Перейти до змісту

Автомайстерня "Максимус". Антиреклама.


Yamamchur

Рекомендовані повідомлення

Приїхав зі стуком в лівому колесі, Поміняли амортизатори, шарову, салінблоки. Заплатив 2100 гривень з них 850 за роботу і місячна гарантія на роботи.Через тиждень зявився стук.Приїхав - не докрутили амортизатор, замінили шарову опору - чомусь виявився без втулки,пробили пильник. Купив нову шарову -130 гривень. Стук не припинявся - прїхав знову і знову.Консіліум "майстрів" виніс вердикт -іржа біля акамулятора розїла кузов, а кузовні роботи в нас ДУУУЖЕ ДОРОГІ, Мяко кажучи - їдь...Робота , зима, кілька кузовщиків з висновком " не може бути"- місяць пройшов. Зліз з втулки не дешевий посилений амортизатор.Зі стуком, амортизатором, втулками і запитаннями поїхав на "Максимус".Був недокручений регулювальний болт розвалу- сходження, який робили тут же при ремонті - стук припинився.При виїзді вимагали 80 гривень за заміну втулок. "Так не міняли ж" -тоді за діагностику 30 гривень. Сплюнув, заплатив і поїхав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ох...руки поламав би! "не докрутили...не дотянули, забули"

Рік тому, коли знімали коробку (міняв диск щеплення) не закрутили один із болтів кріплення мотору, так в Донецьку під вечір майже мотор впав, дорвало другого з трьох болтів і їхав на одному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ж це за антиреклама?

Де ця фірма находиться? Хто там рулить?

Таких героїв треба знати всім точно!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В районі вулиці Звязківців,навпроти колишнього "Буму".Досить велика контора -не промахнешся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эмоций много! Речь не об этой конторе .... назовём её "ВСЕ".

Был как то у меня случай .... стук в ходовой (передок пассат Б5). Заплатил немало - перебрали всё. Стук не пропал - сказали - это рулевое, но как бы это не их профиль :) направили к коллегам , перебрали рулевое - заплатил не мало. Стук не пропал - сказали это ходовая. Ездил - туда - ездил назад - ЗАЕБА.СЯ. Плюнул продал нах.й машину. Купил новую :) Уже 4 года езжу ловлю кайф ------ и молю Бога чтобы нихера не стукало ...... застучит ПРОДАМ НАХЕР.

РЕМОТНИРОВАТЬ У НАС БЛЯ.Ь --- себе дороже.

Перед этим было ещё много машин :) одну ремонтировали на ВолАвт. --- ага , первый раз (когда заплатил) в жопу целовали - потом как приехал повторно (на следующий день) Хер там - "Иди туда незнаю куда, принеси то незнаю что" (с) ездил каждый день к ним как на работу .... :) В итоге почитал инет разобрал карбюратор - вырезал с медицинского жгута резинку (мембрану) :) авто заработало как часы :) .........

ЭХ ..... это я так .... от души :) но это ещё не всё .......................... на всё не хватит терабайта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100500.

Або вчи мурзилку і май вагон часу, або май нормального товариша в сервісі.

Ситуація банальна теж була.

Якось перевіряючи машину перед ТО звернув увагу, що майстри котрі проводили фарбувальні роботи не підєднали регулювання кута фар з салону.

Ну самособою "непарядак" нада зробить шоб було як нада. Зробив, а перевірити чи не збилося регулювання нема де. Банально нема рівної площадки зі стіною щоб регульнути самому. Та і зробити хотілося по нормальному. Бо не діло коли тебе матюкатимуть що сліпиш зустрічну.

Найближче була одна. Знаю що там таке робилося і є де.

Заходжу в майстерню.

Питаю чи можна і скільки буде вартувати.

Відповідь - 80грн

Ну, думаю, фіг з тими 80грн. Довше шукатиму де самому зробити.

Питає мене а що за авто?

Кажу наш, ВАЗ2105 експорт (там роботи 15хв без спішки)

Далі те що я почув мене в ступор вігнало.

- Шо? Пятєрка? Та хз як там це робити, ще розібратися тра.

Я так ще запитав а якщо сам швиденько зроблю то скільки візьмете за оренду?

Відповідь - 80грн.

Коротше подякував і бігом звідти. Ну його н*х таких майстрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі-то в Максімуса ше часніки орендують бокси... так шо не факт, шо скарга саме на Максімус :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от в мене питання, маючи на руках наряд-замовлення чому ти тричи платив за усунення їхньої ж халатності, чому не підняв бучу, не написав скаргу, не зареєстрував її, не звернувся до директора, зама, в захист справ споживачів врешті-решт. "Сплюнув, заплатив і поїхав" - не розумію я таких як ти. Треба якось вимагати своїх прав, чи може грошей багато маєш?Вибач, без образ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лише в судовому порядку я довів би або ні, що мною куплена шарова опора, була до їхнього втручання з втулкою і ціла. Хоч купую запчастини в давнього і надійного продавця.Це була друга проплата - покупка шарової.

