Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

візьми виріж ножницями і не парся. Вирізав і міні і нано з першого разу все вийшло.

є деякі карти в мтс що не ріжуться. а як обрізати то контакти пропадуть, або смс. так що краще сходити в сервіс-центр на волі спочатку і поцікавитися.

1336043615_dscf2678.jpg

Опубліковано

а чим далі в ліс, тим якість зв'язку МТС все знижується і знижується - обривкі слів, то позамережами, якщо не на зв'язку, то смс з тим що до вас дзвонили приходять через пів дня....траханий оператор

Опубліковано

Підкажіть, чи можна десь замовити міні сім-карту замість існуючої (може, в магазині МТС що на пр. Волі) і скільки то буде коштувати? Пам'ятаю, ніби вже було щось в цій темі, але пошук не знаходить (може то вже я пошуком розучився користуватись :))

міняють і\або обрізають, "контрактникам" безкоштовно,

думаю "передплаченим" також

• +1 1
Опубліковано

Підкажіть, чи можна десь замовити міні сім-карту замість існуючої (може, в магазині МТС що на пр. Волі) і скільки то буде коштувати? Пам'ятаю, ніби вже було щось в цій темі, але пошук не знаходить (може то вже я пошуком розучився користуватись :))

міняють і\або обрізають, "контрактникам" безкоштовно,

думаю "передплаченим" також

Абсолютно вірно, я міняв на мікро-сім, на нано-сім БЕЗКОШТОВНО. З припейду.

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Мобільний зв'язок дуже популярний серед рекламодавців: адже за його допомогою можна охопити величезну аудиторію. Шахраї часто заманюють клієнтів недобросовісно та відверто неправильною рекламою, а також удаються до всіляких рекламних розсилань.

Як відрізнити справжню рекламу від фальшивої?

Не платіть за неіснуючі послуги!

Абоненту приходить SMS із пропозицією підписатися на послугу мобільного зв'язку, іноді, навіть, поповнити рахунок за допомогою відправлення SMS на короткий номер за половину вартості. Після відправлення SMS з рахунку абонента знімається певна сума, але нічого не відбувається.

Що робити? Не довіряйте таким повідомленням. Перевірити справжню вартість послуги можна за допомогою спеціальної форми на сайті МТС, або зателефонувавши до контактного центру МТС за номером 111.

Читайте оголошення дуже уважно!

У мережі Інтернет користувачу пропонується підключити різного роду послуги, наприклад, персональний гороскоп, персональну дієту, психологічні тести. Однак вартість послуг, як правило, написано в самому кінці сторінки дрібним шрифтом або відсутня зовсім. Часто шахраї удаються до заниження вартості послуг, зазначаючи вартість тільки за 1 день підписки або за 1 мегабайт завантаженого контенту. При цьому повна вартість вказується дрібним шрифтом в кінці сторінки, а іноді не вказується зовсім.

Що робити? Перевірити справжню вартість послуги можна за допомогою спеціальної форми на сайті МТС, або зателефонувавши до контактного центру МТС за номером 111.

Дотримуйтесь правил мережної безпеки!

Масове SMS-розсилання внаслідок вірусу. Мобільні віруси, потрапляючи в смартфони та комунікатори через MMS або Інтернет, здійснюють масове розсилання SMS на платні номери, які використовують шахраї.

Що робити? Не відкривайте файли, що надійшли в MMS від невідомих відправників (пам’ятайте: вірус може виявитися і у повідомленні від контакту з вашої адресної книги). Не завантажуйте файли з підозрілих джерел в Інтернеті.

Не переходьте за посиланнями у повідомленнях з невідомих номерів!

SMS з Інтернет-посиланнями. Одним з розповсюджених видів шахрайства є розсилання SMS шахрайського характеру. Наприклад, вам може прийти SMS подібного змісту: «Я тебе кохаю)))». Щоб подивитися «прислане MMS», пропонується перейти за посиланням, зазначеним в повідомленні. При переході відбувається автоматичне установлення вірусу, що розсилає SMS на короткі номери. Або ж для підтвердження перегляду MMS вимагають відправити SMS на короткий номер.

Що робити? Якщо ви отримали SMS від незнайомої людини, у жодному разі не переходьте за зазначеними у ньому посиланнями, якими б привабливим і безневинними вони не виглядали. Не підтверджуйте відправку SMS на короткі номери, якщо ви самі не замовляли дані послуги. Уточнюйте вартість відправки SMS за допомогою спеціальної форми на сайті МТС, або зателефонувавши до контактного центру МТС за номером 111.

