Коли чуєш після словесного поносу кожного: я з Луцька - то аж коробить. Соромно.

Склалось враження що їх спеціально просили казати це на камеру.

не думаю, в выпусках из других городов такое кричали редко

• Відповідей 148
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Коли чуєш після словесного поносу кожного: я з Луцька - то аж коробить. Соромно.

Склалось враження що їх спеціально просили казати це на камеру.

Так і є. Країна повинна знати своїх героїв.

От тому і соромно. Можна було б сказати це не Луцьк, в нас розумні, але ж ні...

а що ж тут таког осоромногО?

чи в інших містах/країнах нема таких людей? не всі ж читали толстого чи вчили геометрію в школі)

а взагалі скушненько вишло...девкі як не товсті так худі і без груді)

Опубліковано

а що ж тут таког осоромногО?

чи в інших містах/країнах нема таких людей? не всі ж читали толстого чи вчили геометрію в школі)

З цього роблю висновок, що Ваші відповіді не вирізали б з монтажу ефіру, а Ви б стали зіркою ТБ)))

Писала вже про таке вище:

Це ж не фізика, не математика і не т.п.

Це ж навіть літературою назвати важко.

Це загальний розвиток рівня дитячого садочка (П"єро, Трубадур, Му-му, Каштанка...).

Опубліковано

Сформулюю по іншому. В Луцьку не без ідіотів, спеціально для вас, Оксаночко..ато бачу погано доходить..

Висновок зроблений не вірний. Хоча якби запитали хто написав пітера пена -я б сказав що не знаю..але в жодному разі не ніс би всяку хрень)

Опубліковано
спеціально для вас, Оксаночко..ато бачу погано доходить..
ну так
В Луцьку не без ідіотів
)))))

якби запитали хто написав пітера пена -я б сказав що не знаю..

Там таких складних питань не задавали)))) Питали всього лиш ХТО такий Пітер Пен)))
Опубліковано

Як на мене - молодим людям там було не до таких питаннь. по них видно що навіть не задумались перед тим як шось ляпнути :D

Опубліковано

Не про це говориться в пості №2.

Молоді люди прийшли в клуб- на вході мозгі офф. Їм просто не до питаннь. і неважливо про що ті питання)

Опубліковано

Молоді люди прийшли в клуб- на вході мозгі офф. Їм просто не до питаннь. і неважливо про що ті питання)

Молоді люди або розумні, або придурки (мОзгІ або є, або немає - вкл/викл тут ні до чого).

Чи їх (тих самих) спитати про це в бібліотеці/театрі, то вони дадуть інакші відповіді?

Опубліковано

Запросто. Важливо стан.

Ясно. Старію. Завжди була адекватною (чи то диско-клЮб, чи то театр), тому і не розумію цього.

Опубліковано

Нічо там не підмонтовано, всьо так і було)) А автори програми молодці, ржака ще та :lol:

Слухайте, молоді та гарні, а в нас в Луцьку дійсно от так голяком дівахи танцюють (9хв..сек)???

Ага :)

До-речі, на рахунок Юванта не знаю, але в клюбі була одна адекватна відповідь на 20 дибільних.

Опубліковано

Я, навіть, якось подумав, що вони спеціально щось чесали на камеру аби їх не вирізали і показали "по тєлєку"... Особливо показалось із питанням про Пітера Пена.

Опубліковано

оксана04, я не знаю хто такий пітер пен. мені слiд вважати себе ідіоткою, судячи з ваших слів..?

Опубліковано

Оксана04, я не знаю хто такий пітер пен. мені слiд вважати себе ідіоткою?

Ваше право.

Я теж далеко не всезнаюча, але не вважаю, що я ідіотка)

Опубліковано

Оксана04, я не знаю хто такий пітер пен. мені слiд вважати себе ідіоткою?

Ваше право.

Я теж далеко не всезнаюча, але не вважаю, що я ідіотка)

просто осточортiло читати вашу не завжди обгрунтовану критику, тим, хто не подiляе вашоi думки! i якщо вважати себе глибокодотепною i суперкомпетентною у ВСЬОМУ - можна заплутатися у власних тенетах.
Опубліковано

просто осточортiло читати вашу не завжди обгрунтовану критику

Не витрачайте даремно часу - не читайте)

Зате критичними постами в мою адресу у Вас є всі шанси здОрово підняти свій рейтинг (факт, перевірений часом) )))

Опубліковано

В кожній програмі має бути свій смисл. Ця програма типу розважально-гумористична. Проте, передившись, випуск про Луцьк і уривок ще одного, можна подумати, що ця програма розказує про повну відсутність розуму у молоді, їх поступову дибілізацію і присутністю лише 3-х ідеалів: тусовка, наркота і бухло.

Це лише моє ІМХО.

Опубліковано

вони ж спєцом ходять і шукають обдовбаних, або сініх в драбадан... в яких точно мізки не варять в той момент...

скажімо так, адекватних відповідей там все-таки хватало)

і це теж не досить розумно робити висновки про всю молодь і про весь контингент Метро лише по купці невигрібаючих від наркоти, або сінєви ідіотів

Опубліковано

імхо, тут мета показати усім які унікуми бувають, а не робити якісь висновки на кількох людях

згоден) але в постах вище писалось інше)

УПД. сам інколи в Метро заглядаю... тому було не досить приємно читати пости про "бидло-контингент" і "тупу молодь"

так, є там такі... але ВСІХ не треба під одну гребінку загрібати

Опубліковано
В кожній програмі має бути свій смисл.

в кожної програми повинен бути РЕЙТИНГ

п.с. от тому я і не дивлюсь ТВ ^_^

Опубліковано

Імхо, людині, яка знає хто така Анна Кареніна, Му-му чи Пітер Пен байдуже де відповідати на питання про них, в бібліотеці, чи на дискотеці... І те, що це відбувається в Метро зовсім не виправдання того, щоб назвати Тома Сойера відомим письменником )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...