Перейти до змісту

Ями дістали. Зійшов сніг, а разом з ним і асфальт.

leviks

Рекомендовані повідомлення

По місту страшно їздити, ями появляються як міни, причому в тих місцях, де їх не очікуєш

Наприклад:

Часто їзджу по обїздній, на участку мамсурова між спорткомлексом та кладовищем є дві дуже глибокі ями. Отут

http://www.google.com/maps/ms?msid=206606575045114203893.0004bab8d6cec001996dc&msa=0&ll=50.72199,25.325675&spn=0.011615,0.033023

Я про ті ями знаю, і тому їду тудою як по мінному полю, на мінімальний швидкості і дуже обережно

Проте кожен вечір бачу там бідолаг, які бортують колеса. А там такі ями, що не то що колеса бють, мости виривають

Щось треба робити

Виникла поки сира, але вже ідея зробити сайт по аналогу

http://ukryama.com/map/

тільки по луцьку.

І шльопати туди ями, зібрати інфу і розпочати рух по боротьбі з цим розпіздяйством

Я вважаю, що всі проблеми від безнаказанності..

Коли я бачив як якесь чмо при ремонті дорогу сипало в мокру яму шуфльою асфальт і затоптувало ногою, я зупинився, вийшов і пінками гнав "тєло" вздовж дороги, поки не вибігли йому подібні, і мені прийшлось рєтіроватись.

От питання - хто їх контролює? Мало того що крадуть на верхах бюджети, так на рівні виконання - повне розгільдяйство.

Щось треба робити.

Як вважає спільнота?

Є бажаючі долучитися до ініціативи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Понеділо вночі газував на Рівне. Останній раз їхав ще 2-го січня.Виїзд з села Піддубці-то швидше напрямок...як результат-викинуті два колеса по 1400грн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін.... Тільки шо їхав по Мамусурова - там Ауді і Таврія влобову, Таврію вже розпилювали шоб виняти водія...

Судячи по обстановці, Таврія обминаючи яму вискочила на зустрічну смугу....

Мороз по шкірі

Це пи**ець

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникла поки сира, але вже ідея зробити сайт по аналогу

http://ukryama.com/map/

тільки по луцьку.

І шльопати туди ями, зібрати інфу і розпочати рух по боротьбі з цим розпіздяйством

тоді тупо весь Луцьк на карті слід буде замалювати, за винятком кількох відрізків вулиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виникла поки сира, але вже ідея зробити сайт по аналогу http://ukryama.com/map/ тільки по луцьку.

а є сенс робити сторонній проект?

чи може варто на укрямі порозміщувати побільше інфи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а є сенс робити сторонній проект?

Сенсу не має ні в "укрямі", ні в "луцький укрямі".

Порожні проекти, без будь-якого впливу на стан доріг))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли нема що робити, то ідея позбирати інформацію про ями на луцьких дорогах приваблива. Але якщо звернути увагу на те, що дорогі ремонтуються так, щоб за кілька місяців знову їх треба буде латати, то в такому випадку усі зусилля будуть марними. Новий ремонт - нові ями будуть на інших ділянках дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хороший асфальт на дорозі не валяється

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно, всі ями на карті не відмітиш, їх зараз є дуже багато. А от такі ями які дійсно небезпечні для авто можна було б десь фіксувати для першочергового реагування. Ті кілька ям про які писав ТС на Мамсурова необхідно терміново засипати хоча б щебенем вони дійсно небезпечні для автомобіля і в них реально легко можна вскочити особливо в нічний період часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от такі ями які дійсно небезпечні для авто можна було б десь фіксувати для першочергового реагування.

Фіксувати для кого? Краще відразу дзвонити 15-80 і реєструвати скаргу на поганий стан дороги.

Але, думаю, дорожники у нас якийсь досвід та мають, тому щовесни, після снігу роблять об'їзд найбільш інтенсивних доріг. Певно на даний час як раз і вирішується хто і коли ті ями заліпить. Хотілось би вірити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream - тобі особливе дякую за хороші слова в адрес дорожників. а то зараз рідко таке почуєш

моя структура де я працюю не відповідає за стан луцьких доріг, але однозначно можу сказати - луцькі вулиці і дороги блискуче

пережили зиму дякую минулорічному ремонтові.

