Перейти до змісту

Русло луцької Сапалаївки планують розчистити

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Угу, тільки колись давно там на берегах верби росли, корінням берег тримали. А потім в кінці 80-х їх поспилювали і "почистили" річку. От після того і почалось замулення і розмивання берегів. А те, що зараз знову дерева попиляли - повне нерозуміння проеткнтами своєї роботи

Опубліковано

ты не понимаешь, это плохие деревья были - от них-то все проблемы. вот посадят хорошие, и снова вырастут берега кисельные :smile3:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

От цікаво на фото 2 з 26 посту видно, що трактор закидав "прибудинкову" територію (якщо можна так сказати) вийнятим мулом. А розчищати хто буде? Хазяїн? Цікаво куди.... назад в річку?

Опубліковано

От цікаво на фото 2 з 26 посту видно, що трактор закидав "прибудинкову" територію (якщо можна так сказати) вийнятим мулом. А розчищати хто буде? Хазяїн? Цікаво куди.... назад в річку?

Власник ще заплатив, аби йому на город мулу накидали)

Опубліковано

Я так думаю,що замовники робіт і будуть розчищати,Я так чув що правий бережок роздерибанили під котеджики.

Спростуйте чутки або підтвердіть.

Опубліковано

Правий берег це той що до Коперніка ближче чи до Перемоги?

Хоча що там що там місце хіба біля самої води і штиняє ніпадєцкі. А біля води "по закону" будувати нізя. Та й це типу територія парку - доведеться призначення землі змінювати.

Опубліковано

А біля води "по закону" будувати нізя. Та й це типу територія парку - доведеться призначення землі змінювати.

им расскажи (и о запрете на фейерверки напомни)... :)

Опубліковано

Якщо дивитися за течією, то правий берег - це той, по якому йде дитяча залізниця. Дерибанять лівий берег. На самій світлій у Луцьку вулиці, неподалік від будинку Кварцяного зводять будинок розпусти фітнес-центр. Біля фабрики Лучанка клапоть землі дістався Простопчуку. Щоправда саме там ще є кілька соток незайнятих під стінами фабрики. Перспективним є лівий берег по вул. Будівельників (вниз від наукової бібліотеки)

Опубліковано

Таки да,мова про лівий берег,правий це якщо дивитись на фото.Значить все-таки розчистка не планова,а під забудовників.

Опубліковано

Таки да,мова про лівий берег,правий це якщо дивитись на фото.Значить все-таки розчистка не планова,а під забудовників.

Фото у повідомленні 26 застаріли. Розчистку вже провели з обох берегів.

Свіжіші фото є тут.

Опубліковано

Незнаю чому, але щось мені підказує, що все так і залишиться в жахливому стані на завжди. Мул витягнути - витягнули, а на прибрати грошей не хватило?

Як тепер влітку катати дитину на дитячій залізниці? На що дивитися, на гору багна... Сумно це все.

Задумка хороша - а реалізація як завжди - лайно.

Опубліковано

Тут вы зря переживаете. Этот мул зарастет очень быстро и бурно, только за одно это лето. Если еще верб посадят, то за пару лет не узнаете берег. А вот с застройками, и засеранием русла - тут уже не так все оптимистично.

Опубліковано

Незнаю чому, але щось мені підказує, що все так і залишиться в жахливому стані на завжди. Мул витягнути - витягнули, а на прибрати грошей не хватило?

Як тепер влітку катати дитину на дитячій залізниці? На що дивитися, на гору багна... Сумно це все.

Задумка хороша - а реалізація як завжди - лайно.

а шо тут поганого що сапропелем удобрили береги річки?

до літа весь той берег заросте травою!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...