Перейти до змісту

Як і куди звернутись щоб кадрові агенства попустились

Invoker

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З 1 січня 2013 року набирає чинності ЗУ Про зайнятість населення.

Тепер за працевлаштування має платити роботодавець. в європі зараз вже давно так працюють.

Вичитав таку статтю, цитую (зверніть увагу на п.2):

Стаття 37. Діяльність суб'єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні

1. Суб'єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні, співпрацюють з територіальними органами центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері зайнятості населення та трудової міграції, шляхом:

1) укладення договорів про співпрацю за окремими напрямами діяльності, у тому числі для обміну даними про вільні робочі місця (вакансії);

2) проведення спільних заходів (проектів);

3) консультування з метою вдосконалення професійної практики та надання послуг роботодавцям і особам, що шукають роботу, в тому числі тих, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.

2. Суб'єктам господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні, забороняється отримувати від громадян, яким надано зазначені послуги, гонорари, комісійні та інші винагороди. Оплата послуг з працевлаштування здійснюється виключно роботодавцем, якому надано такі послуги.

Також здається мені що зросте працевлаштування згідно стаття 39 цього закону -діяльність суб'єктів господарювання, які наймають працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в іншого роботодавця.

Можливо більш досвідченіші юристи поправлять мене.

• 4 тижня потому...
  • Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Кадрове агенство яке просило 50% від першої ЗП (без передоплат) знайшло роботу за кілька тижнів.

також з власного досвіду про це можу сказати, в цілях реклами не буду називати агенство :)

А можна в приват (по секрету)? :_04:

(перепрошую, вже побачила, що є відповідь))

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Я згідна, що майже усі агентства-це шахрайство та брехня. Я зареєстрована майже в усіх агенствах. Мені ніхто з них не знайшли роботу. Деяки пропонували такі вакансіії, що було просто смішно, деякі взвгалі пропонували те, чого немає. Я просто гаяла час та проїзджала гроші. Я не заперечую, можливо, комусь вони знайшли роботу....Але серед моїх знайомих таких нема. Чула схвальні відгуки лишень про Бізнес- екіпаж. В КА Вест працюють дуже хамовиті та нечесні люди, я їхала через все місто,щоб мені сказали, що реєстрація 150 грн, мало того вони знайшли роботу, яку я ісама могла знайти, сидячи дома.

Опубліковано

Шкода, але в наш час немає куди звернутись, щоб допомогли (хіба що є добрі знайомі в держ. структурах). Всі кадрові агенства працюють цілком законно. В контракті в них написано, що вони надають інформаційну послугу і все. Таким чином працюють і агенства нерухомості (можливо не всі).

Вихід один: не ходити, недовіряти. Навіть державний Центр зайнятості теж не краще місце. Все потрібно робити самому. Ніби-то інформація ця закрита. Будь-яке підприємство, якщо шукає персонал буде не проти, якщо ви самі прийдете.

Опубліковано

Шкода, але в наш час немає куди звернутись, щоб допомогли (хіба що є добрі знайомі в держ. структурах). Всі кадрові агенства працюють цілком законно. В контракті в них написано, що вони надають інформаційну послугу і все. Таким чином працюють і агенства нерухомості (можливо не всі).

Вихід один: не ходити, недовіряти. Навіть державний Центр зайнятості теж не краще місце. Все потрібно робити самому. Ніби-то інформація ця закрита. Будь-яке підприємство, якщо шукає персонал буде не проти, якщо ви самі прийдете.

Звернись в google.

В адресні строці пишемо "шукаю роботу" ...

Опубліковано

Доречі, відносно, столичних....Так і там вистачає таких "шарашкіних контор". Пару років назад ми з подружками їздили до Києва, хотіли роботу знайти...Добре, що тітонька, коли ми запитали, як пройти на потрібну вулицю, сказала, щоб ми туди не сувалися, так як там вже обдурили половину Борщаговки... :0157:

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Підсумуємо вищесказане:

Black List КА:

- КА "Vesta"

- KA "Зевс"

- КА "Гранд Персона"

White List КА:

- КА "Бізнес-Екіпаж"

- КА "Робота"

КА "Робота" добавив від себе. Мав колись з ними справу. Все пройшло чоткко - оперативно найшли роботу, ніяких передоплат не брали, плата за послуги тоді була 300 грн з першої зарплати.

Апну тему, де знайти вищевказане КА "Робота" ібо гугл щось губиться? І буду вдячний за свіжі відгуки про агенства в Луцьку.

Опубліковано

може простіше стати суперспеціалістом за його будуть битися роботодавці?

Чим думати як "наколоти" агентство, та бідкатись що не можуть роботу знайти, може ви такий спеціаліст насправді, починайте з себе і у вас все получиться! - це я мав на увазі всіх людей, хто шукає роботу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...