Перейти до змісту

Поиск способа вернуть деньги

rusel33

Рекомендовані повідомлення

Ситуация: пополнил не свой телефон на сумму 148грн. (ошибся кодом оператора), пользовался сервисом "Пополнение с ВИЗА" от КС. Написал СМС тому абоненту с просьбой вернуть деньги - тишина, оператор "не при делах".

Конечно понимаю, что "протупил"....что делать. Законных способов вернуть деньги, как мне говорят, нет. ТОт абонент не сознательный, видать сам не зарабатывает и не идет на контакт. Что порекомендуете??

Его (несознательного) телефон 0962102602, может закидать его сообщениями и звонками....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запити холодною водою. На жаль.

Теж таке проходила.

Правда, сума значно менша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо настирно його турбувати - можна мати неприємності. Щось типу телефонного хуліганства.

Порада: не втрачати дарма зусилля, а цей час використати для заробляння грошей чи якось спокійніше для нервів.

Люди попадають і на більші гроші. Але головне у житті - здоров"я!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все залежить від сумління"поповненого",

Ви говорити з ним пробували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тур наврид чи вже можна зробити щось. Закидання смс ситуацію не покращить точно. Змиритись і надалі так не помилятись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подзвонити і сказати хай скине хоч половину :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все залежить від сумління"поповненого",

Ви говорити з ним пробували?

Да как же с ним поговорить, если "морозиться" основательно. Отослал два культурных сообщения вчера с объяснениями и просьбой. Тишина, трубу не берет. Вот сейчас его резюме нашел на одном из сайтов:

Чайківський Роман Іванович Город: Львов Год рождения: 1973 Телефон: 0962102602 Email: [email protected].

Нехороший человек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені також думається - набери його і скажи хай скіне хоча б 100 назад.... Дуже мало ну просто зажерливих, що не послухаються....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подарки не отдарки

сервису пополнения привет :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сервіс в чому винен? Чи він мав протелепатувати і попередити: «чувак, ти лівий номер поповняєш»?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вмієш ти з оператором говорити. Місяць тому добився повернення 30 гивень від МТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вмієш ти з оператором говорити. Місяць тому добився повернення 30 гивень від МТС.

Да мне тоже известен случай, когда на 80 грн. коллега пополнил на МТС другому номеру, вернули через оператора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Его (несознательного) телефон 0962102602, может закидать его сообщениями и звонками....

Можеш себе закидать повідомленнями і дзвінками.

Ніхто не зобов'язаний бігать в неділю перекидати тобі гроші, якщо сам спішиш і не можеш звірити декілька цифр.

Не етично звинувачувати когось у своїй помилці і мало того вимагати її виправлення від людини, яка відношення до цього не має.

Да мне тоже известен случай, когда на 80 грн. коллега пополнил на МТС другому номеру, вернули через оператора.

Поцікався у людини, якій повернули як діяти і вперед.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мого брата був випадок, на телефоні з якогось моменту виявилась сума, здається близько 200 гривень. Через добу її вже не було. Ніяких звінків чи повідомлень. Оператор МТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сервіс в чому винен? Чи він мав протелепатувати і попередити: «чувак, ти лівий номер поповняєш»?

угу,

мой не любимый П24 хранит историю пополнений, и можно выберать то что уже пополнялось когдато

и рекламы там было наверное куча... а всё чтобы отвлечь внимание

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо, оператор мав би зреагувати на те, що його клієнт поповнює не свій номер а інший. Так реагують деякі сайти (повідомляючи, що я зайшов на сайт з іншого компа і чи погодити цей комп і чи це я і т.д.) то чому не оператор.

Наприклад: "Увага! Ви поповнюєте сторонній номер. Перевірте номер на випадок помилки. Якщо все добре натичніть ТАК".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдиний вихід з ситуації, це подзвонити і ввічливо попросити повернути кошти, а ТС написав 2 СМСки і просить влаштувати флешмоб в його підтримку.