Останні 30 гривень заплатив, бо закінчилась їхня гарантія і мої нерви, а гроші ще були.

Згадав, як колись вимагав оплати розміром в кілька гривень за надану послугу - бітою перебили руку.Я тоді не боявся, а зараз і поготів.І честь відстояна - злочинці покарані.Але лишилося питання в доцільності подібного поступку і його мудрості.

Ця антиреклама вже не для мене - лише для вас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Помилки бувають в кожного - знаю по собі - як починають шарпати від одного авто до іншого і всі накупу,то забудеш щось точно.Недавно пригнали робити мерса Вітика (заміна кулаків), я берусь відкручувати привода - а всі 6 болтів кріплення його до коробки не затягнуті, на зовнішньому пильнику (Пластиковому!) стояв пластиковий же затяжний хомут - відповідно вилив звідти півстакана води а приводу гаплик,хазяїн авто влетів на заміну обох приводів та ще й за роботу мені мусив заплатити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

ИМХО, это проблема всех автосервисов. Никто не за что не отвечает. Всегда есть на кого или на что спихнуть. На предыдущий сервис, на "левые" запчасти, на плохой бензин, на бездорожье, на ......(придумайте сами). Лучше уж у "дяди Коли" в гараже ремонтировать, там хоть на напарника спихивать не будет :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

– работники автосервисов-то умнеют с каждым днем!

– ???

– ну вот, заезжаю на очередной автосервис и слышу – "что за идиоты ЭТО вам сделали?"

:smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

– работники автосервисов-то умнеют с каждым днем!

– ???

– ну вот, заезжаю на очередной автосервис и слышу – "что за идиоты ЭТО вам сделали?"

:smile3:

Така аналогічна ситуація кругом. Підеш до зубного,"Ой, хто це вам так хреново запломбував?". В ремонт взуття- " А де це вам так жахливо підклеїли ( чи підбили, чи зашили)?". В перукарні " Хто ж це вас так невдало фарбував, так криво підстриг?" іт.д .

А в самого на душі так радісно стає, що от нарешті натрапив на професіонала....цей все зробить якнайкраще....І так повторюється безкінечно..."досконалості" немає меж. Таке наше життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офф но по сути поста.

Така аналогічна ситуація кругом. Підеш до

зубного,"Ой, хто це вам так хреново

запломбував?". В ремонт взуття- " А де це вам

так жахливо підклеїли ( чи підбили, чи

зашили)?". В перукарні " Хто ж це вас так

невдало фарбував, так криво підстриг?" іт.д .

...

постоянность наше всë !!!

если ты будешь летать аки птичка от одного механика автомастерской к другому,от одного сапожника к другому пахермахеру.... будешь это слышать всю жизнь.:)

выбери себе мастера, и ходи к нему по договорëнности, а так... как повезëт...

(рекомендация из опыта)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О мудрейший із мудрейших, а як вибрати тру спеціаліста, коли ти не порівнюєш роботу одних та інших?

Блін, із серії - чергові тупі поради на ніч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду говорить за себя лично: об пехермахерах,зубниках и сапожниках...

1.Зубник-протезист у меня один.Услугами пользуюсь более 20 лет.

2.Парикмахер - один. Услуги 7 лет.

3. Сапожник - один.Услуги 7 лет (очень редко, но в случае чего, знаю к кому обратиться).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

херня. например, мой, в прошлом постоянный, стоматолог практически спился, а сапожник - сторчался. в результате толку от них сейчас мало. а так, 10-15 лет да – служили верой-правдой. но благо в Луцке они не единственные. касается также автомеханика, что подвеску делал всегда, но он еще тогда спивался, сейчас просто терминальная стадия, да и не повезу я его кувалдам свежую машину.

рассчитывать в наше время на какое-то постоянство, imho, является большой глупостью. если это не твой родственник, конечно, но и тут бывают нюансы. жизнь динамично меняется, заставляет нас постоянно анализировать информацию, принимать новые решения, искать свежие знакомства и светлые головы. ведь, как говорил "классик" – "это только гитары с годами дороже, гитаристы с годами теряют в цене".

еще про местечковый менталитет забывать не стоит. обратись к старому знакомому за услугой, так сделает "на от%#бись", а заплатишь как вип-клиент – неоднократно проверено к сожалению. всегда приходится думать, что же перевесит – сила знакомства или желание легко заработать. поэтому предпочитаю профессионалов. за деньги, а не "за дружбу".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорошая мысль, но я имел ввиду не давнюю дружбу,которая якобы привязывает меня к поставщику услуг, а к постоянному качественному решению вопроса.

если я чувствую, что шось не так, сразу меняю направление.Не ссорясь, без скандалов и упрëков.Поддерживая теже отношения, но не пользуясь услугами.

Пока что негатива небыло никакого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...