Змінено користувачем Panek
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

візьми виріж ножницями і не парся. Вирізав і міні і нано з першого разу все вийшло.

є деякі карти в мтс що не ріжуться. а як обрізати то контакти пропадуть, або смс. так що краще сходити в сервіс-центр на волі спочатку і поцікавитися.

1336043615_dscf2678.jpg

Неодноразово вирізав нано сім з звичайних(в тому числі із старих на 8м контактів), все працює. А так щоб після обрізки карта працювала, але пропали контакти чи смс - це нонсенс. Карта або працює, або ні.

Ось картинка для розуміння конструкції сім карти ;)

6961.jpg

Змінено користувачем TreNeR
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

В котре переконуюсь, зв'язок галімий, сервіс жахливий. Добре, що є Київста і є з чи порівняти. Колись у мене була епопея з заміною сімки на мікро-сім, витратив годин 5 протягом 4х днів, але замінив.

Тепер епопея з заміною сімки дружини на нано-сім, ну пішов другий день, і десь 2 години мого часу - спочатку відправили у Сервісний центр, а вже там повідомили, що лише з понеділка по п'ятницю можна замінити. А в магазині цього відразу не могли сказати???? Сьогодні підходив - черга, нема коли чекати.

З.І.: в Київстарі процедура зайняла у мене від сили хв. 5, зробив під час обіду по дорозі з столовки.... От вам і різниця.

Опубліковано (змінено)

В котре переконуюсь, зв'язок галімий, сервіс жахливий. Добре, що є Київста і є з чи порівняти. Колись у мене була епопея з заміною сімки на мікро-сім, витратив годин 5 протягом 4х днів, але замінив.

Тепер епопея з заміною сімки дружини на нано-сім, ну пішов другий день, і десь 2 години мого часу - спочатку відправили у Сервісний центр, а вже там повідомили, що лише з понеділка по п'ятницю можна замінити. А в магазині цього відразу не могли сказати???? Сьогодні підходив - черга, нема коли чекати.

З.І.: в Київстарі процедура зайняла у мене від сили хв. 5, зробив під час обіду по дорозі з столовки.... От вам і різниця.

купіть собі медальку - "краща реклама київстару" )))

p.s. можливо у МТС треба було зайти по дорозі з ресторану? )))

Змінено користувачем madkot
Опубліковано

купіть собі медальку - "краща реклама київстару" )))

Це прояв "патріотизму" працівника МТС?

Київстаром користуюсь більше десяти років, МТСом вже біля 5-ти, і виключно через те, що в Луцьку чомусь дуже багато людей на цьому операторі, і про якість зв'язку, кожен може зробити висновок особисто... А про сервіс, я написав з власного гіркого досвіду....

• +1 1
Опубліковано

Забрали нано-сімку! Ну сервіс у відділені у ПортСіті просто "бомбезний". Про дружину з дитиною на руках трішки забули (10 хв. стояла над ними, і лише потім згадали і почали оформлення видачі), ну це таке, це не стосується безпосередньо послуг мобільного зв'язку, але після вручення сімки сказали, що активується "завтра", ну невже важко сказати, що можна подзвонити оператору і він розблокує її протягом 20 хв. Ну, можливо не знали, але мали б. Я це і без них знав, але це їхня робота.

П.С.: я вже раніше писав, про хлопчину у відділені на пр. Волі - працівник реально еталон обслуговування клієнтів, тому є в кого вчитись, тільки ж треба вчитись)

Опубліковано (змінено)

Через це за хвилину простіше вирізати самому, ніж ще кудись ходити

В дружини була древня сімка, ще екотел, там не вирізається, в мене катер є, я спробував, прийшлось замінювати)

Змінено користувачем Roman_1984
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

МТС (контракне підключення) в цілої фірми не працюють мобільні телефони (вхідний/вихідний дзвінок). В когось також така ж ситуація???

Опубліковано (змінено)

на Винниченка не звонить ((

Рахунок тільки є можливість перевірити.

Змінено користувачем sergej
Опубліковано

Радує підтримка "нам поки не поступала інформація про виникнення складності в Волинській області. Дані будуть передані спеціалістам для перевірки. Дякую."

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...