Перейти до змісту

пререкания с модератором по поводу аватара

Banzai

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
зі. мені якийсь анонім (який як відомо гірше п|д0раса) знизив репу :( . як було сказано "за автар". мало того що п|д0рас, так ще й безграмотний... :mdr::(

так впринципі і "автар" тоже правильно. на окремих сайтах вони (аватари) так і звуться

так, що все там нормально :D

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
тоді спробуй пояснити чим цьому аноніму не сподобалась моя аватрка розміром 17.2 кб?

думаю, твой аноним не умеет смотреть свойства картинок на сайте, где указан размер.

а вот материться - не надо!

Опубліковано
тоді спробуй пояснити чим цьому аноніму не сподобалась моя аватрка розміром 17.2 кб?

можливо він перший використовував такий аватар от і дав тобі

r_minus.gif за плагіат

Опубліковано

ІМХО все це параноя, так само як і зарізання розміру підписів.

Жалко траф отрубай малюнкі. В цьому випадку потрібні малюнкі (аля кнопочкі) просто 1 раз загружаєш в кеш і все. Решта не грузиться.

А так заради 1% юзерів решта 99% мають під них підлаштовуватись

PS Маю класну аватарку але вона займає 32КБ :(

Опубліковано

ИМХО, конечно, но форум для ВСЕХ, невзирая на скорость инета, и то, что администрация заботится даже об одном проценте юзерей, лишний раз показывает ее заинтересованность в данном проэкте и желание сделать форум максимально комфортныим и удобным для ВСЕХ.

З.Ы. Я вот тож на анлиме сижу и что? Все равно в опере включаю токо кешированные рисунки, а потом, по надобности подгружаю то, что необходимо

З.Ы.Ы. У мну авик один везде, и занимает он аж целых 1.5 килобайта :(

Опубліковано

для тех, кому слово "взаимоуважение" в новинку, скажу : УМОМ отличаться надо, а не подписью километровой или особенно извратной аватарой.

Опубліковано

Аватаркі особисто для мене це вид інет мистецтва а не спосіб самовираження

Зарізання розміру аватаркам рівноцінне спаленню фашистами неугодних книг :(

Опубліковано
Зарізання розміру аватаркам рівноцінне спаленню фашистами неугодних книг :)

:) занесло тя... Я теж проти усіляких акцій наподобі - копійка гривню береже (с) реклама миючого засобу))

але погоджусь з тим, що занадто анімовані автарки і підписи це тупо! Дуже часто це заважає читати топік. А поеми в підписах це бред повний. Добре, ще якщо сам шось там напише, а буває накопіпастить а ти читай! :)

Опубліковано

Не спорю що все добре в міру.

От мені наприклад нравиться коли в чела в підписі чота вроді того юзер бара на який ти давав зсилочку.

Коли їх там вже 5 то да це перебор, а 1-2 це якраз ІМХО

• 1 місяць потому...
Опубліковано
все люди равны. но некоторые ровнее

ну, тогда извините

но до сих пор встречаются по 150К

и ничего

никто не возмущается

хотя в посте Торика исключений не было

30К и все...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...