Куйня якась чеслово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдиний вихід з ситуації, це подзвонити і ввічливо попросити повернути кошти, а ТС написав 2 СМСки і просить влаштувати флешмоб в його підтримку.

Куйня якась чеслово.

Вы невнимательно читаете сообщения.

Я уже писал, что он не отвечает на звонки вообще (хотя был за сутки в сети и не в сети, т.е. видел пропущенные входящие),

и смс с объяснениями и просьбой я тоже писал. И к флешмобу я никого не призываю, а прошу совета (уже получил, в принципе) и делюсь мыслями.

Да чел сознательно "морозится", я бы так не поступил и не поступаю в подобных ситуациях, я сам себе на жизнь зарабатываю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо, оператор мав би зреагувати на те, що його клієнт поповнює не свій номер а інший. Так реагують деякі сайти (повідомляючи, що я зайшов на сайт з іншого компа і чи погодити цей комп і чи це я і т.д.) то чому не оператор.

Наприклад: "Увага! Ви поповнюєте сторонній номер. Перевірте номер на випадок помилки. Якщо все добре натичніть ТАК".

смішно. Ви таким сервісом хоч раз користувались? А якщо людина поповнює не свій номер, а потрібно, наприклад, батькам поповнити номер дитини?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смішно. Ви таким сервісом хоч раз користувались? А якщо людина поповнює не свій номер, а потрібно, наприклад, батькам поповнити номер дитини?

Мені поповняли. Я поповняла. Не думаю, що зайвий раз натиснути "так" є аж такою смішною операцією.
"Увага! Ви поповнюєте сторонній номер. Перевірте номер на випадок помилки. Якщо все добре натисніть ТАК".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я бы так не поступил и не поступаю в подобных ситуациях,

Якщо на "іншій стороні" думають так само,то можливо,хоча б половину суми повернуть. Але ж все в світі відносно. Чийсь там закон:"Если где-то убывает, то где-то обязательно прибавляется" :) Хвіст пістолетом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені поповняли. Я поповняла. Не думаю, що зайвий раз натиснути "так" є аж такою смішною операцією.
"Увага! Ви поповнюєте сторонній номер. Перевірте номер на випадок помилки. Якщо все добре натисніть ТАК".

і коли таке попередження когось примушувало задуматись хоч на секунду?

Хто небудь читає ліцензійну угоду перед встановленням програм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вы невнимательно читаете сообщения.

Я уже писал, что он не отвечает на звонки вообще (хотя был за сутки в сети и не в сети, т.е. видел пропущенные входящие),

и смс с объяснениями и просьбой я тоже писал. И к флешмобу я никого не призываю, а прошу совета (уже получил, в принципе) и делюсь мыслями.

Да чел сознательно "морозится", я бы так не поступил и не поступаю в подобных ситуациях, я сам себе на жизнь зарабатываю.

Читав я Ваші повідомлення достатньо уважно. І те, що людина не бере трубу деякий час не свідчить, що вона хоче з Вами спілкуватися, хоча це й дуже ймовірно.

Особисто я на вихідні ставлю телефони на безшумний режим і СМСки не читаю (хоча це і злить моє керівництво). Своє бачення виходу з ситуації я озвучив вище, а тому повторятися не буду.

Зауважу тільки, що деякий час назад платив за телефон з банкомату і міссанув з номером, а так як на тому номеру був і інетернет, то сума була близько 80+ грн. Зателефонував ввечері по номеру і власнику пояснив ситуацію. Домовилися про зустріч в Там-Тамі де відбувся обмін квитанції про оплату на готівку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і коли таке попередження когось примушувало задуматись хоч на секунду?

Коли я перераховую гроші на картку і там випливає віконечко "перевірити" і ще раз вказаний номер картки та сума, що я щойно ввела - обов"язково перевіряю ще раз)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обов"язково перевіряю ще раз

Людський фактор.Хто нічого не робить,той і не помиляється. Може статися з кожним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...