що стосується доріг магістральних як зараз модно говорити - зараз формуються переліки і підраховується вартість робіт для їх ремонту по прикладу бетонки.

якщо столиця виділить кошти ремонт розпочнеться негайно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли я бачив як якесь чмо при ремонті дорогу сипало в мокру яму шуфльою асфальт і затоптувало ногою, я зупинився, вийшов і пінками гнав "тєло" вздовж дороги, поки не вибігли йому подібні, і мені прийшлось рєтіроватись.

От питання - хто їх контролює? Мало того що крадуть на верхах бюджети, так на рівні виконання - повне розгільдяйство.

А що їх ганяти. Такі ж "тєла" Конякіна, Гордіюк, Набережну закатали, за пару років латок практично нема (або й взагалі нема).

Якщо забезпечувати лопатами, самоварами із смолою та ще і в дощ -- таке і виходить. Тут у верхушці все діло, на них тре якось впливати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Верхівка на гіляку давно проситься, але коли роботяги ширяють по району з вантажівкою асфальту в пошуках

клієнта...

Шкода, що на мене не нарвались...

А по темі - сам декілька разів ледь не нарвався на тій ділянці.

Можливо зробити імпровізований мітинг з викликом дайців для складання протоколу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо столиця виділить кошти

Щось мені підказує, що не виділять.

Буду радий помилитися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Верхівка на гіляку давно проситься, але коли роботяги ширяють по району з вантажівкою асфальту в пошуках

клієнта...

Зазвичай за згодою "верхівки" з відкатом в 50 %...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Полагодять! Морози ж які були ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорожники задарма нічого робити теж не хочуть як і всі інші, і інвестувати державу теж не солодко. Та й ремонтувати зараз це реально гроші на вітер. Нічого не поробиш. В Луцьку, особливо, та й по області термін експлуатації всіх доріг вийшов. Всюди необхідний капремонт, реконструкція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Морози ж які були ...

Певно Набережну, Глушець та ще декілька вулиць морози оминули...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Певно Набережну
Набережну? Від Яровиці до Стрілецької - не дорога, а жах.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набережну? Від Яровиці до Стрілецької - не дорога, а жах.

Ти зрозумів про що я ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мова про відрізок від кільця до Ковельської. Раз зробили і років зо п"ять напевно дорожників там не видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Этот "кусок" дороги делал Луцкавтодор, с соблюдением всех (почти:)) норм, необходимых при

строительстве дороги такого уровня.

Все дороги могли быть такими, при условии должного финансирования.

Сейчас финансирование идет "от обратного": есть, к примеру 20 штук на дорогу, на эту сумму и производятся работы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Этот "кусок" дороги делал Луцкавтодор, с соблюдением всех (почти :)) норм, необходимых при

Сейчас финансирование идет "от обратного": есть, к примеру 20 штук на дорогу, на эту сумму и производятся работы.

Всі ми знаємо стан наших доріг, всі знають які кошти необхідні на їх ремонт, і вони щорічно закладалися в бюджет, ця сума ділилася на кількість авто і ми отримували ставку транспортного збору. Хтось його не платив? Платили всі. Де дороги?

Фіг з ним, побачили, що збір неефективний, гроші тупо просираються - в новому податковому кодексі відмінили, а ввели додатковий акцизний збір. Тепер то точно всі платять, бо він закладений у вартість пального. Всі спеціалісти/економісти/аналітики зійшлися на тому, що надходження в бюджет (для ремонту і будівництво доріг) збільшаться, бо акциз зробили занадто дорогим, значно дорожчим чим це було потрібно, і майже у два рази більшим чим це було з транспортним збором. І що, дороги стали у нас кращі?

Не треба мені розказувати про фінансування. Коли ти приходиш в магазин і платиш 3,5 за буханку чорного хліба, то тобі дають саме чорний хліб, і саме буханку, і саме в момент оплати і т.д. Податки - це та сама плата за безкоштовну освіту, безкоштовну медицину, якісні дороги і т.д. Держава поставила ціну (ставки податку), я її прийняв і оплатив. Де мій товар (дороги, медицина, освіта)? Не треба мені розказувати про фінансування...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Этот "кусок" дороги делал Луцкавтодор, с соблюдением всех (почти :)) норм, необходимых при

Де мій (нужное вписать)...

А это ты уже у властей спрашивай...

Луцкавтодор, к примеру, предприятие частное: платят - строит...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...