Перейти до змісту

Шо за проблеми????? із сеть'ю

BOLUH9HUH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В нас недавно була гроза..... Перед нею все було :ok: але якогось дива після грози "як грім на голову" пропала сеть.... Чого???? На фотакомі кажуть: "інтернет є - є - а далі це не наші проблеми... Це ви шось наклацали" Кажу чесно нічого я не кляцав, але сеть пропала... :):(:)

Народ будь-ласка висловлюємо свої думки на цю тему! :lol:

А це до адмінів... Якшо тема не там розміщена--не видаляйте--а просто перемістіть

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не можу зрозуміти, чого тех.сервіс "Фотаком"-а тобі тільки говорить... -"Є Є Є". В мене також після грози ІНЕТ пропав десь на днів 5-ть... і після дзвінка по тел. 780003(тел., сер., служ., "Фотаком) мене повідомили про те що є проблеми в мережі після блискавки. Дякувать Богу в мене "сєтєвуха" залишилась ціла... Бо багато хто скаржиться на це..

Так-що дзвони в серв., службу та вимагай те що належить тобі.

Опубліковано

BOLUH9HUH - а ти свою мережеву карту перевіряв?

почни з того! вимкни дрота та вмикни знову.

мережу видно чи не видно.???

перевір чи ти хоч сервер бачиш - в налаштуваннях "ключика" - є опція - ПІНГ Сервер - натисни - якщо підуть пакети - то все гуд (і ти просто перекачав трафік :lol: ) якщо нема - шукай причину.

а якщо після грози адміни кажуть що є мережа- значить є.

виключенням може бути те- що підгорів порт на свічі куди ввімкнений твій дротик.

Опубліковано

Розумієте інет є але сєть пропала.... А щодо тех служби то вони кажуть шо це ви шось накляцали або шо це не наші проблеми!!!!!!!! :):ok::lol:

Zheny@ там пробігає 7 рядків і шось там пише просто прочитати неможливо(занадто швидко)

і шо воно значіть????

і шо робити з дротиком який входить в світч????

Опубліковано
Zheny@ там пробігає 7 рядків і шось там пише просто прочитати неможливо(занадто швидко)

як занадто швидко, то дійсно, інет є...

Опубліковано

BOLUH9HUH

та блін інет---єєєєєєєє а от сеті нема

А не поміняєш нік на "без цифер і виїбонів" - то й тебе на форумі не буде...

• Адміністратори
Опубліковано

Ок.

1. Думаю просто відключив "клиента для сетей микрософт"

2. Можливо як і більшість понаставляв хитрих фаєрволів.

3. Глюкнула 1ша служба.

Якщо інет є, все остальне проблеми користувача і налаштувань його операційної системи.

Простий метод діагностики це пінг.

ping 10.33.0.* * - хтось з твоєї підмережі.

якщо на пінг відповідь є, пробувати зайти на комп через 2 слеша

\\10.33.0.*

Спочатку все перевіряйте в себе. Сапорт вас учити небуде!

Правильно поставлене запитання в більшості випадків призводить до самостійного його вирішення :lol:

Чиатйте.

Опубліковано

Инет есть, но с сетью есть какойто трабл... я вижу только людей в сети из соседних домов, хотя наша подсеть реально шире. Раньше всех их я видел а после событий с грозой перестал. Так что для товарищей из фотакома информация к размышлению. Имхо, здесь не у юзеров проблемы. Лично я свою сетевую проганял и все с ней пучком, причем причем проганаял сетевые не только я один а те кто "по другую" сторону подсети.

• Адміністратори
Опубліковано

Кароче, нема ніяких траблів.

Всякі нетбіоси і шари віндові, доступні тільки в межах будинку.

Читать.

http://www.fk.lutsk.ua/homenet/homenet.html

--

Внутрішній трафік - це інформація, що передається між користувачами домашньої мережі в межах своєї підмережі (в межах будинку чи групи компактно розташованих будинків).

--

Опубліковано

та яке тема закрита.... це не тьльки в мене одного... і тим більше до кого нам ше звернутись... Зрозумійте нас правильно

а в нас цілий двір... компактніше будинки розташувати не можливо

Опубліковано

первірте ваші робочі групи і переналагодьте - бажано використовуючи Візард.

або зайти у вінду під іншим користувачем і спробувати так.

Опубліковано

Ну ведь такая не у отдельных личностей а у всей подсети. То есть у всех какойто трабл с компом? :lol:

Zheny@ с робочими групами все ок было, никто ничего не менял...

• Адміністратори
Опубліковано

так напишіть нарешті між якими ip адресами працювало а зараз не працює, не телепати ж ми що знати що у вас і де пропало.

Опубліковано

ну если быть сафсем точным то к примеру нет связи между 10.32.0.33 и 10.32.0.66. Это айпишники тех каво я могу сказать уже что связь пропала. До вечера могу целый список наклепать :) ...

• Адміністратори
Опубліковано

BOLUH9HUH та Кельт знаходитесь в будинках що нарешті вкючені окремими оптичними волокнами на вузол зв'язку, на самому вузлі 137-139 порти заблоковані, тому віндової мережі не буде. Користуйтесь відмінними від microsoft network приблудами, що не використовують згадані порти.

Опубліковано

Ясно. спасиб Серега. а то я нифига не мог понять. Волынянин вродь пингуеться а зайти не магу и тд. Будем чет думать :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...