Перейти до змісту

Есть ли проблема?

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Zeuss

кАзирний цинік

• photo-thumb-19.jpg
  • Power users
  • atb_members.gif
  • 2 288 сообщений
  • 422 thanks

166

Відправлено Вчера, 20:41

Гетто, мови форуму: російська або українська (с) правила. Перестань писати повідомлення "ніби українською" російськими буквами і тим самим ламати очі людям.. Зю я про відповіді в читалці.

Фауст: Мне скучно, бес...

Ну нет у меня сейчас украинской расскладки... а я разговариваю именно на этом языке... что делать?

Опубліковано

С Праздником тебя !!! Удачи,здоровья, любви, кохання.. и это стосуеться всих бордовчанок!!!

С уважением Гетто :)

Опубліковано

Гетто отримує РО за неповагу до інших учасників форуму (флуд в неймовірній кількості, при чому з використання жахливого суржику) до часу, поки в Гетто не з'явиться українська розкладка на комп'ютері (про що прошу повідомити мене в приват). Це не стосується флейму, просто так карти лягли. Дістав до печінок, при чому на цілком резонні зауваження інших форумчан реагує абсолютно неадекватно. До чого цей топік і до чого це обговорення цілком зрозумілого зауваження в приват?

Гетто, мені було б соромно:

1. Отримувати такі повідомлення в приват, як ти отримав від Zeuss'а.

2. Признаватись, що в адміна (чи хто ти там) в бібліотеці немає української розкладки на комп'ютері.

Опубліковано

а я просто не користуюсь украiнською розкладкою, тому для написання букви *i* постiйно переключаюсь на англiйську й назад, вже привик, так що треба лише захотiти, а вiдсутнiсть розкладки лише вiдмазка :)

Опубліковано

треба лише захотiти, а вiдсутнiсть розкладки лише вiдмазка :)

Якби він так просто захотів і зробив - ніхто б на це не звернув уваги і не з"явилася б чергова тема імені Гетто)))
Опубліковано

Йопт... я тільки побачив. Пошуком нових тем не користуюсь (барахолка вбиває пошук).. а тут цирк, а я запізнився! :(

Опубліковано

Дякую. До речі, я не лише з роботи заходжу на форум, тому все можливо... а взагалі то я був не правий, дійсно ріже очі написане таким макаром повідомлення..

Напевне, цю тему я знищу...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...